0 oy
2,317 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar başka soracak yerim olmadığı için buraya soruyorum. Kusura bakmayın şimdiden.

Bi adam eşinin beline boşaldığında meninin aşağı kadar almasıyla meni kadinin vajinasına girer mi ve hamilelik durumu olurmu
notu ile kapatıldı: Müstehcen icerik

55 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olma ihtimali düşükte olsa var 
-Reklam-
0 oy
tarafından
O değilde  görünmeye bak millet nasıl merak etmiş 
0 oy
(247 puan) tarafından
Canım Allah verdikten sonra her şekilde hamile kalırsın utanarak soruyorum demişsin ama yorumlar ve görüşler dalga geçer gibi Allah gönlüne göre versin 
0 oy
tarafından

Yorumlar gümbür gümbür :D

0 oy
(580 puan) tarafından
Asla olmaz diye bir şey yok cnm ilişki sonrası silmeye mi üşendin. 
0 oy
(92 puan) tarafından
Bel olmamış canım kesin kalırsın: ) kafana boşalsaydı ya imkansızı deneniyonuz  herhalde adamda ne hücre var mış maşallah millet tepesi üstü yatıyor da olmuyor
0 oy
tarafından

Adam korkudan beline etmiş yakında boynuna eder ihtimal sıfır olur :D

0 oy
(25,196 puan) tarafından
Evet hemde beşiz 
0 oy
tarafından

Önden degil de arkadan mı yapıyor acaba bel arkada olduğu için:D

tarafından
Tövbe estağfurullah tövbe :))))))
0 oy
tarafından
Bel ile vajinan arasinda epey bi ara var yani acik doylemeyim dicem de kuzum sil bekleme imkansiz gibi birsey. 
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Bu gözler bunu da gördü :D jsksksk daha neler
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Canım ilişki sırasında belinin altına yastık battaniye yüksek tutacak birşey koy eşinde hemen çıkmasın sen en az 15 20 dk bekle o pozisyonda. Birde ilişkiyi sıklaştırın haftada en az 2 3 kere olsun çünkü ara çok olunca spermler de hareketsiz oluyormuş inşallah hamile kalirsin 
0 oy
tarafından
Bebeğim sen bence eşinin spremlerine bir bilet al yazık oraya kadar yoruluyorlardir. Ay tövbe tövbe yarrabim 3 yıllık evliyim eşimi ve kendimi sorguluyorum şuan. Biz mi geri kaldık ne olduk anlamadım vallaha 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Neydı o yaslı adamın adı hah haydar dümen postada kosesı var oraya sor burdan da yol al 
(12 puan) tarafından
Sanane sana mı sorucam burda dururken. Utanarak yazıyorum kusura bakmayın dediğimi görmediniz herhalde

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,590 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nilanka (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,358 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Minik kiralicemm (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 858 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 464 göst.

411,064 soru

12,373,236 cevap

42,583 kullanıcı

Kategoriler

...