0 oy
1,252 göst.
Diğer kategorisinde (2,587 puan) tarafından
Kızlar bundan bikaç ay önce hatırlar mısınız bilmem yazmıştım buraya  kısa geciyorum eşimin arkadasınn hanımı ile tanışıp tatile cıkmış tık 1 2 ay onlar bize biz onlara gidip geldik sonra kadının eşimr karsı samimiyeti beni rahatsız etmişti sonra koparmıştm sohbeti. Ama eşim arkadası ile Sohbeti kesmedi cünkü cok yakınlar. Herneyse şimdi eşi cezaevine girmiş tutuklama vermişler bazı nedenden dolayı. Kadın da eşimle kontakta sürekli eşim de evine gidelim yada o gelsin diyor bende kabul etmiyorum kadınn annesi var ailesi hep var ama Allah korusun benim başıma gelse kimsem yok yemin ederim. Bende o tavırlardan sonra konuşmak bile istemiyorum üzüldüm ama kadınla muhatap olmak istemiyorum eşimle bu konudan dolayı tartıştık 

30 Cevaplar

0 oy
(2,587 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar dün konuştum eşimle aşagı iner inmez dediklerinizin aynısını daha da fazlasını söyledim. Dedimki ailwsi var yırtık donunla sana mı kalmış bakmak kadının eli Almanyaya kadar uzanıyor, sen ne ayaksın bi ton saydım o kadına güvenmiyorum bunu biliyorsun açık açık söyledim herşeyi Allah var agzını acıp tek bişi demedi haklısın yakışmaz vs dedi numarasını engelledim eşimden benden yazdım kadına (arsıza)  bi sıkıntı olursa burdan yazarsın vs kadın da tamam yazmış sonra biz arayı düzelttik sohbet ettik eşim hatta takıldı kıskanman vs boşuna cok gidiyo öyle öyle derken saat 12 gece olmuş kızım uyuyor diye sessiz de baktım aramış ben onunla konuşmayacagımı biliyor bi sıkıntı mı oldum dedim hatta yalan söyledim valla Allah affetsin eşim dışarda dedim bi sıkıntı yok bebeğim felan yazmış bende tamam yazdım yaniii o saate sıkıntı yoksa derdin nee aradan biraz zaman gecsin önceden bende engelliydi bu olay olunca actım acil bi sıkıntısı olur diye ama tekrar engellicem. Bu zamanda neler oluyor kızlar aranızda bu tür olaylar da karşılaşan varmış RABBIM herkesin evine huzur versin bu tür insanlar uzak olsun hepimize 
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Ailesi varmış madem eşine ne oluyor da bu sebepten seninle tartışıyor valla bacım aklın varsa uzak durursun 
(2,587 puan) tarafından
Duracam zaten kadın cok değişik hareketleri var bir ara biz evine gitmiştk eşim felah cıktılar bu geceliklr yanımda durdu mutfak camı acık karsıda da bir adam camdan bakıyor vs beni cok rahatsız etmişti onun rahatsız olması gerekirken gögüs leri hep ortadaydı
+1 oy
tarafından
Canım eşin yanlış yapıyor. Bu işin adabı evinde kocası olmayan kadın evine beraber gitmek değildir. 

Örneğin eşim askere gittikten 3 4 gün içinde yakın samimi olan arkadaşları tek tek aradı yenge biz buradayız bir ihtiyacın olursa muhakkak ara diye.

Bitti. Yani tekrar tekrar başında kocası olmayan kadın ile kontak kurmak doğru değil ASLA. 
(2,587 puan) tarafından
Aşagı inince konuşucam zaten onunla
+1 oy
(783 puan) tarafından
Açıkçası ben şunu merak ettim .kadinin numarası esinde var mi ? Içime kurt düşürdü bu kocan kusura bakmada senin kocanda az degil  , sanki bilmiyor mu eşin  evli bir kadının evine gidilmeyecegini , bence ikisinide hayatinizdan komple cikartin tekin tipler degil dertsiz başınıza dert açarsınız...Kadin göz koycak bide yalnix diye yakincak cidden eşini uzak tut erkek bu kizim nefis bu erkekte nefis zayif olur sen evdeallan pullan esine 
(2,587 puan) tarafından
Aşagı inince agzına edicem var numarası bu olay olunca bulmuş aramış sabah 7 de eşim haber almak için yazıyo veya arıyo aşağı iniyim insanca konuşucam olmazsa kıyamet kopsun umrumda değil
(783 puan) tarafından
Sakin ol canim akıllı hareket et öncelikle esine onun ailesi var ilgilenir hayatim bix karismayalim de ve o kadının numarasını cebinden engelle silin ,b3nce dürüst sekilde ictenlikle yaklaş  , seni seviyorum kaybetmek istemiyorum onlarla görüşmeyelim icime kurt düştü zaten pek tekin insan degiller gibi vs
(2,587 puan) tarafından
Haklısın canım ama çıldırmamak elde değil
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Gitme bence ne olursa olsun 
(2,587 puan) tarafından
Gitmem eşim bize getirelim dedi ben gidiyim getir dedim ama asla kabul etmiyorum
0 oy
tarafından
Ailesi varsa sizene cnm 
(2,587 puan) tarafından
Banane dw eşime bişiler oluyo
tarafından
Dikkat et esine
(2,587 puan) tarafından
Eşim gidicem dedi valla bu gece kavga var
tarafından
Dogus kiz ne isi var yaninizda
0 oy
tarafından
Kesinlikle geri adım atma. Ne olır ne olmaz. Ailesi varken eşine düşmez zaten.
tarafından
Sensiz mi gidecek eşin
tarafından
Gidiyosan bi daha gelme derim senin yerinde olsam. Sadece tiple olmuyo sonuçta bu işler.
(2,587 puan) tarafından
Bensiz gidicekmiş *** yiyesice
tarafından
Ne alaka sensiz gitmesi sen kadin olarak o kadını ara hal hatir sor hani eşleriniz yakin arkadaşmış ya o yuzden ama sakin esin ne arasın ne de evine gitsin tepkini koy canım
(2,587 puan) tarafından
Aşagı inince konuşucam canım aynen
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Ben olsam bende istemezdim eşine ne oluyo ne alaka evine gidelim falan yani sende kabul etme ona da gitmeyin. Gözümün tutmadıgı birine zorla güzellik yapamam 
(2,587 puan) tarafından
Bu gece kavga cıkıcak zaten kızımı uyutiyim aşagı iniyim bi
0 oy
tarafından
Haklısın cnm ben de şahsen böyle bir durumun içinde olsam aynı tepkiyi verirdim anası babası değiliz 

Ne bu samimiyet
(2,587 puan) tarafından
Eşim eşiyle samimi de cezaevine gitsin o zaman
tarafından
Aynen cnm öyle yapın
0 oy
(14,155 puan) tarafından
Bence 1 kez iyi misin birşeye ihtiyacın var mı diye aramak yeterli yakın arkadaşlar madem adama ayıp olmasın diye oda yâni. Aramadı olmamak için. Fazlası gereksiz 
(2,587 puan) tarafından
Bence de canım kadın cok kıvrak eşimin yanında o postu silmeseydim okurdun
(14,155 puan) tarafından
Napiyordu ki bi özet geç
0 oy
tarafından
Haklisin. Benimde esimin bir arkadasinin eşi geldi bize diyorki spor yapiyorum popisim şöyle olsun diye yok bu elbise memişlerimi belli etti oturuş kalkış o şekil. Ama inanin ben cok kuralcı töreli biriyim. Bur daha evime cagirmadim evinede gitmedim
tarafından
Bazi kadiblara kocasi yetmiyir herkese sergilemek istiyir kendini. O adamda godo şluk  pez evenk karina ship ciksana
tarafından
Taktik hep ayni demekki bunlarin kocasinda suç. Edep denen birsey var
(1,757 puan) tarafından
Zaman kötü zaman valla
(2,587 puan) tarafından
Kızz bu koltuğun üstüne 2 80 uzanmıştı ben onlar geliyor diye pantolon giydim valla bende giyerim o yazın sıcağında şort ama edep var bizde. Bu hareketleri yaparken kocası kafasını camdan dışarı çıkarmış telle uğraşıyodu. Eşimle konuştum hallettik daha konusu acılmwz ins
tarafından
Ipnsallah canim benim. Boyle insanlarla ailece gorusulmez
0 oy
tarafından
samimiyetini gördüysen asla gitme gönderme gözün üstünde olsun her gün tv de çıkıyor valla temkinli ol 
(2,587 puan) tarafından
Biliyorum canım ya adam cici davransın yada bizim ilişkimiz cok fena olucak
tarafından
valla ben korkarım böyle şeylerden hep akşam kötü geliyor artık devir çok kötü diye izin verme çok diretirse altında birşey var mı temkinli ol
0 oy
tarafından
Canım bence hiç gitmesin söyle edep diye bi şey var kocanın içinde bir şey yoksa bile kadının kocası yok dedikodu çıkar hem çok sevdiği arkadaşından olur hemde seni kaybeder:((
(2,587 puan) tarafından
Bana sözde şaka yapıyor beni kızdırma evlerine gidip kalırım diyor bide gülüyor mal herif
0 oy
(455 puan) tarafından
Acıma acınacak duruma düşersin alma evine ben artık bu devirde korkuyrm öyle şeylerden kimin eli kimin cebinde belli değil aşkı memnu gibi oldu herkes
(2,587 puan) tarafından
Öyle canım ne alırım eşim de giderse cok fena olucak
(455 puan) tarafından
En iysii zaten kadınlar hisseder demekki birşey gördün ki bu tepkiyi veriysn
0 oy
tarafından
Ben gündüz gider yollarım sen daha muhatap olmayacaksın delirtme beni de 
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Ne münasebet  yaaa  ailesi  warmiş  sonuçta  eşinin  yaptığı  da  baya  saçmalık  yani  bunun için  neden  seninle  tartışıyor ki
(2,587 puan) tarafından
Bi ara ben hastalanmıştım kadın kızıma bakmıştı eşiyle evimize gelmişlerdi ama sabaha kadar eşimle sohbet etmişler oo...  Eşimde o iyilik yapmış sen neden böylesin diyor
(5,940 puan) tarafından
Ama sonuçta  senin  eşin  yanındaydı  onla bu aynı değil sonuçta  eşi yok  birde  telefonla sürekli konuşmak  nedir ya
(2,587 puan) tarafından
Sinirim cok bozuk valla canım
0 oy
tarafından
Kusura bakma da esine ne yani ben olsam sanane derim sana mi dustu bakmak gitmek derim ailesi var sonucta. Ne ayaksin derimmm...
tarafından
Valla okurken bile sinir oldum esinin ne haddine ki dikkat et
(2,587 puan) tarafından
Eşim haddini bilmiyor
tarafından
Yani sen haddini bildirceksin ciddi soyluyorum okurken dahi sinirlendim ya düşündum esim oyle dese bagirir cagiririm ne haddine sanane diye
(2,587 puan) tarafından
Kızım uyusun birazdan kıyamet kopucak zaten
tarafından
Ne deyim insallah esinle elalemin kadini yuzunden araniz bozulmaz
0 oy
(75 puan) tarafından
Uzak dursun yuvandan başka arkadaşı mı yok Sonra dizini dövme Asla bırakma eşin konuşmasın onla 
(2,587 puan) tarafından
Sildiricem numarasını
(75 puan) tarafından
Sil hemem engelle heryerden ben burda delirdim ya
(2,587 puan) tarafından
Aşağı inince yapıcam kızım uyur da inş
0 oy
(272 puan) tarafından
Ya eşimin ailesi benim ailem dururken eşimin arkadaşının evine gitmek ne mana iyilikte Bi yere kadar 
(2,587 puan) tarafından
Eşim mal çünkü
0 oy
(790 puan) tarafından
Haklısın bence kötü bı niyeti yoktur belki ama ne gerek var ailesi yanında olsun
(2,587 puan) tarafından
Kız kadının eli Almanya kadar uzanıyor benim kocama o yırtık donuyla ne oluyorsa

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 381 göst.
0 oy
12 cevap 374 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 2,322 göst.

Kategoriler

1,434,717 soru

23,596,102 cevap

305,800 kullanıcı

...