0 oy
915 göst.
Aile kategorisinde tarafından
 kaynanam la görüntülü konuştuk  dün bir 3 saat sonra kayın babamla görüntülü konuştuk(işten gelmesini bekledik işte)kaynanam müsaade etmedi hemen oda konuşmak istedi zaten ekrandan bir ayrılmadı. Kayın babamla konuşamadık. Zaten kaynanamın  huyu bu, bu yüzünden boşanma aşamasına gelmiştik. 

Ne ise

Eşim bebeğimi yürütmek istedi babası görsün diye hemen diyor ki kayın validem aynı babası babası gibi topçu. Her ortamda her fırsatta yerli yersiz çoçuklarını över.  her telefon konuşmasındayine över. (örneğin eşimin gözleri çekik oglumun kocaman ve iri aynı babası diyor halbuki herkez gözleri aynı ben biliyor) Bende dedim eşimin top oynadığını göremedim ben.(3 sene önce filan oynuyordu oda hafta bir saat spor olsun diye hobi olacak bir durumu yok yani) Bir gerilmiş orta okulda iken madalyası varmış.Gelde diyor madalyalarını sana göstereyim. Eşimde 29 yaşında bu arada. Bir sinirlendim bir kalbim güm güm attı anlatamam. Sustum. 

Bir değil iki değil her seferinde aynı. Ki rahatsız oldugumu biliyor. Onla konuşmasak bile ona soru sormasa bile bir müsaade etmiyor. Çoçukları herşeyden üstün. Herkesin çoçukları kendine üstün ama 29 yaşında evli çoçugu olan bir bireye sürekli bunu yapıyorsun evimiz sürekli huzursuz oluyor. Ben uykusuz kalıyorum. Eşimde sadece izliyor normal mi bu ya? 

22 Cevaplar

+18 oy
tarafından

Bu yazdıkların bana özür dilerim ama çok saçma geldi. Kaynanan senin çocuğunu karşı komşuya, bakkal amcaya benzetmemiş.

O çocuğu yaptığın adama BABASINA benzetmiş. Bundan güzel birşey var mı. 

Benim oğlum sima olarak bana benzer ama saçlarının kumrallığı teninin beyazlığı aynı Eşim. 

Biri bana sana benziyor dese hemen derim ama bakın şurasıda aynı eşim diye. 

