0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde (890 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar arkadaşlarınızı ne sıklıkla ararsınız. Mesela onceden samimî olduğum arkadaşlarım var hala daha görüşüyoruz ama hiç mesaj atmazlar aramazlar binde bir instiada vassapta resim görünce yazarlar siz sizi aramiyani ararmsnz karsilik beklemeden yoksa arayani arar arayamani aramam mi dersinz aramızda herhangi bir problem yok düşüncelerinizi merak ediyorum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

21 Cevaplar

0 oy
(164,064 puan) tarafından
genelde beni ararlar ben pek aramam yazarim
(890 puan) tarafından
Yapı meselesi demekki
-Reklam-
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Hic  arkadasim yokkkkk
(164,064 puan) tarafından
benle arkadas olurmusun
(890 puan) tarafından
Yanlizlikda güzel
(4,097 puan) tarafından
Olurum:((( sevdossssss
Bazem cok skici olyorrr
0 oy
tarafından
Beni aramayan inanki rehberim de dahil yeri yok konuştuğm kişi ilede grsrz iyi akşamlar demeyiz konuşmamz kaldığı yerden devam etsin diye 
(890 puan) tarafından
Anladim canim
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Hic arkadasim yok rehberimde
(890 puan) tarafından
Doğrudur
0 oy
tarafından
Valla iki samimi arkadaşım vardı liseden biriyle eh işte arada diğeriyle ister arasın ister aramasın artık aramızda öyle bı bağ olmuş ki ne o sıkıntı ediyor ne ben isterse hep ben ariym isterse hep o arasın canım o benim hiç sorun etmiyoruz çok şükür ❤️
0 oy
tarafından
Pek samimi olduğum kimsem yok kardeslerim en yakın arkadaşlarım 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Benim çocukluk aekadaşım var haftada bir iki gün konuşuruz mesajlaşırız ya o beni arar ya da ben onu ararım

0 oy
(580 puan) tarafından
Yazışırız sadece 
0 oy
tarafından

Aramıyorum kimseyi.  Kimsede beni aramıyor.  Eğer bir durum varsa iletişime geçiyoruz. Sağlık problemi varsa sıkıntısı var sa arayıp sorarım 

Ama. Watsap Grubu var ordan sürekli mesajlasiriz. 

0 oy
tarafından
Artık kimseyi aramıyorum
0 oy
(14,062 puan) tarafından

Arkadaşım yok malesef aile içindeki kizlar hariç;)

0 oy
(7,615 puan) tarafından
Samimi bı arkadaşım yok  
0 oy
tarafından
Arayani ararim yazana yazarim o kadar
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Üniversiteden ve liseden görüştüğüm bir kaç arkadaşım var. Çok sık konuşmayız bazen onlar arar msj atar bazen ben. Aylar sonra bile konuşsak uzun uzun konuşuruz sanki daha dün gorusmus gibi samimiyizdir. Bi derdimiz olsa hemen bir birimizi bulur destek oluruz. 
0 oy
(19,141 puan) tarafından
Sadecs 1 tane var telefondan konuştuğumuz. Onda da haftada 2 3 kere konuşuruz uzun uzun 
0 oy
(37 puan) tarafından
Aradaki samimiyete bağa bağlı aslında biraz da ben bazılarına eyvallahim yok bazısı ile de hergun konuşuyorum 
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Buradan tanıştığım 3 kişi var numarası olan.. Ben yazmaya aramaya biraz çekiniyorum eşleri belki yanlarındadır müsait değillerdir falan diye.. Bir tane arkadaşım var ben yalovadayım o antalyada yaşıyor.. 10 senedir kardeş gibiyiz.. Çok arayıp sormayız ama konuştuğumuz zaman sanki her dakika berabermişiz gibi.. Geçenlerde ziyaretime geldi hatta :) böyle işte :) 
0 oy
(413 puan) tarafından
Az arkadaşım var zaten. Çok seçiciyim. onlarla da yıllarca aramasam görüşmesek Bile en ufak iletişimde hiç ara vermemiş gibi devam ederiz :) ben de pek aramam onlar da aramaz hepimizin kendi hayat koşturmacası var işte.. 2 yıl görüşmediğin arkadaşıma evleniyorum dedim nikah şahidi olmak için koşa koşa başka şehirden geldi mesela canım benim ❤️ ve neden aramadın daha önce demedi
0 oy
(5,725 puan) tarafından

Bir dostum var o da bana yeter hergun konuşuruz :D

0 oy
(5,941 puan) tarafından
Benim  çocukluk  arkadaşım  var   wat. Grup  kurduk  hergun  konuşuruz  diğer  ardaslarimlada  ayda yılda  bir  konuşurum  memlekete  geldiğim de yanlarına  giderim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 948 göst.
20 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mervela (7,496 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,688 göst.
17 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,104 göst.
7 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,944 soru

24,393,855 cevap

349,528 kullanıcı

...