Abimin 5 buçuk yaşındaki oğlunda birkac aydır temizlik takıntisı varmis ve ilerlemiş kızlar hatta ölüm korkusuda oluşmuş bu korona güzünden yengem ve abim çocuğa oraya dokunma buraya dokunma elini yika derken biraz fazla ustüne düşmüşler ve şuan ne yapacaklarıni bilemiyorlar yeğenim 5 dakika uzun uzun bol su ile elini yikıyormuş sürekli ama ne dokunursa dokunsun koşup el yikamaya gidiyormuş elleri çatlamış yara olmuş aşırı yıkamaktan,bi yiyeceği yerken anne ben bu paketi açarken dokundum elimi yıkamadan çikolatayi yedim paketteki mikroplar elimden ağzıma geçti ölcekmiyim ben diyormuş videosunu çekmiş yengem artık okula gidiyor anasinifı beslenme saatinde el yikamaya gidince vakinde dönemeyip aç kaliyormuş,evde kapi koluna dokunsa el yikamaya koşuyormuş ve yikamassa öleceğini sanıyormuş ayni zamanda 2 yaşında kız kardeşi var ve adı zeynep,zeynep ağzına oyuncak sokuyormuş büyuk yeğenim annesine ağlayarak zeynep ağzına oyuncak soktu ölcekmi diyormuş doktora götürdüler gecengün ve doktor hap vermiş yengem kullanmak istemiyor beynini uyuşturcak diye doktor hapi verirken el yıkamayi unutturcak bu demiş yani sakinleştirici gibi ve çocuğu sersem eder o başiniza böyle bisi geldimi ne yapmak lazım doktor dahada ilerler bu demiş nasil düzelticez cocuğu ya konuşmakda fayda etmiyor