0 oy
677 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimi üniversitedeyken tanıdım severek kaçtım evlendim onunla .onun için okulumdan bile vazgeçtim. .Eşim her akşam disarda benimle ilgilenmeyen bana annesi yüzünden yapmadığı kalmayan biri . 2 yıllık evliyim bir gün gülen yüzüm olmadi. ozaman okul zamani bir çocuk vardı 3 yıl peşimden kostu dedim kendi kendime acaba onunla olsaydım daha mı mutlu olurdum..

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başkasını düşüncegine yarım kalan okulunu tamamla işe gir çalış gül gibi kimseye muhtaç olma benim ikinci evliliğim mutluyum şükür ama hiç bir zaman başka bir evlilik kurtuluş degildir
-Reklam-
0 oy
(5,373 puan) tarafından
Herkes sanki onunla aldatcaksın gbi konuşmuş da eşinin davranışından dolayı böyle düşünüyosun ve evet belki mutlu olurdun bilemezsin... Ama geçmişte kalmış artık olan olmuş sen ileriye bak boşver canm 
0 oy
(50,994 puan) tarafından
onunda baska birseyi cikardi emin ol hakkinda hayirli olsaydı onunla olurdu demekki esinden daha kötü olacaktı ki Allah onu hayatindan cikarip esini karsina cikardi.

insallah esin düzelir ve evliligin mutlu huzurlu devam eder
0 oy
tarafından
cocugun yoksa yol yakinkrn bosanabilirsin ki ztn kafada bitmis acabayla olacak is degil canim belkide esin icinde boyle dusunenler vardir
0 oy
(877 puan) tarafından
Düsüncen hoş değil ama Seni bu dusuncelere itmisler Sanada suc bulamıyorum. Ha bunu aklından gecridin diye Gidip esini aldatacan yada gönlün baskasına kayacak diye biseyde yok. Insan eskiyi düsunemezmi Düsunür Kendi icinde Hesaplasır bu gayet normal ama Fazlada kafanı yorma Heleki esine dile getirme . Rabbim esine hidayet versin Kalbine merhamet versin seninle daha cok ilgilense ailesine ezdirmese Eminimki aklina asla boyle seyler gelmez . 
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Eşin için okulu bırakmak, kaçmak gibi ciddi kararlar alırken bunları yaşayacağını bilmiyordun dmi. Kimse melek değil. O kişi de 3 yıl peşinde koşmuş, tabiri caizse elde ettikten sonra asıl karakteri ortaya çıkacaktı. Orası muamma. Vesveseye kulak asma. O da böyle olurdu diye düşün. Eşim de ilkten böyle değildi sonuçta, diye düşün bence. 
0 oy
tarafından
Öyle düşüneceğine keşke okusaydim daha güzel olurdu koca çok ama altın bilezik zor diye dusunsen belki okula geri dönme ihtimalin çok yükselir hayatını baştan kurarsın
0 oy
(845 puan) tarafından
Vesvese veriyor şeytan belki onunla hayat kursaydin daha kötü beter olcakti bilemeyiz Rabbim eşini yazmış onunla mutlu olmaya bak aklına getirip kendini üzmekten başka biseye yaramaz üstünden çok zaman geçmiş şimdi mutsuz olduğun için düşünüyorsun mutlu olunca aklına bile gelmez düşünme 
0 oy
tarafından
Hayır alakası yok bir sıfır geride bAslayacakti evliliğin sen sevmeyerek evlendigin için bı sorun olduğunda da bu kadar bile katlanamayacaktin neye dayanacaktin arada sevgi de olmayacaktı mükemmel bir eş yok bu dünyada bu sefer ufak bı sorun yaşasan keşke sevdiğimle evlenseydim en azından sevdiğimin kahrını çekerdim diyecektin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 324 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 669 göst.
0 oy
4 cevap 233 göst.
15 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Ozgeceylinn (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 456 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,936 cevap

36,612 kullanıcı

...