Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_c738b51abf6d9974cdc1240d403a7fe6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Dusugunuz nasıl basladı-Diğer
0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Dunden beri lavobaya gittim de pecetede pembe kan gelıyo belim cok agrıyo persembe gunu kurtaj olucam bebegımın kalp atisi olmadı gı ıcın acaba dusuk yapanlar nasıl anladınız dusuk yaptıgınızı kac gunde dustu yardımcı olurmusunuz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bn doktora gidince kalp atışı yok dedi paArtesiydi eşim yanımda yok tü onu bekledim geldi Perşembe günü de kürtaj oldum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Once 2 gun pembe kan geldi az az sonra karin ve bel agrisi oldu ertesi gun de uyandimdi heryer kan revan. 
tarafından
Acile gittik kurtaj oldm p,arcaklmisti
(51 puan) tarafından
Kurtaj dan sonra hamile kalmak zorlasıyo diyor o yuzden kendısı dussun istiyorum
tarafından
Kendisi dussede para kalma olasiligi yuksekk illaki kurtaj olursun canim. Kurtajdan sonra 1 sene olmadan hamile kaldim kisiden kisiye degisir hem zaten hemen hamile kalmak mi istiyosun isteme vucudun kendini haizrlasjn dinlensin
(51 puan) tarafından
Bari yine hamile kalıyım ki giden bebegımın acısını bastırın istiyorum bide tedavi ile olmustu 6 ay klomen kullandım o ay rahim flmı cektırdım o ay hamile kalmıs tim rahim filminden belkide oldu
tarafından
10 tanede cocugun olsa o olen bebegin yine icinde kalir acisi bastirilmaz canim. Hala ultrason fotolarini sakliyorm oglum var ama o da icimde yara. Allah gonlune gore versin
0 oy
tarafından
Büyük parça düşüyor cnm eğer kendiliğinde düşerse görürsün
tarafından
Yok cnm..1.5 senedir evliydim istiyorduk çocuk..ama şimdi korunuyorum spiral var
(51 puan) tarafından
Zararlı diyorlar bir adet en fazla bekle diyorlar acaba bendemı beklemesem
tarafından
Bekle cnm acele etme bünyen toparlasın kendini..sen de psikojik olarak toparlarsın..Allah elbet verir dua et zamana bırak kafana takıp da üzülme
(51 puan) tarafından
İste bir kızım var Allah'ıma sukur ler olsun ama oda suankıdr tedavi ile oldu aynı seylerı yasamaktan cok korkuyorum
tarafından
Bu düşüğe kafa takarsan kızınla da ilgilenemezsin ihmal edersin..zamana bırak cnm hem yaş farkı olur ilerde sana ysrdımcı olur ablalık yapar
0 oy
(724 puan) tarafından
Kahverengi akıntıyla başladı akşam kanamaya döndü ağrıdan duramadım böyle bir acı görmedim elim ayağım titredi resmen ağrıdan ölüyorum sandım doğum sancısını böyle çekmedim yani düşük zor oldu benim lavaboya gittim biraz ıkınınca kendisi düştü içinde parça kalmamışsa kürtaj yapmıyorlar kalırsa yapıyorlar 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 445 göst.
13 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 275 göst.
31 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kader hamza (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 302 göst.
31 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kader hamza (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 635 göst.

413,960 soru

12,459,675 cevap

46,656 kullanıcı

Kategoriler

...