0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ayyy galiba ilk sert tekmemi yedim mı bilemedim 21+2 yiz güzel annelerim sanki karnım da iki kez pit pit attığını hisettim ama sert bir şekilde hemen elimi karnıma koydum ama kesildi ilk sert tekmemi birde tekmeyse elimi karnıma koyunca kesilecek mi hep ya :( şimdiden teşekkürler 

7 Cevaplar

0 oy
(7,971 puan) tarafından
Evet cnm bebek hareketi dahaa cokkk tekmeler senii hele bide aşagidn vurdugu zaman tuvalette uyuyosun sjsjsjs
tarafından
Ayyy aglayacam kız gözlerim doldu şimdi ilk tekmemi yiyince :) uyuyum zaten çıkamıyorum ki  :)
(7,971 puan) tarafından
Sol tarafina yat hep cnm bide arada elinle yavaşca dürt hemen tepki gösteriyolar
tarafından
Dur yapimmm ayy çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok canım zamanla elini koydupun yere gelcek oraya vurcak ben hafif hafif vuruyodum hemen oraya gelip vuruyodu oda knusuyoduk oğlum vursana diye pata küre dalıyodu bana içerden içerden valla :D
tarafından
Aynen canım konuş bol bol onunla anlıyolar vlla :)
tarafından
İlk ogrendigimden beri babasida bende hep konuşuruz zaten bebekler anneyi babayı hep duyarmis ya iletişimi güçlü olsun diye :)
tarafından
Kesnlikle öyle vlla bnde hep konusurdum hala dha knusuyorum eşimde aynı işe gider gelir oğluma anlatır bugün şunu yaptım buraya gittim diye şükür bebeğimde ilgili bi çocuk oldu :)
tarafından
Ayy inşallah bizimkine sağlıklı ilgili bir kuzucuk olur :)
tarafından
Aminnn inşallah canım ❤️
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Bende elimi koyardım karnıma kızımmm miray derdim bi iki sn sonra karnım pıt pıt oynardı hatta bi kez yeğenlerime göstermek için de yapmıştım kızım da hemen karnıma vurunca gülmüştük hep birden çok güzel zamanlardı gerçekten değerini bil :)

tarafından
Ayyy gerçekten çok güzelmiş ama sesleniyorum sesliniyorum yok daha :(
(3,159 puan) tarafından
Zamanla daha sık yapmaya başlar haftan ilerledikçe merak etme :)
(3,159 puan) tarafından
Hatta ben şarkılar dinletirdim arada kırmızı balığı bile dinletmişliğim var eşim bana cok gülerdi :) bol bolda konuşurdum :) ilk doğduğu gece ebe bana sen çok mu konuştun kızınla diye sormuştu artık neyden anladıysa bende şaşırmıştım :)
tarafından
Bende çok konuşurum eşimde :)
(3,159 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasıp etsin inşallah :)
tarafından
Aminnn Allah razı olsun kuzum ♥️❤️❤️
0 oy
(14,081 puan) tarafından
Ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşaallah 
tarafından
Aminnn hepimizin yavrusu sağlıkla olsun♥️
0 oy
(413 puan) tarafından
İlklerde kısa sürüyor ama sonra elini kaldırdığın an başlıyor beni okşa der gibi tepinmeye :) 
tarafından
Ayyy hadi başlasın :D
0 oy
(15,886 puan) tarafından
Evett evett Rabbimin mucizisi❤️❤️❤️diyorum bı kadına tekme atmak karnındaki bebeğin hakkı her teknesinde gözlerim dolu dolu oluyor sağ salim dogsunlar insallahh ❤️
tarafından
Aminnnnnn♥️ ne kadar güzelmiş yaaa bende ilk yorumda göz yaşım pıt :D
0 oy
(615 puan) tarafından
Bi süre sonra senle iletişime geçecek annesi :) dürttüğün yerden hemen ayağını elini çıkarıveriyor dışarı doğru. Sen konuşunca onunla ona da tepki verecek. Herşey zamanla :) 
tarafından
Ne zaman ya daha çok mu birde saçma olacak ama şey ben kiloluyum aldım daha geç hisedirmiyim acaba
(615 puan) tarafından
Ben 24de artık baya net hissetmeye başlamıştım. Benden daha erken hisseden arkadaşlarım vardı. Üstelik ben onlardan çok daha zayıf hamile kalmıştım ama onlar daha erken hissetti. O yüzden kiloyla net bi ilgisi yok bence hissetmenin. 26da seni duymaya başlıyor artık. Doktorum seni duyup laflarına tepki verebilir artık dediğinde çok heyecanlanmıştım. :)
tarafından
Daha 1 ay daha yani :)
(615 puan) tarafından
Malesef biraz daha sabır :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 117 göst.
5 Kasım 2024 Aile kategorisinde Ozdenylmz (36 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 103 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy