Kizlar bebislerinize neler aldiniz besik kiyafet vs
Ben daha hic bir sey alamadim ogluma daha dügün borcu ödedigimiz icin kayinvalidem annemler falan aliyor cogu seyini simdilik
20 haftaligiz. Çok erken simdiden derkeeen 2 yelek 7 zibin aldm :) kayinvalidemle annem alisveris yapmak istiyolardi onlar bi alsn devamini ona göre alicam
27 haftalığız ben de hiç birşey almadım daha
Besik bebek arabasi eksik şuan bugun gidip herseyi aldim şampuan sabununa kadar :D onlarida emcasi dayisi alir artik :D
Genç odası
Beşik puset
Kıyafet
Ana kucağı- port bebe - bebek çantası iki tane
Kişisel malzemeleri
Ben dolabini kiyafetlerini montlarini anne yani besigini kuvet falan herseryi aldm sadece buyuk besik bebek arabasi bornoz falan kaldi :/bedigi annemler bebek arabasini kayin pederm almasi lazm ama kayinpedermn almasni istemiyorm annemler biz alalim dedi esimde babam bisi yapmiyo diye uzuluyo alsa simdi laf edip durcak napicam bilmiyorm
Çok şükür her şeyini tamamladık dün
Canım liste çok uzun be foto atma şansı olsa atsam e bebek te ihtiyaç listesi var ya işte onun hepsi sayılır bir kaçi Haric gerek.duymadıklarm var
Herseyi aldim bitti :) neyi soruyosun tam olarak markami cnm yada fiyatmi
Park yatak, bebek arabası, kıyafet, battaniye, küvet, yenidoğan bebek bezi :) 29 haftalığız puset ve nevresim takımı alıcaz :)
36 haftalik olduk.herseyimiz hazır oğlumuzun gününün dolmasını bekliyoruz.
BEBEK IÇIN ALDIKLARIM
10 lu hastane çıkışı,5 li hastane çıkışı,1 adet muslin örtü,1 adet pazen battaniye,2 adet örgü battaniye, 5 adet uzun kol çitcitli badi,2 adet yarim kol citçıtlı badi.3 adet patikli alt.5 adet0-3 ay pijama takimi.3 adet 0-3 Ay tulum.3 adet örgü yelek,2 adet uzun kol kapişollu uzun hirka örgü,1 adet örgü tulum.5 adet örgü patik.5 adet corap. Ateş ölçer , 2 paket 112 li prima 1 beden bebek bezi 15 adet ıslak mendili. 15 adet pamuklu bezden agiz mendili,sudocrem pisik kremi,bebe sampuani chicco nun,bebe sabunu chicco nun, beve losyonu.banyo küveti kovasi maşrapasi, bornozu , tirnak makası seti,burun aspiratörü,2 li 0-6 ay emzik 2 li biberon, konak tarağı, odasi için besik ve gardrop2 li takim.odasi için abajur hali.uyku seti .
KENDİM İÇİN
3 LÜ gecelik seti,2 li pijama takimi, göğüs pedi,lohusa pedi,lohusa kilodu,lohusa terligi taci, göğüs kremi,humana stil tea cay.
HASTANE DE DAĞITACAKLARIM.
30 adet kokulu sabun
30 adet bebek çikolatası
30 adet ayet-el kursili magnet
Lohusa serbeti
30 adet bebekli kurabiye.
Valla tüm alışverişi annem ve kaynanam yaptı ben sadece hastane için alışveriş yaptım o kadar
Hiç birşey almadım ilk kızımdan kalan herşey tertemiz duruyor onları kullanıcam
Ufak ufak basliyorz bizde kiyafet begeniyorz bugun yarin silarislerimizi vericez insallah enazindan hastane cikisi tulum flan bunlara baslayp halledelm istiyorz
İnşallah 15 tatilde gitcez almaya kızlarım tatili dört gözle bekliyo
6 7 zibin
6 7 alt ust takim
5 li ve 10 lu hastane cikisi
Kalin battaniye muslin battaniye penye battaniye
Corap eldiven sapka
Bebek bezi. Islak mendil biberon emzik . Pisik kremi pudra . Deterjanlar. Burun aspiratoru .
Bebek havlusu bebek kuvet takimi. Sampuan bebe yagi bebek losyonu.
Tirnak makasi seti . Bebek kulak cubugu
Bebek arabasi puset buyuyen besik.
Kislik orgu yelek penye yelek.
Simdilik aklima gelenler bunlar cnm . 31 haftaligim bi kac eksik disinda bitti alisverism
1,491,674 soru
24,374,775 cevap
348,263 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın