Bugune kadar mesafe koyduğum 2 ya da 3 kişi olmuştur mesafeden ziyade direk hayatımdan çıkardım ama bu insanı maalesef çıkaramıyorum akrabalık bağı var hafta da en az 1 kez görüşüyoruz ben yine mesafeli olurum ama o olmuyor başlarda o da tavır koydu mutlu olmuştum. Şimdi gelip gitmek istiypr ben mecburen gidiyorum o da davet etmemi bekliyor. Etsem yüz bulacak eminim daha fazlasını isteyecek ben de yuzu yumuşak biriyim ancak uzak kalarak insanların beni yormasını engelleyebiliyorum. Dedikodumu yapmıştı ve hayatıma inanılmaz derecede müdahale etti artık benim evimde beni alakadar eden işlerde laf söyleme hakkını bulup canımı 1 değil 2 3 kez sıkınca mesafe koydum o da koydu herşey çok güzeldi şu yasaklar kalktı az biraz görüşünce değişmiş bir taraftan akıllandı heralde diyorum haddini bilir ayarlar ama arkamdan konusursa ben duymazsam sorun değil ama duyarsam çok canım sıkılır ya şu bağ yok mu mecbur bırakıyor beni bıçak gibi keser atardım yoksa kötü biri değil ama çoğu zaman enerjimi düşürüyor ve yanında mutlu değilim biraz değişti gibi çok uzattım ne yapardınız siz olsanız