0 oy
175 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Allahim evim uzaktada kurtulamiyorum kardeslerim biri biriyle tartsiyor surekli bana anlatiyor bende ne onu ne onu atiyorum sesimizi etmeyince biz kotu oluyoruz ablam kardesimle kavga etmis arayip anlatiyor biliyorda abim bizde abimde pesimden geldi duydu yok efendim niye duymus biliyor bizde got kadar ev nereye gidicem kapattim mesaj atmis silmis artik uzak olmak konusmamak en iyisi bence

3 Cevaplar

0 oy
(707 puan) tarafından
Allah kolaylık versin arada kalmak çok zor 
tarafından
Sorma canim valla sonradan kiziyorlar ne diyecegimi ne yaoacagimi sasirdim iki gun somra can ciger oluyorlar kotu gine ben oluyorum
(707 puan) tarafından
Öyle olur zaten ya göze alıp rest çekeceksin aranızda halledin beni katmayın diye ki p zaman kesecekler sana yada böyle böyle devam edecek
tarafından
Cektim canim bidefa ama malesef degismedi kizimin hocasindan olmasa vpyi silerdim hep arada birskiyor beni bisi demedigim zaman yemedigim hakaret kalmiyor
-Reklam-
0 oy
(783 puan) tarafından
Arada kalmamak.icin dürüstce fikrini söyle begenmezse kendi bilir konusmazsa konusmasin ne oadar konusmicak kardes sonucta birde her zamn sorunlarla geliyorsa uyara bilirsin 
tarafından
Soyledigim zaman yemedigim laf kalmiyor en son kusup bidaha konusmadim aradi ozur diledi yine konustuk ama yinr aynisini yapiyor gina geldi banada en iyisi hic konusmamak
(783 puan) tarafından
Bide öyle dene canim
tarafından
Sagol canim
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Rabbim sabır versin canım zor uğraşmak

tarafından
Sorma canim ya hep arada kaliyorum bak barismislar yine kotu olan ben olacaktim bundan sonra kavga ettiklerinde en iyisi acmamak

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 3,676 göst.
9 Nisan 2019 Aile kategorisinde Alyakus (2,511 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 258 göst.
30 Haziran 2022 Aile kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
7 cevap 359 göst.
4 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu