0 oy
474 göst.
Aile kategorisinde (1,232 puan) tarafından
İki eltim var kızlar ikisinde numaramı silmiş ilk zamanlar iyidk fakat kaynanamla araları bozuldu tabi Bn kaynnmla baya iyim bende kaynnmla sildiler ne onla ne benle konuşuyorlar bnm iki oğlum var Bi gun olsun amcaları dahi sevmedi okşamadı başlarını 3. Cuyu dogurdum daha ne gördüler ne aradılar oğlum 5 aylık olck daha bilmiyorlar bile haa onların cockları yok bu arada onlarlada cok dua edym olsun diye ama olmayınca olmuyo demek istediğim kaynnmlarla köylerine gitcx bayramda onlarda gelirler tahminimce sizce nasıl Bi tavır almalıyım yaptıkları cok zoruma gidiyo cocuklarına Bi hedıye bile almadılar görmedilerde doğru düzgün fikir istiyorum onlarla karşılaşınca bişi yokmuş gıbımı davranıyım yoksa görmezden i geleyim 

5 Cevaplar

0 oy
(183 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Anneannemin bir lafı var sana taşla gelene sen aşla git kızım der. Kalbini bozma boşver. Çok samimi olma ama yüzünü de aşıp görmemezlikten gelme. Kaynanla daha iyi ol onların yanında. Haklıyken haksız duruma düşme. Evlerine gidince bak bak bize yüz dondu görmemezlikten geldi derler. Laf bitmez anacim 
(1,232 puan) tarafından
Aynn cnm kynnmın evine gitmiştik Bi kere eltimin biriyle ilk oturuyordu kaynnm bizi evden kovdu eşimle bni kynnmın arabasına dedmiş şuan ayrı evi gene gelseler gene kovarım sen olsan gidermisin
(183 puan) tarafından
Gitmem boşver takma kafana
-Reklam-
0 oy
tarafından
Görmezden gel en iyisi 
(1,232 puan) tarafından
Öyle yapayım yani
0 oy
(156 puan) tarafından
İyilikle yaklaş sen onlar kotü yaklaşırlarsa bi daha da muhatap olma derim
(1,232 puan) tarafından
Kac kez iyilikle yaklaştım ikisinde benden buyuk yengem dedim hep saygı gösterdim ama onlar hep sırtımdan vurdu arkamdan eşimin akrabalarına dedikodumu yapıyorlar napcagımı şaşrdm artık
(156 puan) tarafından
Boşver görmezden gel cnm Allah buyuk
(1,232 puan) tarafından
Aynn bende öyle diym
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Görmezden gel şimdi sana söyle derdim ölümlü dünya Allah rızası için iyi davran sen kazanırsın ama sadece sen değil ki onlarda Allah'ın kulu onlarda Allah rızası için iyilikle davranabilirlerdi çok lazım değiller 
(1,232 puan) tarafından
Gercekten öyle ya
0 oy
(1,417 puan) tarafından
Canim onlar snaa taş atiyorsa sen gül at ki onlarin sevabini da sen Rabbim yukarda herseyi goruyor herseyi biliyor onlarin niyetlrini de aenin niyetini de tabii cokk samimi ol demiyorum sna sen yine onlara karsi cephe alma ilerde bisey oldugu zaman birak onlar utansın 
(1,232 puan) tarafından
Aynn cok dogru canm

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 797 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gizlianne (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 750 göst.
12 Ocak 2021 Aile kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 381 göst.
30 Haziran 2022 Aile kategorisinde Oglumbirtanem (263 puan) tarafından soruldu