0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (1,469 puan) tarafından

Kizlar 10 gün sonra 4 aylık zaten sulu  yoğurt  vardı yiyordum  azicik  parmama  batirip  verdim çok beyendi  gozlerini  acip  tabağa  bakdi çok cani isdedi  valla :) 1 parmaktan bişey olmaz demi :angel:

12 Cevaplar

+1 oy
(1,664 puan) tarafından
Vermeyin daha 4 aylık bile değil. Burda verin vs. Yazarlar  Yada siz bilirsiniz bebe sizin bi şey olsa siz üzüleceksiniz.
(1,469 puan) tarafından
Kız parmamin  ucunu  degdirdim  şu gibiydi  zaten hani bebek kusar  ye yedikden  sonra  hafif  cokelek  tarzı aynen oleydi çok bakiyordu  teyzesi:)
(1,664 puan) tarafından
Korkuyorum ben yaa ,valla yanlış anlamayın nolur ama benim yakınım çocuğunda bağırsaklarında sorun çıktı erken başladığı için. Eskiler veriyormuş ama zaman değişti geo doğal olmayan yiyecekler vs. Şimdi bebeler bile daha hassas.Annem beni 20 günlükken  tarlaya götürmüş  şimdi mümkün mü öyle bir sey
(1,469 puan) tarafından
Ay tabiki doğal sutten  yapilmis  yoğurt verdim kendim yapdim kız:) e tabiki bende tarlalarda  buyumusum  nisasda  un  karisdirip  veriyorlarmis  içine  şeker  vs de katıyorlarmış bize hicbisey olmamis  bence şimdi çok abartıyorlar  ya :/ şu vermeyin  diyorlar  şu zehir deil ki 1 aydır veriyoruk  2 çay kasigi  ay ne bilim  canim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olmaz canım :) 
(1,469 puan) tarafından
Bende öle dusundum  aslnda:)
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Kaşık kaşık vermemisin ki canim , o bir parnakdan bisi olmaz bence de migdesine bilene gitmemistir , erken oldugunu sende biliyosun zaten ayni seyleri yazmama gerek yok :*
(1,469 puan) tarafından
Evet erken  canim çok bakdi icim acıdı:)
(1,517 puan) tarafından
İnsan kiyamiyor gercekden melül melül yemek yerken baktiklarina :)
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Hiiicc bisey olmaz kafana bile takma sifa olsun minnoşaa
(1,469 puan) tarafından
Saol canim:)
0 oy
tarafından
4 aylıkken bir paket danone yedirmistim ben atak haftasaydi bildin aç geziyordu verdin yediydi valla :) şükür bişey olmadı yani bişey olmaz Allah'ın izni ile
(1,469 puan) tarafından
Ay saol canim içim rahatladi:)
tarafından
Bişey olmaz şifa olsun uyku yapar belki uyku ile arası yoksa :D ben az az verirdim valla 4 ayını az geçtikten sonra rezene yoğurt vs
(1,469 puan) tarafından
Dogdugndn  beri gece uyur şükür  :)
0 oy
(52,400 puan) tarafından
o aylarda reflekz olarak istiyorlar zaten bizede vicdan oluyo istedide vermedim diye ondan bisey olmazda bebegin kucuk ek gida için acele etme ne versem yedi bişey olmadi diyenleri dinleme
(1,469 puan) tarafından
Yok yok canim zaten ek gıdaya 5.5 dan önce gecmicem  resmen  tabaga  doğru  itiyordu  kendini  icim acıdı azicik  daldirdim  parmak:D
(52,400 puan) tarafından
iste o aylarda ne versen yicek gibi bakiyorlar vicdan cektiriyolar ☺️
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Ben 3 aylıkken çorba falan tattirmaya başladım azar azar verdim herşeyden iki yaşına kadar da emzirdim.yogurtta verdim bişey olmadı canım.
0 oy
(868 puan) tarafından
Benimkide 4 buçuk aylık geçen az bişey bn çorba içerken bakıp bakıp azını şapirdatiyordu kaşıgin ucuyla az verdim eşim dünya laf etti niye veriyon midesine bişey olcak daha 4 buçuk Aylik dedim tm bidaha vermem ama azını çok şapirdatti kıyamadım 
0 oy
tarafından
Verme kesinlikle her baktıklarında vereceksek yandık zaten.
0 oy
tarafından
Biraz dan  bişey olmaz.  Ama cok  versen midesinin üstünde durur   maýalanir rahatsız olur cnm .
0 oy
tarafından
hayır bence birşey olmaz sadece ilerleyen aylarda dikkat edin gaz yaptı benlm kızımda belki sizde de olur çok esirgememekte gerekir ben yiyebileceği herşeyden veriyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 162 göst.
0 oy
5 cevap 161 göst.
25 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Glcnm (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
+15 oy
5 cevap 187 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,270 soru

12,467,412 cevap

46,952 kullanıcı

Kategoriler

...