Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
1+1 ev klimalı ısınır mı
0
oy
214
göst.
16 Mart 2021
Aile
kategorisinde
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
soruldu
Ev teras 5. kat üstünde çatısı var güzel minnoş bir eve benziyor hosumuza gitti fotograftan bakınca. 1+1 odaları da aşırı büyük değil ama küçük de değil. Isınma sistemi soba yada klima dedi ev sahibi. Kirası da 400 ama bir şeyler yaparız begenirseniz dedi. Klimayla ısınır mı sizce ev yerler fayans parkeli değil. Klima fazla mı yakar aylık kaç gelir sizce bakımı vs de oluyormuş
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
16 Mart 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
1+1 mutfak yatak odası salon bir mı oluyor
16 Mart 2021
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen kuzum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
16 Mart 2021
zeynepcelik
(
2,458
puan)
tarafından
cevaplandı
Fayans aralarını sık sık temizlemen lazım. Yerler soğuk olur bi de 1+1 küçük değil mi? Çatı katlari da ekstra soğuk oluyor ayrıca
16 Mart 2021
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Küçük değil kuzum simdiki evimde 1+1 ama odalari küçük yetmiyor suanda odadan dolayı 2 sene daha sabredersem ev alicaz inşallah nasipse. Bu evin odası simdiki evimden daha büyük. Temizlik konusunda sorun yok canm her zaman dip köşe temizlik yapıyorum zaten evde küçük olunca çabuk bitiyor :)
16 Mart 2021
zeynepcelik
(
2,458
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman sen bilirsin canım çocuk yoksa zaten ısınma pek sorun olmaz
16 Mart 2021
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Çocuk var kuzum 2 buçuk yaşında oğlum var 35 haftalkta hamileym
16 Mart 2021
zeynepcelik
(
2,458
puan)
tarafından
yorumlandı
Çocuğun büyükmüş canım yerde sürünen bebek fayansta üşür ama çocuğun ayağına patik giydirirsen üşümez. Klima da 1+1i ısıtır bence :)
16 Mart 2021
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay insallah ya gidince eve bakayim bir son karari vericem mecbur. Zaten evde pandufla geziyor oglum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Mart 2021
Tuzla2734
(
883
puan)
tarafından
cevaplandı
İklimsada şirketinde çalıştım canım bakımları ev olduğu için klimaların 3 senede bı yapsan olur oda 300 lirayı bulur fittreleri var zaten onları 6 ayda bı sen yıkarsın takarsın basit en kötü 600-800 yakar sadece. Klima olucak ise ısıtma ama çok kötü havalarda klima donada bilir bı kaç gün sizi magdurda edebilir ve alicak olursanız kesinlikle Arçelik Bosch vetel vs almayın çok ddandik ve çok daha fazla elektrik yakiolar
16 Mart 2021
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Klimasi zaten takılı varmış ama hangi marka bilmiyorum canım. Yaşadığımız şehir aşırı soğuk bir yer değil güneş görüyormus evde. 2 sene oturcam sadece sonra ev alicaz inşallah çok kararsiz kaldm evi isitir mi klima sence
16 Mart 2021
Tuzla2734
(
883
puan)
tarafından
yorumlandı
İşitir canım da işte klima insanı çarpabiliyoya önünde. Yatilmaz ama iki seneymis zaten idare edilebilir bence
16 Mart 2021
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen kuzum cevremizdekiler de çarpar diyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Mart 2021
Metehan'ın Annesi
(
9,625
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben 2 tane klima kullanıyorum 2 aydır hiç kapatmadan kullanıyorum geçen ay degil ondan önceki ay 350 civarı geldi geçen ay 275 geldi bu ay ki henüz gelmedi 3 senedir klima kullanıyorum bugüne kadar en yüksek o dediğim fatura bu ikisi normalde kışları 150den yukarı ödemiyorum ama bu kış baya soğuktu kar çok yağdı o yüzden soğuk oluyodu hiç kapatmadım ısınır yani eğer çocuğunuz yoksa bide çatısı falanda varmış o kadar soğuk olmaz..ben bakımını senede 1 kere yaptırıyorum yetiyo kışa girmeden yaptırıyorum
16 Mart 2021
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Iyiymis kuzum klima hangi marka. Çocuk var 2 buçuk yaşında oğlum var 35 haflkta hamileyim
16 Mart 2021
Metehan'ın Annesi
(
9,625
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende de bi tane var bitanesi de karnımda ☺☺ sende sağlıkla al kucağına inşallah
Markası lg canım bakımı içinde sadece 100 150 lira falan ödüyorum fazla tutmuyo klima oda sıcaklığını kendi ölçüyo donma durma yapmiyo mesela oda 17 18 dereceye geldiği zaman kendi kendine duruyo o yüzden fazla elektrik harcamiyo yani oda sıcak olunca kendi kendine duruyo oda soğuduğu zaman tekrar çalışıyo benim sürekli açık tutmamin sebebi çatı ve binada yalıtım yok bende son katta oturuyorum ve buz gibi oluyo ev o yüzden hiv kapatmıyorum ama şuan düşük derece de çalışıyo bu aralar havalar iyi benim evimde sobalı yani klima hariç bütün elektrikli şeylerim o faturanın içinde o yüzden bence iyi geliyo bide yaz kış kullanıyorum yazında cehennem gibi oluyo yazında serinde calistiriyorum o dediğim fatura en fazla 80 ondan fazlasını hiç ödemiyorum yazları
16 Mart 2021
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Aaa iyiymis kuzum dusuneyim bunlari ben eve bakinca :)). Sende sağlıkla al kucağına inşallah
16 Mart 2021
Metehan'ın Annesi
(
9,625
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah razı olsun canım benim ☺ evet canım özelliklerine iyice bak o şekilde al bazılarını ne kadar çalıştırsan da boş elektrik yakiyolar üstelik ısıtmıyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Mart 2021
Miniminibirkus
(
2,074
puan)
tarafından
cevaplandı
Bı tanıdığım 2+1 gayette genis. Klimayi acip bütün odalarin kapilarini acik bırakıyorlar cok da güzel ısınıyor ama elektirik ne kadar gelir bilemem. Sobanin ısısi hiç bseyde yok insanin kemikleri ısınıyor resmen.
16 Mart 2021
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Sobayı becerip de yakamam kız:))
16 Mart 2021
Miniminibirkus
(
2,074
puan)
tarafından
yorumlandı
Kömür biraz odun üstüne ates yakıcı jel sıkıyosn ver ateşi :)
16 Mart 2021
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Hahha ev duman altı olur denedm bi kere :)))
16 Mart 2021
Miniminibirkus
(
2,074
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende baba evinde hiç görmedim öyle şeyler. Evlenince el mecbur öğrendim. Sobam kuzineliydi yemegimi kekimi böreğimi de hep onda yapardım. Seviyorum ben sobayi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Mart 2021
ikbal
(
50,952
puan)
tarafından
cevaplandı
hem küçük hdm.fayans hem klima cok eksileri var acele etmeyin kuzenim 1+1 dd klimayla oturuyo onun ara kat isiniyo
16 Mart 2021
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Acele etmem lazim ama cunku doguma 34 gun var ://
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Mart 2021
Kumsal1
(
3,464
puan)
tarafından
cevaplandı
Hangi şehir bu çok önemli
16 Mart 2021
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Maraş ilçesi soğuk değil fazla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Mart 2021
Elif&hanim
(
5,490
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizim ev 3+1 antakyada yaşıyorum bu sene -1 i gördük ama ısınıyor, 2 odamızda klima var her kapılar kapalı. Yatarken uatak odasını otururken de salonu alçıyoruz
16 Mart 2021
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaç yakıyo canim
16 Mart 2021
Elif&hanim
(
5,490
puan)
tarafından
yorumlandı
2 ay önce 550 civarı gelmişti, geçen ay 270 di sanırım bu ay daha gelmedi. Ama 1+1 200ü pek geçmez sizin, zaten bu sene kış bitti say
16 Mart 2021
Bebegimm
(
417
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen kuzum saol dusuneyim ben bu evi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Mart 2021
ece_mercan
(
1,012
puan)
tarafından
cevaplandı
Şehrinize göre değişir durum. Güzel inverter bı klima çok yakmaz. İyi araştırın klima alırken. Biz Airfel a++ kullanmıştım ısıtması da soğutması da çok iyiydi çok da yapmıyordu tavsiye ederim. Zaten çok daha sıcağa alıştırmak gerekir çocukları yani ben öyle düşünüyorum. Ayaklarına patik panduf giydirirsiniz sırtına da yelek....
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
8
cevap
309
göst.
Petek temizliği yapınca ev daha mı çok ısınır
6 Aralık 2023
Diğer
kategorisinde
Gurbett
(
349
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
15
cevap
797
göst.
Kızlar 4. Kat dogalgazli ev ısınır mı
13 Ekim 2020
Diğer
kategorisinde
Aslı saray
(
384
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
32
göst.
Kışın Klimalı Ortamda Uyku Tulumu Altına Ne Giyinmeli?
4 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Popcornnn
(
76
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy