Kizlar mrb 7 aylik bebegim uykuya dalmakta zorlaniyor gunduz uykusu daha derin sanirim hala gaz sorunu bitmedi zaten kolik bi bebekti ilk 3 ayinda neler cektik kolik sancosi gelince hic susmadan 2 saat aladigini bilirim artik kollarim kopardi pispislamaktan simdide yenidogan gibi gecede 3 defa besliyorum gece cok uyaniyor acliga hic tahammulu yok hortlak gibi oldum resmen bi duzene giremedi ((( hele disarda karni ac veya uykusu olunca bir ciglik atiyor valla gelen gecen bana bakiyor artik disari cikmakta istemiyorum
Erkek bebek ise onlarda gaz kizlara gore hem daha cok oluyor hemde bagirmalari doktora gitmenize gerek yok bu gaz sancisi genetikk bile olabilir benim ablam 30 yasinda ama hala gaz sancisi yasar yani korkmayin 1 yasina kadar gecer insalah. Ikinci olarak bebekler 1 yasina kadar gece cok uyanir size tavsiyem bunu kabullenin ve uykunuzu bölün hic birsey ondan onemli degil ben uykusuz kaldimi cok agresif bir insan olurdum ama cocugum icin derin bir nefes alıyorum. Benim oğlumda disari cikinca uykusu geldimi bas bas bagirir her bebek gibi insanlarin bakislari ve soylenmelerini duymayin ve en önemlisi siz sakin olun stres yapmayin ki bebeginizde yapmasin bebek meme emerken sadece sut degil duygulari da alir. Guvenli bir baginiz var ise 1 yasina kadar bekleyin sonra hepsi düzene giricek ve hep sizden daha kotu halde olanlari dusunhn hasta bebekleri olan anneler gece bebegin basinda nefessiz kalmasin diye bekleyen anneler ve şükür edin hepsi geçicek ve nacizane bir fikir Alle viando gaz damlasi hem bitkisel hemde kolik bebegime iyi gelen tek damlaydi umarim iyi gelir denerseniz
1,493,308 soru
24,399,421 cevap
349,998 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın