0 oy
633 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar benim eşim iş kolik biri ve işlerimi  yetiştiremiyorum deyip geceleri de evde çalışıyor. Ben de uykusu gelmesin ya da başka bir işle uğraşmasın diye yanında durup destek oluyorum. Bu gece de yine çalışıyordu mola verdi 1 saatlik felan sonra da film izleyip tabletle oynamaya başladı bende kızdım hadi kalk çalış hayatımız düzene girsin diye çabalıyorum destek olmaya çalışıyorum geç saatte uyuduğu için işe de geç saatte gidiyor düzenimiz bu şekilde kalk devam et işin ilerlesin dedim uykum olduğu halde ona destek olmak için yanında duruyorum. O da bana birlikte vakit geçirmiyor muyuz diye trip attı şimdi konuşmuyor. Fazla mı düşünüyorum sizce umursamaz olup kendi sorumluluğunu mu bilmeli? 

16 Cevaplar

+3 oy
(145 puan) tarafından
Evet yanlış . Adam isten sıkılmış ve yanina oturup senle film seyredip vakit geçirmek istemiş ..Koca adam zaten sorumluluklarını biliyordur senin sıkıştırmana gerek yok bence ..Benim wsim askeri personel bu hafta full denetlemeleri var dun aksam 8 de geldi sabah 5 tek gidicem dedi aksam 10 da yatağını yaptım yorgunsun hadi kalk yat dedim erkenden gideceksin..Yani demem o ki ben adamin yüzünü göremiyorum bile adam senle vakit geçirmek istiyor birak gecirsin
tarafından
Olabilir evet sanırım eşim için iyilik yapayım derken onu kırdım ve sinirlendirdim.
(145 puan) tarafından
Erkeklerin trip atmasida ayri bir komedi oluyor bazen bende diyorum ya hamile olan benim trip atan sen bu nasil is :D
tarafından
Aynen yaa ben de aynı dertten müzdaribim valla. Şimdi konuşmuyor cevap vermiyor bir süre de bu tribini çekerim artık:/ :))
(145 puan) tarafından
Hahah bende öyle bizimki de konuşmaz gelip barismaz gelip yemek bile yemez hep benden bekler sanki erkek benim :D her defasında da yemekten dolayi ben konuşurum ama neyse alıştım artik :D
tarafından
Ben daha yeni evliyim henüz çözemedim ama  ben de bir tek benim eşim böyle diye düşünüyordum. Çoğu erkekte var bu özellikler o zaman:) emin ol aynısını bende yaşıyorum hatta bazen kendime acaba ben de ilk adımı atarak eşimi böyle davranmasına sebep oldum diye kızıyorum.
-Reklam-
0 oy
(935 puan) tarafından
Ne iş yapıyor ki bu kadar iş kolik

biraz denge kurmaya bak cnm düzeni kur mesela izin verme gece çalışmasına eve iş getirmesine
tarafından
Yetiştirmesi gereken işleri var ve eve getirme dersem çalıştığı iş yerimde kalıp bitirmek ister o yüzden evde yapmasını tercih ediyorum canım
0 oy
(28,789 puan) tarafından

Fazlası her zaman zarar

0 oy
(1,831 puan) tarafından
Biraz kafa dağıtsın canım adam gündüz iş gece iş yazık
tarafından
Bende okun için üzülüyorum gece hiç uyumuyor gündüz desen işte yazık ona da ama zamanı iyi kullansa belki geceye kalmayacak ama zamanı iyi kullanamıyor. Bende onun için kızdım haliyle çünkü bana da olan oluyor.
0 oy
(489 puan) tarafından
Onun işine karismasan iyi olur kendisi yapsın sen keyfine bak ne gerek var o kadar iskolige kim dedi o kadar çalış diye bilmiyor mu gecedir karısı tek başına çocuğu sevgisiz kalıyor
tarafından
Ben de tek yatmak istemediğim için odaya gidip başla şeylerle uğraşıyorum uykusuz kalıyorum destek olmaya çalışıyorum
0 oy
tarafından
Bence hiç tepki göstermeseydin o anda kafasını dağıtmak için tablet ile ilgilenmiştir
tarafından
Canım kafasını dağılmasına 2 saat yardımcı oldum ben kendisi de biliyor çalışması gerektiğini hem bir kere daldı mı daha kalkmazdı oyunun tv başından bende uyardım kızdım kötülük mü ettim.
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Eşin ne yapacağını biliyordur. Annenin çocuğunu denetlediği gibi denetlemeyi bırak bence :) Ayrıca yaptığın fedakarlıkları eşinin yüzüne vurman da hoş değil. Ben değil, biz olarak başla cümlelere.
0 oy
tarafından
Tövbe tövbe..adam yanna gelmiş ne güzel vakit geçirmeye sarıl da.izle..bende sonunu şey bekledim..iskolik bnimle hiç ilgilenmiyo diye kiacaksin sandım.ama başka bisiy çıktı..
tarafından
Ben yanıma geldiğinden değil zaten dinlendi kahvesini tatlısını getirdim vakit geçirdik 2 saat sonrasında bilgisayar ortada gece 4 oldu eşim oyun oynamaya geçince kalk çalış dedim
0 oy
tarafından
Sen niye annesi gibi davranıyorsun ki koskoca adam başını bekleyecegine git yat uyu dinlen çalışsın sen de evde çalışıyorsun yemek temizlik vs
tarafından
Çünkü eşim bana destek ol diyor. Çalışırken kahvesini yaparım ihtiyaçlarını karşılarım uykundan taviz veririm ama uyudığımda da küzer konuşmaz.
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Üstüne düşmesende bu sefer farketmeden duvar örülecek aranıza ne yapsan kâr etmiyor bu erkeklere.
tarafından
Aynen öyle valla birkaç kez uyudum ne uyudun beee deyip durdu bu kez de uyumuyorum ona eşlik ediyorum ama o 2 sat dinlendi zaten oyun oynayacağına işini bitirsin bir an önce istedim
0 oy
(1,785 puan) tarafından
Bence iş kolik olan sensin
tarafından
Neden?
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Erken gitsin erken gelsin o ne öyle gece kuşu gibi kuzum
tarafından
Evet benim isteğim de bu bir düzenimiz olsun herkes gibi gece uyuyop sabah ile gitsin istiyorum ama bizin sabah gece karıştı valla canım.
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Sen kendi ağzınla diyosun işkolik diye yani birakta adam biraz rahat nefes alsın yapmiyosa da o onun sorumluluğu hesabını o vericek ama yaptığın çok yanlış cok üzerine gitmişsin 
tarafından
Hesabını sadece o vermiyor ki haftasonu bile çalışıyor yetiştirmek için bende bize vakit ayırsın diye teşvik etmek istemiştim
0 oy
tarafından
E nefes almasın mı adam cocuk mu bu tatlı yedık fılm bıttı Kalk hadı ısıne denır mı 
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Görende sanar ki desek oluyorum dedikce oturup sen yapıyorsun işi de kocan yatıyor. Sabah iş akşam iş adam sıkılmış kafasına gore vakit geçirmeye hakkı yok mu. Yanı bu şekilde konuşup bu konuda adama baskı yapman çok saçma ve gereksiz. Koskoca adam kendisi bilir zaten nerde ne yapması gerektigini. 
0 oy
tarafından
eşin niye hep trib atiyor
tarafından
Kız kadının eski postlarini horlatma
tarafından
Bende geçmişe döndüm bir an ama Hatırlasam da sorun değil canım ben bir karar verdim hatırlamam etkilemez :))
tarafından
Çünkü eşim henüz büyüyememiş bir insan :)

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 969 göst.
0 oy
20 cevap 755 göst.
0 oy
6 cevap 438 göst.
0 oy
69 cevap 3,773 göst.

404,593 soru

12,120,456 cevap

36,474 kullanıcı