İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre evliler mi daha mutlu bekarlar mı sorusuna kadınlar bekarlar demiş erkekler evliler tabi mutlu olursunuz diyorum bende her boku bize yaptırıyorsunuz oh siz tek işe koşturuyorsunuz biz bir çok işe birde üstüne eşle beraber ailesiyle de sanki evleniyoruz hoş tutmak zorunda kalıyoruz ah birde kıymet bilseler valla bekarken ne güzeldi kimseye hesap vermezdim gezerdim, tozardım hayat bana güzeldi
Evlenmeyeydin cınım evlenince dünya turu mu attıryorlar sandın
Önceden anne babalarimiz bizim icin taşi aş ediyordu simdi biz evlatlarimiz icin cok şükür
Ben tam tersi bakarken daha mutsuzdum ailem öyle her istediğimde dışarı çıkmama izin vermezdi. Tek başına dışarı çıkamazdım. Babam hariç babam her istediğimi yapardı Allah'a şükür ama abilerim çok karışırdı bana. Şimdi evlendim illa ki bi kaç sorun oluyor ama eşim ailesine karşı ezdırmez beni ailesi de ezmez zaten bilen biliyor kaynanamı annem den ayırmam oda beni kızı yerine koyar. Çok samimi konuşmalarımız vardır. Bi arkadaş gibi dertleşir bi anne gibi akıl verir güzel cümleler ile kırmadan dökmeden. Bi sıkıntı olsa ilk hatayı oğlunda arar. Kaynanam sayesinde kayınbabam da bişi diyemez eltimle bana. O yüzden ben memnunum evlendiğim için. Evlendim evimin sultanı oldum
Bekarken deli dana gibi gezerdik yok evde yemek yok çamaşırları toplucam derdi yoktu canım sıkılınca gelirdim eve çalışırdım paramı da çatır çatır yerdim bebek olunca çalışmayı bıraktım Allah var eşim ne paramı eksik eder ne bi ihtiyacımı gezcem diyincede gezdirir hatta o evde durmayı pek sevmez ama baba evi farklı bir olay...
Gece 2den aşağı gelmezdm eve yazin. Babam her sabah sehpanin üstüne para bırakırdı ben istemeden. Yemekler zaten annemden ay ne guzeldi cidden ama ben cok seviyrm suanki hayatımi. Kızımız olana kadaf sürekli gezdik. Beni hic baskasina muhtac etmedi. Kavga da etsek her barismamizda daha cok sevdik daha cok bağlandk
Simdi bi de minnagim var. O bile iyiki evlenmisim dememe sebep ❤
1,492,117 soru
24,381,116 cevap
348,743 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın