Merhaba Hanimlar 2 yillik evliyim esim arap ben turkum esimle evlenirken ailesinin akrabalarinin arapca konustugunu soylemedi bana ilk evlendigim zamanlar saskindim bi yandanda kabullendim esimin babasi turkce biliyor abisi yengeleri kardesleri filan ama annesi az cok biliyor nenesi Hic bilmiyor Ben kabullendim dedigim gibi bu arada bende esimde ailelerden uzakta yasiyoruz antalyadayiz burda esimin amcaoglusu var uzaktan akraba gibiler yani oda evli gecen gece bize yemege geldiler benim telefonum caldi 2 dk bile konusmadim bi yandanda onlari dinliyordum sonucta evde bi kadin var ve pek tekin biri degil oda arap esim amcaoglusu bide esi bi anda arapca konusmaya basladi gulustuler kahkaha atiyolar bide amcaoglusunun eside katildi onlara arapca konusuyolar filan Ben Sinirlendim o kadin Ne dediginizi duysun ama Ben anlamiyim dedim Iyi guzel neyse bugunde kalkti abileriyle arapca konustu halbuki hepsi turkce biliyor suc onlarda degil benim esimde kac defa dedim beni kendi yerine koy Ben Sana aynisi yapsam nasil hissederdin diye ama ayni hep biraz oncede tartistik Niye dedim evlenmeden once ailenin turkce konusmadigini soylemedin diye Niye fikrinmi degiscekti dedi Bende evet degiscekti esimin Ben ailesiyle akrabalariyla ne konustugunu bilmiceksem niye evleniyim dedim o zaman kapi orda dedi dusun tasin karar ver dedi bi yandanda biktim usandim cok seviyorum ama sevgide biyere kadar 2 aylikda oglum var Ben bosanirsam alcaklar benden dogulular boyleymis bilmiyorum katlanamiyorum artik usandim Hic anlamiyor beni