0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Merhaba 7 aylik oglum var 3 aylikken spiral taktim geri çekme yontemide kullaniyorum ama lohusalikta depresyon kaygi bozukluğu oldu bende hala var hamile kalırsam ilac kullanamam tedavi olamam deliririm oyle vesveselerim var dun aksam kuran okurken eslem ismini gordum cok begendim acaba bu bana bi isaret mi cocugum olcak diye yoksa deliriyo muyum:'(

6 Cevaplar

0 oy
(2,858 puan) tarafından
Deliriyorsun bacım gelen rızkı ile gelir büyük konuşma 
tarafından
Orasi oyle inancli biriyim ve depresyonla nasil yaparım diye dusunuyom 6 aydir mucadele ediyom depresyonla kurtulmayi cok istiyorum bu hastaliktan
-Reklam-
0 oy
(354 puan) tarafından
Yok canum psikolojik bence çok kafana takıyorsun psikiyatriye git bence bı depresyon ilacı yazar az rahatlarsın
tarafından
150 mg selectra kullaniyom emziriyom
(354 puan) tarafından
Doğru canım ama kafaya çok takıyorsun olacak olduktan sonra elden ne gelir
tarafından
Orasi oyle hamileyken depresyon ilerler deliririm oyle şeyler dusunuyom:(
(354 puan) tarafından
Şüphen varsa test yap canım
tarafından
Yok adetim yeni bitti gecen hafta farkli bişiyim yok
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Deliriyon canım 
0 oy
tarafından
Kessinlikle Allah'ın bir işareti yapın gitsin
tarafından
Dalga gecmeyin lutfen
0 oy
tarafından
Az once bende onu düşündüm Ben spiral kullanmiycam 2.cocuk ne zaman olursa olsun birinci oldukdan sonra ikincide olsun tez elden büyürler 
tarafından
Ruhen bunu kaldırabilir miyim supheliyim agir depresyon yasadim ben
0 oy
(788 puan) tarafından
Bu kadar korunmaya rağmen olursada zaten Allah'ın bu bildiği var diyip kabul edilir canım ama olmaz yani hic takacağın bişey yok bence
tarafından
Kiz cocuklari cok seviyorum oglumun adi ensar eslem ismini okudum kuranda hemen dedim evet kizim olursa bu ismi verecem sonra korku basladi bu bi isaretmi bebegimmi olacak acaba napacam vs.

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
5 cevap 102 göst.
+1 oy
4 cevap 182 göst.
+2 oy
3 cevap 160 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,223 soru

12,466,258 cevap