0 oy
676 göst.
Aile kategorisinde tarafından
1.5 senedir evliyim bekarken hic yemek feln yapmazdim calisirdim..evlendim simdi o kdr cok zorlaniyorum ki ha esime ne hazirlarsam yer kotu de olsa yeriz beraber ama bi misafir geldiginde ne yapacagimi sasiriyorum yasadigimiz sehirde ztn bizim aileden kimse yok akraba vs ama esimin var onlar geliyor ama aksam cay yapiyorum feln ama bende istiyorum guzel guzel yemekler yapip onlari cagirmaya ama birden misafir gelicek diye cok korkuyorum yemek yapmayi bilmiyorum bildigim seyler var ama onlarda bazen guzel bazen kotu oluyo nasil olucak nasil ogrenicem guzel yemek yapmayi

29 Cevaplar

0 oy
(826 puan) tarafından
Şekerim bende evlenene kadar yemek yapmışlığım yok açıyorum internetten yapıyorum iyi veya kötü oluyor hiç tasalanma o konuda 
-Reklam-
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Bende valla gitmeyi de sevmem gelinmesini de 
0 oy
tarafından
İnternetten bakarak yap canım anasının evinde pilav yapmamış eltim internetten baka baka öğrendi hepsini
0 oy
tarafından
Internet sağ olsun hepimizi aşçı yaptı "))
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Kız bende öyleydim bende 1 buçuk senelik evliyim hemen zaten hamile kaldım hiç yemek yapmadım heep anneme kaynanama gittim bekarken çalışıyordum öğrenmeye fırsat olmadı ama çocuk doğduktan sonra çeki düzen verdim kendime şuan her yemeği yapıyorum geçen içli köfte yaptım mesela herkes bayıldı :D öğrenirsin yeter ki işte bende internetten öğrendim hep 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Yapa yapa aliscaksin.. dolabına böreğini kekini yap steecle güzelce at .. dolma sarma güzel ne yapabiliosan yap at dolabına hazır olsun.. bu devirde ben yemek yapamiorm deme canım İnternet bakarak artık herşey mümkün valla sadece özgüvenin olsun yeter
0 oy
tarafından
Arkadaşım kadar bu konuda kimse öz güvenli olamazdı evlenmeden önce 1 defa mutfağa girip yemek yapmış birisi değildi  yemek tecrübesi hiç ama hiç yoktu eşinin bütün kuzenlerini yemeğe alır ve onlara yemek yapardı zamanla yapa yapa alıştı hiç çekinme kötü olucak diye nekadar üzerine düşersen o zaman olmuyor 
0 oy
(402 puan) tarafından

Yapmazsan bekarken şimdide başını vur duvarlara :D

0 oy
tarafından
Yapar yapa deniye deniye öğrenirsin meraketme canım  tarifleri yaz  bı deftere yap yaptıkça öğrenirsin yada birisi sana öğretsin kayinvalden falan 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 328 göst.
9 Ocak 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Beratcinar (2,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 307 göst.
8 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Haticegokoglu (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 335 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 182 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Emmarose (275 puan) tarafından soruldu

406,076 soru

12,174,227 cevap

36,647 kullanıcı

...