0 oy
216 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,561 puan) tarafından
Oğlum 15 aylık sabah yumurta peynir ekmek falan yiyor öğlen çorba yada yemek yanında yoğurt yiyor sonra yatmadan süt iciriyorum uyanınca da meyve veriyorum ya da yemek yediriyorum akşam da muhallebi ya da akşamüzeri meyve verdiysem yemek yoğurt yediriyorum gece yatmadan mama yani devam sütü veriyorum ama artık büyüdü ya mama icirince aç kaliyormus  o öğünde biseyler yemesi gerekiyor gibi geliyor kendimi kötü hissediyorum ben mi çok pinpirikliyim 15 aylık 11300 kilosu 

8 Cevaplar

+1 oy
(12,034 puan) tarafından
Daha ne yedircen bacım ben yemiyom u kadar
(3,561 puan) tarafından
Tabak tabak yemiyor ki bunları canım az az yiyor
(12,034 puan) tarafından
O bebek midesi kucuck onun
-Reklam-
0 oy
(234 puan) tarafından
Yeteri kadar yediriyorsun neden kötü bir anne olduğunu düşünüyorsun bence yanlış bir düşünce yolundasın hiç kötü hissetme kendini :) 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Kızm 2 aylık sütüm yetrsiz geliyo napm aç mı dursun çock mecbur mama veriyorm hiçte üzülmüyorm sonç olark bebğim aç kalmıyo o benm kıymetlm elbtte isterm hep süt vermk ama olmayınca olmyo herşyi yapıyorm yetmiyo. Önce anne sütü ardından mama veriyorm Allh mama varda aç kalmıyo çocuğm sevinyorm
(3,561 puan) tarafından
Bende 4 aylık olana kadar sadece anne sütü verdim sonra sütüm yetmedi mama ile takviye ettim canim
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Akşam yemeğini normal yediyse yedikleri onu sabaha kadar tutar zaten. Akşam yediğinin üzerine verdiklerin fazlalık. 1 yaş sonrası gece beslenmesi önerilen birşey değil diş çürümelerine ve mide rahatsızlıklarına sebep oluyor. 
(3,561 puan) tarafından
Az az yiyor canım vermeyince aç kalıyor gece çok uyanıyor
(3,211 puan) tarafından
Aç kaldığı için değil alışkanlıktan uyandığını söylüyor doktorlar. Hatta az az yemesinin sebebininde buna bağlıyorlar. Sen kestin mi diye sor :) kesmedim :) 14 aylık diş dönemi habire emiyo gece.
0 oy
tarafından
Mamalar öcü degil ve besleyici cocugun sevio icip uyuyorsa ver gitsin. Zaten gun icinde gayet saglikli besliyorsun. Benim sutum azdi mama verdik emdirdimde simdi sutum iyi airf mamadaki besini alsin diyye gunde bjr kere vermeye çalışıyorum 
(3,561 puan) tarafından
Kaç aylık canim
tarafından
2.5 aylik
0 oy
(14,183 puan) tarafından
Hiçte öyle hissetmiyorum tam tersi doydugundan emin olduğum için mutlu oluyorum senin ki büyük ama benim ki 11 aylık o kadar öğün yemiyor o yüzden bilemicem ama bence gayet güzel 
(3,561 puan) tarafından
Aynen bende büyüdü diye acaba vermesem yemek versem daha mı iyi olur diye dusunuyorum
0 oy
tarafından

15 aylik 11 kilo masallah 5 yasinda 18 kilo :D 

0 oy
tarafından
5 yasnda kizm 15 kilo
(2,080 puan) tarafından
Bende benim oğlani zayıf sanardim hep bebeklikten beri tombik tombik gözüm alıştı şimdide boya gitti zayıf geliyor demekki normalmis bu durum;)
tarafından
Fazlasıyla normal cnm gözünün içine bakiyom yesin kilo alsın diye yalvariyom yeri geliyo yesin diye maymuna dönüyom yemk yedirmk icn
(2,080 puan) tarafından
Aynı aynıyız bnde öyleyim inan 3 hafta önce doktora gittik normal dedi

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 413 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 499 göst.
21 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 141 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,917 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 317 göst.
2 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (886 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,730 soru

23,781,018 cevap