0 oy
491 göst.
Diğer kategorisinde (670 puan) tarafından
Arkadaşlar ilk gebeliğim 39+2 sancım arada oluyo 2 gündür kasılmaların çok bebeğim çok sertlesiyo bu durum doğum belirtisimi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Günün geliyo cnm yalanci sanci olabilir dikkat et
-Reklam-
0 oy
(30,403 puan) tarafından

Evet olabilir.  

0 oy
(218 puan) tarafından
Evet cnm dakika tut bakalım kaç dk da vurcak sancı 3 dk bı olunca hastaneye git sağlıkla kucağına alırsın inşallah
(670 puan) tarafından
Amin sancı şeklinde değil bebeğim kasiliyo adet sancısı gibi olmuyo olunca oturuyorum geciyo ama kasilmam 2 gündür gecmiyo
0 oy
tarafından
Evet canım zamanın yaklaşmış hazırlıklı ol nişanın yada suyun gelirse bekleme hastaneye git 
(670 puan) tarafından
Allah'ım çok korkuyorum ya sezeryan mi yapsam diyorum normal dogumdan çok korkuyorum
tarafından
Korkma canım korkacak bişi yokki içini ferah tut korkarsan yapamazsın bilemeyiz belki çok kolay bir doğum olacak yani
(670 puan) tarafından
Dayanılmaz olmasını gerekiyo hastaneye gitmem için yoksa sancı çekilecek gibi 3 dk inincemi gideyim
tarafından
Suyun gelince git canım sancı olmasa bile git çünkü enfeksiyon kapma riski oluyor suyun gelince ama sancın var diyelim suyun gelmedi hastane yakınsa evine sancın 5 6 dk da bir vurana kadar evde bekle dakika tut sancı 5 dk da bir gelmeye başlayınca hastneye git tabi hastne yakınsa
(670 puan) tarafından
Yakın çok şanslıyım karşımda hemen kesildi sancılarım gelice yok heralde
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Benım oyle oldu ama benim suyum geldi canım bebegım hep soluma toplandı sabaha kadr uyumadım kasılma yuzunden bir sure sonrada ısal oldum sabahta dogurdum 
(670 puan) tarafından
Dün çok yorulmusum gece belim vurdu okadar uykum vardı ki dedim doğum sancısı olsa uyandırır kaldı öyle bugün hep kasılma ile geçti su değilde beyaz su gibi hep akıntım var bakıyorum tetikteyim
(4,061 puan) tarafından
Benim komple bosaldı canım
(670 puan) tarafından
Ooo anlasilmicak gibi değilmiş yani bende de bakıyorum 15 dk bir sancım vuruyo
(4,061 puan) tarafından
Takip et sureklı canım benm

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,054 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bercestebiryuva (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 666 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Nazenin premses (9,921 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,609 soru

24,388,790 cevap

349,149 kullanıcı

...