0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Temizliği bitirdim çayımı koydum oturuyom sıkıldim vakit geçirem az benim unutamadigm :) 

Eşimin köyünde tarladayiz ot topluyoruz köpek geldi aç herhalde havlıyor korktum kaçtım eşimin elinde ot köpekle kavga etmişti yiyecek bir bu var havlama olsa ben yiyecem otur gel yiyekk diyor köpek havlıyor saldıracak eşimde bı yandan bağırıyor yok yok bende açım ne vağ ne vağ diyo hayvana  köpek bağırdı bağırdı baktı eşim korkmuyor arkasına bakmadan kacip gitmisti videoya felan almıştım gülmekten altıma yapacaktım :D 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bızım araba diye Baska arabanın kapısını acıp binerken farkedıp adama pardon yanlıs oldu dememdı canım esımde arkada arabadan cıkmıs burdayım ben diye yırtınıyırdu garıbım:D

tarafından
Sen öyle yapmışsın ben adama bağırmıştım ne geziyo bizim arabada diye :))
tarafından
Ahahahahha bende bekarken ise gidecektim babam bırakacaktı başka arabaya binip babamı beklemiştim yazık babamda ses etmemiş beni izlemiş bayaaa :D suç benim değil arabasının kapısını kitlemeyendeydi :D
tarafından
Sultan bacım heem arabaya biniyon hem bagırıyon ahaha

Deeplack Allah korusun adam gelse alıp gidecek senı ahaha
tarafından
Sultan  sen benim favorimsin ahahahahha :D
tarafından
Götürse nere demem valla sabahın 6 si uyukum var napim :D
tarafından
Abovv alıp gidecek senı ahaha
tarafından
Kız benim kız kardeşim daha kötüsünü yaptı ise otobüsle gidiyor ve bir ayağına benim topuklu botumu giymiş bı ayaginada spor ayakkabı 1 saatlik yol ise varınca fark etmiş beni arayıp bana kızmıştı birde botunu neden ayakkabiliga koydun diye :D
tarafından
Aboo o cok fena opmus millet deelı demıstır yeminle ahaha
tarafından
Kahkaha attım yorumlara da ayrı kahkaha attım hahahah :D
-Reklam-
+1 oy
(3,102 puan) tarafından

Dogum yaptim 1 ay sonra sut pompam bozuldu.bende aradim ilgili markayi baya sayiyorum benim cocugum nolacak simdi mamami verecegim size gondersem ben bu cocuga nasil sut verecem dye.karsida ki adam hanimefendi sorun nedir dedi.pompam bozuldu beyefendi ben cok zor durumdayim dedim.anladm ama burasi bilmem nere polis merkezi bizim yapablcegmz bise yok dedi.ben şok.baya kendime gelememistm.:angel:

tarafından
Ahahahahha sesli güldüm valla :D
(3,102 puan) tarafından
O numarayi nasl buldumda aradim hala bilmiyorum  :)bide lohusa sendromumla dusun beni yani
tarafından
Amaaan ne bilecekler seni boşver ahahahah ay buna çok güldüm valla :D
tarafından
++++ ladim
(3,102 puan) tarafından
Saol canm :)
0 oy
tarafından

Dolmustaydik aksam is çıkışı, kalabalığı düşün ☺️

Bir anda fren yapmasiyla herkes dolmusun ilk koltugun oraya toplandı bende onlarin sonuncusuydum :D

Ver artımı ahaha :D

Güldürmek beles degil

tarafından
Verdim ki ahahahahahha :D
tarafından
Ahah cansin :D
Bu post tutulur ;)
0 oy
tarafından
Düğün günüm arabanin önünü kestiler arkada amcam oturuyor adam camdan kafasını sokup yenge bu davar seni bu gece uyutmaz damada şöyle az daha bahşiş versin sadaka niyetine bu geceki kazanın belanın önüne geçsin baksana hay Van gibi adam demişti eşime ay amcam da arkada şimdi gülüyorum ama o gün kahrolmystim utancimdan
tarafından
Ayy valla gerçekten çok kötü bir durum öküzler
0 oy
tarafından

Eşimin ilk evlendiğimizde ankastre seti bilmeyip telefondaki adama DAVLURMAZ TAKIMI demesi sanırım...:D

tarafından
Ahahhahahahahah benimki hala çakmaklı fırın der :D
0 oy
tarafından
101 de telefon çaldı zilsesi kuvakvakvak kocam bey yapmis galiba Allah'ım o günden sonra gidince kızarıyorum hala 

Birde nisanliyken askerde eşim telefon kullanıyordu elektrikçi yaptığı için rahattik o konuda ama uyumuş aradım aradim açmadi birliği aradım bnde haber verelim dediler birdaha cepten aradım biri acti kim bilmiyorum uyanmiyor başındayım uyandırmaya çalışıyorum dedi ☺️☺️☺️
tarafından
Ahahahhaha :D benimki de eşim arayınca tosuno çalıyordu :D
tarafından
Kuvavak kuvavak kuyruğum nerede kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim derede:D
tarafından
Ahahahhahahaha :D
tarafından
Kız sorma valla irezil oldum elin 101 lerinde
tarafından
Oğlana dinletirken aklıma sen geleceksin artık hahah :D
0 oy
tarafından
Ayyyy, Gülhane Askeri hastanesine muayene gittim. Üniversiteye yeni geçmişim ve herkes bölüm ne diye soruyor bende güzellik diyip geçiyorum (güzellik ve saç bakım bölümü) . Oraya girerken ilk başta kimlik veriyorsun ben de öğrenci kimliğimi verdim. Neyse kayıt için hangi hastane bölümüne gitceğimiz de soruluyor. Bu soruya o kadar alışmışım ki yine güzellik dedim. Asker suratıma öyle bakakaldı tekrar sordu aynı şeyi söyledim yanımda arkadaşım var kahkaha atarken benim gideceğim bölümü söyleyene kadar asla fark etmedim. Oradaki askerler, komutanlar hastalar öyle bir gülmeye başladılar ki hastaneden çıkıp gidesim gelmişti =(
tarafından
Affet ama guldummmmmm ahahahhaha :D
tarafından
Her aklıma geldiğinde bende gülüyorum sorun yok hahah =)
0 oy
(747 puan) tarafından
Kocam bey nane limon kaynatıyordu mutfağa bir girdim kavanozdaki naneyi almış çaydalığa boşaltıyor.Ben kürdüm eşim türk o an ki refleksle kürtçe xermi xermi dedim tabii adam anlamadı mel mel bana baktı bu ne diyor diye.gülmekten açıklayamamıştım 
tarafından
Ahhahahahahha :D

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 391 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Enes2020 (4,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 315 göst.
0 oy
16 cevap 722 göst.
0 oy
49 cevap 791 göst.