0 oy
830 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Yorumlarınızı bekliyorum 

26 Cevaplar

0 oy
(2,507 puan) tarafından
Tepki derken... 
-Reklam-
0 oy
(354 puan) tarafından
Ne gibi tepki canım kaç çocuğun var
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Evett oooo 3. Muuuu sanki ekmegimi asimi onlar veriyo
0 oy
tarafından
Valla tek çocuğum var lakin 4 5 çocuğu olanlara tepki değil de imreniyorum helal olsun diyorum ne güç ne sabır var diyeb
tarafından
Neden var istiyerek mi oldu bu zamanda bu kadar çocuk yapılır mı falan filan
tarafından
Ay saçmalıyorlar kuzum be işte. Sende kaç çocuk var kuzum
tarafından
3 çocuğum vardı boşandım herkes tepki verdi evlendim gene herkes tepki gösterdi anlamıyorum çocuk sayısına göre mi değişiyor bu olaylar ve çocuklarımı tek büyüttüm kendim çalışıyordum zaten artık gına geldi eşim istediği için 4. Bebeğime hamileyim kadının biri diyor ki sen Suriyeli misin niye çok çocuğun var ya öğle bir acıdı ki ya sen benim şartlarımi bilmiyorsun sana ne
tarafından
Of kurban olsun o kadın senin çocuklarına hele bak boş boğaz işte bakicak imkanın gücün varsa kime ne ya benim cesaretim olsa arka arkaya doğurur dum İnan ki benzetmenin saçmalığına bak. Ben tek çocuğum ama anneme babama hep kızdım ne vardı çocuk yapsaydinjz etrafim kardeşlerle kalabalık olsaydı dayanacak iki üç tane dağım olsaydı diye sen sıkma canını kuzum
0 oy
(11,678 puan) tarafından
Ne sacmalık o tepki gösterenler sanki kendileri bakıyor. Vallaha imreniyorum bakabilecek olsam 4 tane yaparım. 
0 oy
(530 puan) tarafından
Çok çocuk yapabilir kadın bakabiliyorsa ne mutlu ona çocuk berekettir tebrik ederim. Ama bakamayacagi kadar çocuk yapıp çocukları mağdur ediyorsa yapmasın kardeşim böyle insanlara tepkili olurum
0 oy
tarafından
Cok cocuk yapan kadinlara benim yerime yükü ustlendigi icin hayranim :) 

Kimi kadin güçlüdür cok yapabilir kimi kadina 1 tane ağır gelir ama bunda ovunulecek ya da yerinilecek bir durum yok nasip meselesi...
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Kimseyi alakadar etmez bakabiliyorsan yap tabiki hepsinin eşit şartlarda isteklerini karşılayabileceksen 10 tane de yaparsın benim 1 tane olsa olsa 1 tane daha yapabilirim güzel yerlerde okuyabilsinler diye o kadar 3 bana fazla gelir 
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Bakan sen yorulan sen doyuran masrafını karşılayan sen. Kısacası herşey sana kalıyor. Tepki gösterenlere ne oluyor ki. Sanki kendilerimi bakıyor büyütüyor yoruluyor da tepki gösteriyorlar. Çok çocuğu olanlara hayranım nasıl her işe yetişebiliyorlar diye. Benim ikincisinin olmasına çok az kaldı korkularık başladı nasıl yaparım diye. 

Birde bizim toplumda çok çocuğu olana tepki gösteriyorla. Yurt dışında üst üste beş altı çocuk yapanlar çok ve varlıklı kültürlü aileler. Ve avrupa ülkeleri olduğu halde 
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Tepki derken nasıl yani
0 oy
tarafından
Bana hep nasıl cesaret ediyon diyolar ") 
0 oy
tarafından
Canım kimseyi alâkadar eden bir durum değil bu. Allah kime ne kadar çocuk nasip ederse o kadar çocuğu olur. Saçma sapan tepki verenlere sen Allah'tan daha mı iyi bileceksin diyip boz koy kenara. Ay bizim millette böyle  şeylere özellikle çocuk konusuna karışıyor ya hayran kalıyorum vallahi. Nereden geliyorsa bu özgüven ?
0 oy
tarafından
Ne koni bakımındeen
0 oy
(16,932 puan) tarafından
Aboo 3.yü sakın düşünme diyorlar büyüt sonra getir diyorlar 
0 oy
tarafından
Ne güzel kalabalık aile, bu zaman da çocuk büyütmek çok zor imrenirim öyle annelere hep 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Tepki değil de şaşırıyorum nasıl bakiyorlar baş ediyorlar diye
0 oy
(359 puan) tarafından
Benim bi oğlum bi kızım var aralarında 9 yaş var şartlarım öyle gerektirdi 

Ama mutlu huzurlu ve maddi açından bi sıkıntı yaşamayacağım çalışmak zorunda olmayıp çocuklarımı kendim büyütebileceğim bi hayatım olsaydı 3 tane arka arkaya bir tanede onlar büyüyünce yapardım 

Önemli olan çocuklara ne verebileceğin canım her anlamda bakabileceksen neden olmasın senin enerjin varsa bi problemin yoksa maddi açıdan rahatsan yapılır yani tepki değil sadece rahat yaşatabilecekse doğurmalarından yanayım
0 oy
(5,574 puan) tarafından
Çoklu gerek yok bende bir tane bar aman aman ama canı sağ olsun 
0 oy
tarafından
Benim 3 tane var benimkilerin üçünün arası dört dört buçuk beş sene falan o yüzden ben tepki almıyorum tam tersi Özge alıyorum çevremden yakınlarımdan veya arkadaşlarımdan
0 oy
tarafından
Vallah benimki birtane çoğunluk 4 yıl fallan düşünme getirme diyor, , 

Artık çok çocuklu olanlara nasıl tepki verilir bilmiyorm
tarafından
Benimkilerin arasında da yaş farkı var 5 ile 7 arasında
tarafından
Allah sana bağışlasın inşallah

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 872 göst.
20 Mayıs 2019 Aile kategorisinde Esmanurrr (795 puan) tarafından soruldu