0 oy
479 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Kizlar benim kızım 1.5 yasinda kızım var kayin validem gorumcemle yatsın istiyor ama ben de benimle yatsın istiyorum çünkü duramıyorum kokusunu özlüyorum siz yerimde olsanız napardiniz ve gorumce kizima sürekli bağırıyor kaynanam gorumce için o hasta işte sinirleri bozuluyo çocuk yaramazlık yapınca bagirmjycaz mi diyip duruyo deliricem ya evini syriciam evin inşaat halinde ustalarım calisiyo yemek yapmayı bilmiyomusum gibi muammele görüyorum deliricem kizlae  

5 Cevaplar

+3 oy
(267 puan) tarafından
Bence çocuğuna öyle bağırmasına izin verme ve onun yanında uyumasına asla izin verme onun sinirleri bozuluyorsa seninde bozulabilir o zaman sende görümcene bağır
tarafından
Artıladım
(18 puan) tarafından
Bağırırsam evde kavga cikiyo kaynanam yırtıcı kendini
(267 puan) tarafından
Sağol canım : ))
tarafından
Eşine anlat o zaman babalar kızlarına düşkün olur
(267 puan) tarafından
Bak kaynanan kendi kızı için yırtıcı oluyor sen neden kendi kızın için yırtıcı olmuyorsun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bence asla yatırma bebeğimi özlerim de 
(18 puan) tarafından
Yanımda yatırıyorum o konuda asla ve asla yüz vermem
tarafından
Aynn öyle
+1 oy
tarafından
Ne münasbet senin çocuğun senden başka kiöseyle yatamaz ki  yok görümcenin yanında yatsn yok kaynananın yamında yatsn olmaz öyle şey
(18 puan) tarafından
Dime cnm o konuda asla yüz vermiyorum fakat bağırma konusu canımı sıkıyor
tarafından
O kızına bağrysa sende ona bağr kızıma nasl bağrbşrsn diye indrme kendini böylelerine
(18 puan) tarafından
Kuzum ben bağırınca kaynanam hastalaniyo kendi kendine bagriyo agliyo
tarafından
O nasl oluyor ya niye ağlıyor
tarafından
Gebersn
0 oy
tarafından
Birlik misin?........

.....
tarafından
Sana mı kaldı türkçeyi savunmak reglin yaklasiyor heralde baskasina sar
tarafından
T büyük olacaktı evet bana kaldı. Ayrıca da hamileyim reglim yaklaşamaz yani. Bu terbiyeyle de burada çok barinamazsin zaten. Önce konuşmayı öğren sonra yazarsın.
tarafından
Hamile oldugun belli :D jsjsjs ne diyim kocana sabir baci
tarafından
Aa bak simdi once yazmayi ogren demen lazimdi canisi :D kapakk
tarafından
Seninde edepsiz olduğun belli onu ne yapacağız aceba? Herhalde sen de kadınlar ne konuşuyor şu uygulamada bir bakayım diyen erkeklerdensin. Yazık..
0 oy
tarafından
O ne demek öyle tabiki de bağırmayacak. Onlar bağırsın diye mi doğuruyoruz ki küçücük bebek ne anlar bağırmaktan sadece içine kapatır korkutur vicdansızlar. Ben izin vermem başkasıyla uyumasına da. Biraz daha büyür ki benim yeğenim hala seninle uyuyabilir miyim derdi öyle uyurduk beraber onun harici asla izin vermem 
(18 puan) tarafından
Bende kızı mı asla yatırmıyorum ama tek canını sıkan bagriyo ve kızım çok korkak yetişiyor
tarafından
İzin verme, o zaman de ki bağırınca da benim sinirim bozuluyor diyip görümcene bağır sende. Valla ne güzel ya. Kendi çocuklarını korkak bir şekilde bastıra bastıra yetiştirdikleri yetmiyor sıra torunlara geliyor

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 793 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 411 göst.
4 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Funda_0104 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 286 göst.
6 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 720 göst.
4 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde GizemAl (199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,292 soru

23,774,333 cevap