0 oy
723 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (580 puan) tarafından
Bu korku beni öldürecek hanımlar bu hayatta bir annem var kardeşlerim daha küçük çok korkuyorum sürekli içimde bu korku nasıl başa çıkacam 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şeytan vesvese veriyor canım oku bol bol 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Off ben de öyleyim ya hatta bazen uyumadan aklıma gelir Allah korusun hüngür hüngür ağlarım Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin 
(580 puan) tarafından
Aminn çok korkuyorum ben :(
0 oy
tarafından
Rabbime sığınarak atlatabilirsin ancak 
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Kötüyü çağırma der susarım...
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Birşeyden ne kadar korkarsan başına o gelir Allah korusun korkma akışına bırak hiçbirsey olmaz
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Ay bu aralar bende öyleyim ya anneme bişey olursa ya bana bişey olursa kızım napar diye düşünmekten deliricem durduk yere aklıma geliyor 
0 oy
(707 puan) tarafından
Allah korusun vesvese kapılma 
0 oy
tarafından
Hepimiz öleceğiz bundan kaçış yok korkma korktuğun başına gelir düşünmemeye  çalış 
0 oy
tarafından
Sanırım senin ailen virüse yakalanmış. Allah şifa versin .benimde ailem yakalandığında psikolojimi bozdum. Çok şükür atlattılar Allah bi daha yasatmasin. Moral ol onlara. Babam 20 gün hastanede yattı. 2 aydır hala evde solunum cihazı kullanıyor. Çok zor. Allah şifa versin inşallah.
0 oy
(7,936 puan) tarafından
O korku bende çocuklugumdan beri var duşüncesi bile ürkütüyo beni Rabbim annelerimize sağlikli uzun uzuuuunnnn ömürler versin
0 oy
tarafından
17-18 yaslarımda delırecektım ıcımden sureklı dua ederdım allahım annemı koru babamı koru kardeslerımı koru sonra dıyordumkı bu dua olmadı ıyı yapamadım tekrar edıp duruyordum ucımden avuçlarımı acmayınca kabul olmayacak gıbıydı duam heryerde avuçlarımı acıp kımseye çaktırmadan dua edıyordum ıcımden ama ınsanlar hayırdır kız dua edermıs gıbı avucların nıye acık derlerdı böyle rahat duruyor ellerım dıyordum evın ıcınde eşarbımın onu acılsa duam kabul olmayacak zannedip ıgneyle sıkıca baglayıp oyle dolaşıyordum artık psıkolojım yerle bır olmustu seytan vesvese verıyormus meger abdest alıyordum olmadı dıye defalarca kez tekrarlıyordum bu sebepten namaz zoruma gıdıyordu duada oyle oyle yapmazsam kabul olmaz böyle yapmazsam kabul olmaz derken dua etmek bana ıskenceye donmustu okundum okudum sureklı kendım ayetel kursi oku bol bol besmele cek kapılma vesveseye kurtulamazsın
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ölümü hiç unutmicaz canım tabi rabbim gecinden versin kazadan beladan korusun ama ölüm her an yanımızda 
0 oy
(608 puan) tarafından
Bende sürekli aileme ve eşime birşey olacak korkusu yaşıyorum. Dua ediyorum bol bol o zaman huzurlu oluyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 129 göst.
9 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 565 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 261 göst.
0 oy
4 cevap 169 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kbranur (238 puan) tarafından soruldu

411,454 soru

12,385,804 cevap

43,519 kullanıcı

Kategoriler