0 oy
573 göst.
Aile kategorisinde (942 puan) tarafından

image

haha benimki derdi hep bu çocuk çok küçük gevşek bilmem ne diye zayıf hep derdi sütün yaramıyor diye sinir ederdi beni

24 Cevaplar

0 oy
(14,080 puan) tarafından

Hemen herkesin kaynanası :D

-Reklam-
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Cevriye kız bu fikretin gaynanasi ☺☺☺☺
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Ay benimki hala der iki yaşına geldi çocuk bakamamisin buna çok zayıf diuo ama zayıf falan değil 
0 oy
tarafından
Bu eşimin nenesi benimde kaynanam oluyor :D sizinle çok tuhaf bir bilgi paylasammi tüm çocuklarını 6 yaşına kadar emzirmis ve banada dedi bende doktorlar en fazl 2 buçuk 3 yaş diyorlar dedim bana kızdı doktor ne karışır benim meme me dedi :D
tarafından
Hangi sure hangi ayette onu hatırlamıyorum ama 2 yaşından sonra o süt o çocuğa haram.. kaldı ki 2 yaştan sonra emdiği yaramıyor da çocuğa..
tarafından
Dini bilgisi sifir bacım namaz kılıyor hacca gittim diye kendini cennetlik sanar ama ona anlatamazsin mesela herkesin içerisinde bacaklarını sonuna kadar açar ağrıyor diye :) çocuk engelli olursa aldirabilirmisiz Allah günah yazmazmis vs. :) Dini ve tıp acisindan da anlatamazsin ve o dediğini bende biliyorm ama 2 buçuk diye biliyorum  :)
tarafından
2010 yılındaydı Oku diye bi kanal vardı 7/24 kuran ve mealini yayınlıyordu orda görmüştüm ben 2 yaş diye ama hangi ayet onu hatırlamıyorum..
tarafından
İşte cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmak tan daha zor bu konuyu anneme soracam şimdi bende merak ettim bacım sağol :)
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Hep diyor biz çocuk büyütdük
0 oy
tarafından
Benim deyil :) kaynanam hep  maşallah nasil gelişmiş sütun yariyo der 
0 oy
(401 puan) tarafından
Benim kaynanamm:))
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Benimkaynana aynı doktordan daha iyi biliyor herşeyi:D
0 oy
(122,895 puan) tarafından
Benimki degil 
0 oy
tarafından
Bnmki bizim çocuğu eleştirecek bişey demez ama bize hep der ben bi doğururdum 7 kilo  şimdikiler de uşak çıkardığını sanıyor der :))) bende derim Allah tan 9 kilo değilmiş :)))

Tabi oğluma kötü bişey demez hatta büyük görümcem küçük kaynım ve kaynanam obez etcen çocuğu az yedir der prematüre doğup bi anda gelişince şok oldular tabi :)))
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Benimkinin üstüne kimse cikamaz kilo konusunda. Daha karnımdaki çocuğun kilosunu takip ediyor bı hafta önden gittiği halde az geliyor kadına kilosu. Doğunca napcaz bilmiyorm:)
0 oy
(777 puan) tarafından
Benim benimmm benimmmm benim.
0 oy
tarafından
Bnm kaynanam öle demez   çünkü aynı dili konusmuyiruz biz ama annem  diyor 
0 oy
tarafından
Hem kaynanam hem kayinpederim bacım benim durum en vahimi 
0 oy
(2,447 puan) tarafından

Ben o fırsatı vermedim. 1 kere bana herkesin içinde bizde çocuk büyüttük dedi, karışmayın bizde kendi çocuğumuzu büyütelim dedim konu kapandı :)

0 oy
(14,405 puan) tarafından
Bizde tam tersi biz eşimle zayıf bu çocuk diyoruz kayinvakidem ne istiyorsunuz çocuğun sağlığı yerinde herseyi güzel diyor :) Sagolsun ♡
0 oy
tarafından

Asla benim kaynanam değil ama resmen Annem :D

0 oy
(3,029 puan) tarafından
Bnm çok Bilmiş ama Bi bokdan çakmayan kaynanam aynı 
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Daha bebiş doğmadı öyle şeyler duyar mıyım bilmiyorum

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Benim kaynanam ve kayınpederim doçent doktor her halttan anlarlar

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 523 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 710 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Zeynepin annisi (1,508 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 327 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 302 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu

405,700 soru

12,157,043 cevap

36,595 kullanıcı

...