Kızlar sorum yukarıda. Benimki ise çöpe gitmiş bi 20 yıl
30 yaşıma kadar doya doya yaşadım
Bekarlığımı istediğim gibi yaşadım. Okulumu bitirdim, kurslara gittim, gitmek istediğim şehirlere gittim arkadaşlarımla takıldım. şükür içimde hiç bir ukte kalmadı. 27ime kadar kafam ne istiyorsa yaptım. 27imde nişanlandım duruldum biraz. Eşimde benim kafadan o da gezmeyi sever eder. Evlendik yine gezdik, hamileyken evdeydim çocuk doğdu şimdi üçümüz geziyor istediğimizi yapıyoruz. Eşim kısıtlamaz hiç birşeyi. Bekarken nasılsam şu anda da öyleyim fark olarak nüfusta evli yazıyor 10 ay önce de anne olarak kayıtlara geçtim
Bekarlığı soruyorsun sanırım.
Yerine gore konusuna gire mevzusuna gore yasadim yeri geldi ailem tarafindan cok sıkıldim. Yeri geldi basi bos deli dana gibi ordan oraya da savruldum . Oyle boyle derken evlenip coluga cocuga karistim. 27 yasima kadar iyiki yapmisim dediklerim de oldu keske yapmadaydim dediklerimde. Yer yarilsaydi yerin dibine girseydim yonede yapmasaydim dedigimde oldu rabbime bin sukur ki yapmisim dediklerimde oldu iyikilerim de var keskelerim de var maleseflerim de var. . Yasandi ve bitti
27 yasimda yeni bir sayfa acildi suan 34 yasindayim o sayfayi ciziktirik atip karalamaya devam
Bekarligim güzeldi ama para yoktu. Okul gezilerie heryere gittim. Ama onun dışında çarşıdan kafama göre bi şey asla alamadım. Evlendim esimle birlikte çalışıyoruz istediğimizi yapiyoruz. Her sene bi tatil planımız oluyor. Ne yedigimizden ne giydiğimizden kısıyoruz imkanlar dahilinde tabii.
1,507,561 soru
24,607,822 cevap
363,943 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın