0 oy
287 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (597 puan) tarafından

image

imageben bugün tekrar isime döndüm. İlk günümdü dogumdan sonra. Ben en cok meslegimi sevdim derdim önceden ama simdi ben en cok anne olmayi sevdim ❤ ben oglumu coook ozledim 10saat yoktum yaninda oglumun. Sozlesmem uzatilmio ama yinede gozden dusmiyim diye ve fikir degisirler egerki ogretmen eksigi olursa aniden  belki diye is basi yaptimama inanin cok zormus, aglicakdim neredeyse ogrencilerime baktikca oglum naoioki diye

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayirli olsun 

Aa siz ogretmen msnz 
(597 puan) tarafından
Evt cnm. Ppstlarima bakarak en cahil caresiz koylu gibi dursamda aslinda ogretmen/egitimci/sosyal pedagogum ve annelik iznindeydim. Hamileyken okulda calismam yasakdi dogumdan sonra yasal iznimi bitirdim ve daha fazla izin almadan is basi yaptim belki sozlesmem uzatilir, ogretmen eksigi olur diye
tarafından
Ay yok abla  estagfurllah  oyle deme ya
Sen turkiyede sin dimi
(597 puan) tarafından
Hayir cnm almanyadayim
tarafından
Abla ne ogretmenisin  turk okulunda msn
(597 puan) tarafından
Hayir cnm alman okulu. Ana okukunda egitimciyim cbm
-Reklam-
0 oy
(3,002 puan) tarafından
10 saat çok fazla bende sağlık personeliyim çocuk 7 aylıkken başladım 8-1 çalıştım o bile uzun geliyordu şimdi 20 aylık 8-4 çalışıyorum
(597 puan) tarafından
8saat calisiom cnm ama istw yol, arada bi yere ugramak derken 10saat uzak kaldim
(3,002 puan) tarafından
Süt izniniz yok mu
(597 puan) tarafından
Cnm almanyada yasalar farkli mesela dogumdan 6hafta once ve ardindan 8hafta mecbzr evdesin ztn. Ben anaokulunda oldugum icin ben 9haftalik hamile oldugumu soyledigim an iszen uzaklastirildim. Dogumdan sonra 8hafta ztn annelik istirihat iznim vardi ardindan 18gun kendi iznimi kullandim. 1yil veya 2 yil aile izni akman hakkin var , dogumdan sonra. Ysni ina gore ayliginin yuzde bilmem kacini veriolar sana AMA benim sozlesmem sinirliydi yani yaza kadar sozlesmem var ve ben ise basladim ertesi ay hamile kalmisim. Anliyacagin okuk benim calismami gormeden hop hamile kaldigim icin eve yolladi. Ve ben zaten hamile bi ogretmenin yerine gelip kendim hamile kaldim :D anlayacagin ztn sabit degildi yerim orda. Bende hic aile izni almadim gideyim calisayimda bari adamlar nasil calistigimi gorsun iyice gozlerinden dusmuyum. Kazik atmis gibi olsum ise baslayip hamile kaldim, bide baska bi hamilenin yerine gekmaitim ztn. İyice dalga gecti bizle gibi olmasin dedim ve tabi belki ogretmen acigi olur sozlesmem uzar diye.

Adamlar 11aydir yattigim icin maasimi odemis oldular :D
(3,002 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım :) bebiş için zor olur da küçükmüş o yüzden dedim süt sağarsın ya da mama içer büyür inşallah :)
(597 puan) tarafından
Keske sutum olsada emzirsem. İyiceazaldi sutum hatta yok gibi bise 5ml anca cikio. Oncedende 60ml maximum cikti... Ben pes edince indi 5ml

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 998 göst.
13 Mayıs 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 405 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 49 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Eso9090 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeakarsu (1,082 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,612 soru

23,695,377 cevap

311,301 kullanıcı

...