Sen neye bu kadar doldun taştın ki

(472 puan) tarafından
Kız bu nasıl kaynana desene her şeye karışma
Mal mal kadınmış ığrenç
Sen gene iyi dağanmişsın
Ne o patavatsızlık
Bence haddini bildirme zamanı geldi.buna bir dur demen lazım. Sizinle gelmek isterse anne sen nereye gelyon eşimle baş başa kalmak istiyoz demen lazım.valla eşin arkandaysa ağzının payını vermen lazım. Acaba ruh hastasımı.
(3,102 puan) tarafından
Canim bu oyle birsey degil ya.annesine benzetmeyi yakistirmiyor bazilari.oyuzden afedersin s.ctgi b.ku bile babasina benzetiyirlar.bence kiz ondan doldu tasti.bebm bebegimde ilk gnler kapkara birseydi  ozman ayni sen dyolarlardi cocuk nasil kilo aldi guzellesti iyice ayni oglum demeye basladilar.ben anliyorum oyuzden
tarafından
Sende takma umursama bir kulaktan girsin diğerinden çıksın sabır çek boşver yani
tarafından
Canım görümcem enin kızı hasta olur diye vürüi var diye gitmiyorlar hastaneden çıktık bebeğimi ben bile öpmedim virüs var diye uyuyan bebeği kaldırıp dudağından bile öptü. Karantina dalardı. Annmelerdrydim bende virüstğm o sıra sadece emriyordıö abim bakıyordu başka odada. Geldi sevecen diye öprü orasını burasını razı olmadım ama ağzımızda, açmadım sabır dedim. Özledik deyip 8 /9 günlük bebeği kendi evine götürdü normal geliyor arkadaşlara bu sence normal mi bacım
(3,102 puan) tarafından
Tabiki normal degl.onlar senin anlatmis oldgun olgular uzerinden yorum yapiyolar.altinda baska seylerin olup olmadigini bilemeyiz canm.allah akil fikir versin ne dyelim.
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Emin ol cocuklarini asalasa ve surekli senin yabinda kizsa daha kotu yasayan biri olarakk biliyorummm he de gec yada lafini sok gec ne gerek var anasi babasi yuzunden evimi hizursuz ediyimm
tarafından
Kaynaanma yüzünden boşanma aşamasına geldik sebebini biliyor lakin 50 yaşında susayım demiyor
+2 oy
(1,429 puan) tarafından
Arama konuşma konuşunca da kısa kes sıkıntı oluyorsa övme konusu da değişmez aynı böyle gider 
tarafından
Eşim annemle konuşmadın mı diyor? Arıyorum bu sefer kapatamıyorum. Biliyor rahatsız oldugumu bilerek yapıyor.
(1,429 puan) tarafından
Çocuk ağlıyo de şarjım az de lavaboya gitcem namaz kılcam de kapat
+1 oy
(2,503 puan) tarafından
Bence boşuna canını sıkıyorsun evet benim kocam birtanedir de sende öv canım
tarafından
Evet öyle canım ama bilerek yapıyor yerli yersiz ortamı olmasa bile biz başka sey konusak bile övüp duruyor.
0 oy
(6,135 puan) tarafından
Ya babası sonuçta bırak benzetsin aile dışı birine benzetmiyor ki yarın birgün babannesinde bi yaramazlık yapar kırar döker kızmaya kalkarsa aynı babası hiç kızma oğluma dersin 
tarafından
Mesele benzetmesi değil oglu 30 gelmiş çoçuk gibi yerli yersiz över. Çogu zöan adına ben utanırım. Bana derler ki ciger bu. Bir ciger parçaşıyarak diger çigeri severler. Birde herşeye karışmak müdake etmek istiyor
(6,135 puan) tarafından
Canım farkındaysan postun benzetmeyle ilgili ve hepimiz ona yorum yaptık bence hepsini anlat
0 oy
(375 puan) tarafından
Ben 3 saat konuşma mevzusuna takildim. Ne konuşuyorsunuz o kadar yahu :) benim kayınvalide köyde.  10 günde bir arar 5 dk nasılsin var mı bi yaramazlık havalar nasıl  cocuk nasil bitti gitti :) çok uzun konuşmayın kısa kesin konuşmalarınızı kafanız rahat eder
tarafından
Canım 3 saat aradan sonra dedim ya kaynanam la konuştuk 3 saat sonra kayın babamla konuştuk ama hiç konulmamış gibi müsaade etmedi kaynanam birde kapatamıyorum ki sürekli konuşuyor
0 oy
tarafından
Canım öyle bi başlık koymuşsun ki ne seytanlık yaptı acaba dedim. Ama bisey yok bu soylediklerinde. Çocuğumu eşime benzettiklerinde ben çok seviniyorum çünkü eşimi çok seviyorum. Topcu demesi yada madalyalarini göstermek istemesi neden seni sinirlendirdi bunda bisey yok.lutfen ufak şeyleri çok büyük sıkıntıymış gibi anlatmayın. 
tarafından
Diger postlarıma bir bak canım. Neler neler de yazılacak şey var buraya. Artık çıldırttı ufak şeye bile tahamuşüm kalmadı benim. Lohusa iken daha 3 gün olmuş seraryan dogum yapalı boşanma aşamasındayız kaynanam yüzünden. Oglumu mutfaga aldı melemen yaptı kışlıl. Ayaga kalkmak için kıvranıp durdum ben. Yanına git boşanma aşamasına geldiniz sebep benim demedi. Melemen yaptılar
0 oy
tarafından
Ay ne olmuş yani Allah aşkına oğluna benzetmiş yani niye bu kdr kötüsnz torunu sonuçta bnm de kayınvalidem her görüşte aynı babası der şükür ki ona benzedi derim bnde eşimden sonra oğluma aşığım işte fena mı fessat olmayın o kdr 
0 oy
tarafından
Esin nasil biri  onu bu kadara imartan bi annenin oglu nasil.merak ettim
tarafından
Eşim iyi lakin beni ağlarsa ailesi ağzını açmaz onlar yüzünden sabahladogımı biliyorum sabah kalkıp annesinin peşinde koşuyordu. Soguk atmasın bana diye. Kapıdaki köpekten farkım yoktu anlayacagın
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Dün biri sormuştu platform da gördüğümüz en saçma postu söyleyin diye sizi seçiyorum Allah başka dert vermesin burda ne hayatlar okuyoruz sizinki devede kulak bıle degıl 
tarafından
Sabahlara kadar ağladım ben buraya yazsam nasıl sabrettim dersin buraya yazılacak var yazılmayacak var kalktım yüzümü yıkadım güldüm ben. Bebeğimle karnını tuta tuta günlerce ağladın mı sen. Sezaryan virüs sonra Ameliyat oldum ben 3.5 ayda oldu hepsi. Milletin dılumuna gelen eşim hastane yatağında bile bagırp çagırıp yastıgımı sırılsıklam etti. Evet herşeyi anlatayım da deki bana ne gurursuz kadınsın orda haşa ne duruyorsun de. Olurmu? Kasık ağrı dan öldüm ben ailemin yanımda idim düşük riski vardı eşim dediki gelemem yarın geleyim. Ne yaptı biliyormusun götğöcümü almaya gitti kimşn aklı bunlara dersin kaynanam on anlatsam gider kaynana a sarılırsın ama herşey olmaz burda
(1,297 puan) tarafından
Evet tabiki anlatmadan bılemeyız ama bütün bunlardan bence eşin başrolde kaynanan bıraz ikinci planda görünüyor durup dururken açtıgın konu tuhaf geldı yanı kusura bakma demekkı okadar bilenmişsin ki en basit lafları bıle sana dag gıbi görünüyor. Bence eşinden başla önce onu yola getir zaten karısının arkasında durursa ailesi de hiç kımse de senı üzemez
tarafından
Posttaki arkadaşlara verdiğim cevapları okurmusın. Sorun orda durmaz eşim arkamda bende doldum o yüzden böyle bir post var.
0 oy
tarafından
Ben anlamadım çocuğu babasına benzetti diye mi sinirlendin benziycek tabi veyatta oğlunu övdü diye mi sinirlendin yazdıkların saçma geldi bana ya anlamadım da zaten bişey ortada elle tutulacak bir sorun yok
tarafından
Çok şey var bu patlama noktası burda yazışaöayacakta çok şey var ah bir bilsen
0 oy
tarafından
Cnm ortada sorun olacak çok önemli şeyler değil bunlar ovuyorsa ovsun boşver he he de geç çok takıyorsun kaynanani galiba
tarafından
Evet canım ama bir gör nasıl mutlu evlendik ama nasıl herşeye idi. Nasıl kursagım da idi herşey
tarafından
Doğrudur cnm Allah' yardımcın olsun
0 oy
(11,507 puan) tarafından
Sen dolmussun bacım. Biraz rahatlaman lazım yoksa bu kızıla ak birsey degil benim kızda aynı ben öyle ki gören bir kişi bile baba demedi. Ama görümcem aynı bana benziyor diyor. Halbukı yakından uzaktan alakası bile yok. Ben gülüyorum sadece
tarafından
Canım babası benzesin sorun değil. Afadersin kocam beni burda dövse ne güzel dövdü diyecek bir insan onu bile över.ok seş yaşadım lakin anlatamıyorsun burda.
(11,507 puan) tarafından
Bacım haklısın insanın bir zamandan sonra siniri kalkıyor biliyorum. Ama kendini yıpratıyorsun onlara bir cacık olmuyor.
tarafından
55 kilo kaldım 173 boyla  millet diyor ki ne oldu sana gerçekten olan bana oldu
(11,507 puan) tarafından
Aynı evde degil siniz takma kafana emin ol gülünce daha cok bozuluyor lar o seni rahatsız etsin diye yapıyor gül gec gözünün içine bakarak evet annem cok haklısın de bak bir daha yapmıcak
0 oy
tarafından
Babasına benzetmiş işte ne var bunda herkes kendi evladına benzetiyor bebekleri başkaları gibi bu benim oğluma benzemiyor Allah bilir kimden bu çocuk dese ne yapardın 
tarafından
Yok artık o kadar değil diyecegimde ne desem oluyor. Posttaki cevaplarını oku anlarsın
0 oy
tarafından
Normal galiba cunku benim eşimde öyle mal mal bakar cevap vermez hep onların arkasında olur beni kötü bilir kaynanamda alttan alta şeytanlıgını yapar
0 oy
(27 puan) tarafından
Sorun benzetilmek değil her yerde gereksiz yere öne atlama çocuklarını ve kendini ovmesi varmış sanırım nerde görsem tanıtım benimki de aynı :D ben böyle durumlarda genelde odadan çıkıyorum telefona bakıyorum yada bana anlatiyosa hii diyip kafamı çeviriyorum tavsiye ederim
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Valla 4.5 kilo bebeğimi çatır çatır normal doğum yaptım. Ne uykusuzluklar çektim ne emekler verdim ( her anne gibi) ama oğlum herşeyiyle babasına benziyor ve ben bundan mutluluk duyuyorum sonuçta babası benzemesi gayet normal sizde bu kadar kafaya takmayın Allah başka dert vermesin 
tarafından
Bu posttaki verdiğim cevapları okumalısın mesele benzetilmesi değil. Sabır taşının catlaması ve niceleri.
0 oy
(386 puan) tarafından

Bunun nesine kızdın ki anlamadım :ermm:

tarafından
Benzetmesi güzel ama benzetmeden benzetmesi durup durup olmayan şdyleri5kendini ön plana çıkarmak için ben sinşrlenşyim diye yapması normal mi? Posta arkadaşlara verdiğim cevapları oku bence
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Ben bubkadar kafaya takilacak bisey gormedim acikcasi, sen kendi kendini bosuna sinir ediyirsun canim. Annesi degilmi over tabi nolacak yani, he de gec. Yani kusura bakma biraz senin tepkin abartili geldi bana
tarafından
Canım övsün amenna 7 aylık bebeğini sevdiğim gibi övdügüm gibi övmesi her lafta olası soru sorulmadan cevaplanması sürekli kendini ön plana çıkarması davet edilmeyen yere gelmesi, istemediğim halde sürekli fikir vermesi 5 dk şık tvde hoca dinler 1 hafta anlatır. Posttaki cevaplarını oku istersen
(6,978 puan) tarafından
Herkesin huyu farkli canim, huzursuz eder ama bu kadar yipratma kendini.
0 oy
tarafından
Çok dolmussun cnm kendi kendini de doldurmuş sun.

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 440 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 791 göst.
24 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Has (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 455 göst.
24 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Beden dili (4,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 301 göst.