0 oy
680 göst.
Diğer kategorisinde (894 puan) tarafından
Bugune kadar mesafe koyduğum 2 ya da 3 kişi olmuştur mesafeden ziyade direk hayatımdan çıkardım ama bu insanı maalesef çıkaramıyorum akrabalık bağı var hafta da en az 1 kez görüşüyoruz ben yine mesafeli olurum ama o olmuyor başlarda o da tavır koydu mutlu olmuştum. Şimdi gelip gitmek istiypr ben mecburen gidiyorum o da davet etmemi bekliyor. Etsem yüz bulacak eminim daha fazlasını isteyecek ben de yuzu yumuşak biriyim ancak uzak kalarak insanların beni yormasını engelleyebiliyorum. Dedikodumu yapmıştı ve hayatıma inanılmaz derecede müdahale etti artık benim evimde beni alakadar eden işlerde laf söyleme hakkını bulup canımı 1 değil 2 3 kez sıkınca mesafe koydum o da koydu herşey çok güzeldi şu yasaklar kalktı az biraz görüşünce değişmiş bir taraftan akıllandı heralde diyorum haddini bilir ayarlar ama arkamdan konusursa ben duymazsam sorun değil ama duyarsam çok canım sıkılır ya şu bağ yok mu mecbur bırakıyor beni bıçak gibi keser atardım yoksa kötü biri değil ama çoğu zaman enerjimi düşürüyor ve yanında mutlu değilim biraz değişti gibi çok uzattım ne yapardınız siz olsanız

18 Cevaplar

+1 oy
(7,631 puan) tarafından
Sildim mi  bitmiştir geri vites yok bende 
(894 puan) tarafından
O da silse daha kolay olacak herşey. Tek taraflı akrabalık bağı varsa zor
(7,631 puan) tarafından
Yanı o Zor ister istemez  karsilasma olur da yine tavrim değişmez herhalde
-Reklam-
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Bana ve aileme zarar veren biri ise görüsmem
(894 puan) tarafından
Bana zararı manevi kötü biri diyemem faydası da olabiliyor maddi manevi ama benim için olmazsa hiç kayıp biri değil. Eşim benimle aynı fikirde olsa daha kolay olacak herşey ama mümkün değil eşimle ortak payda bu konuda
0 oy
tarafından
Bi kac kere oldu tekrar agzima ettiler . Yine mesafe koydum  bi daha yapmiycam ayni hatayi
(894 puan) tarafından
İştr bundan korkuyorum Allahım hayırlı olan neysr ona iletsin
tarafından
Amin cnm
0 oy
(11,236 puan) tarafından
Eşim var ya mesafe koymak istiyorum ama beceremiyorum:(((
(894 puan) tarafından
Ben de aynrn eşim aynı fikirde değil benimle o yuzden tek taraflı mesafeyle de yol katedilmiyor
0 oy
tarafından

Yoo az mesafe koyduysam belki ama çok mesafe koyduysam geri dönüşüm olmaz:D

(894 puan) tarafından
O mesafe koymuyorsa bir şekilde hayatının içinde vat oluyorsa ne yaparsın
tarafından
Mecburren hayatımda kalıyorsa tavrını koyarım uzak dururum ama hep sıkıntı olur içimde orası gerçek
0 oy
tarafından
İnsanlara o kadar kredi veriyorum ki.

Kontörlü hat gibi düşün.

Ben başta değer veriyorum herkese.

İnsanlar kendi yaptiklariyla bitiriyorlar bendeki kredilerini.

Kendi iplerini çekmiş oluyolar.

Yok sayarım.

Bitmiştir.

Asla dönüp bakmam 
(894 puan) tarafından
Ama hayatının bir şekilde hep içinde atamıyorsun ya da o gitmiyor o zaman ne yaparsın
0 oy
(29,595 puan) tarafından

Allah'ın selamı denk gelince.fazlasini hak etmeyince veremiyorum

(894 puan) tarafından
Selamdan selama olabilse bana uyar ama bu beş vakitten biri ne yaparsın o zaman
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Mesafemi koydugum yerde bırakirim arkama bakmam
(894 puan) tarafından
Bağ var mecbur görüşüyon ve o mesafe koymuyor kötü biri olsa herşey daha kolay olacak ama kötü de değil
0 oy
tarafından
Siliyorum hele arkasından konuşup sonra canim cicim diyen insanlari yüzüne bile bakmam iki yüzlüler 
(894 puan) tarafından
Onlarda dedikodusunu ettiklerine bakmasa işime gelecek ama oyle değil ondaki tavır
0 oy
(707 puan) tarafından
Sen tavrında devam et taviz verme kimse kolay değişmez senden yüz bulamadığı için sakin oşabilir şimdi sen net ol 
(894 puan) tarafından
Evime gelmek istiyor bir ömür ben onum evine gidip kendi evime çağırmasam olmayacak çağırsam ara ara beklicek gelse bile yine mesafeli olsam belki bu şekilde idare edilir
0 oy
(3,854 puan) tarafından
valla bence akraba bazen daha kolay siliniyor. dayilarim yengelerim amcam kuzenlerim vs. bunlar en uakinim oldugu icin sayfim gorusmuyorum. ne dugunume cagirdim ne bebegimin mevlidine. Allahindan bulsun hepsi. arkadaslara gelince de mesafe koyarim ama uzulurum acikcasi duruma gore. 

suan zorunlu olarak esimin ailesinin cevresiyle iletisim halindeyim cunku onlarin mahallesinde oturuyorum ama komsularinin gelinlerine tavir koydum. 

bazen diyorum nolucak yani huyu oyle demek ki bazen de sinirlerim zipliyor gormem dahi yetiyor iyi ki konusmuyorum diyorum. ben konusmadigim halde hala arkamdan beni sorup sorusturuyorlar
(894 puan) tarafından
Uzak tutmak en iyisi ama olmuyorsa o mesafeyi kprumak zor olıyor tek taraflıysa bir de
0 oy
(196 puan) tarafından
Bi tane vardi eşimin arkadaşının  karısı hareketlerini beğenmedim mesafe koydum görüşmedim geçen gördü beni diyor artik selamda vermiyorsun diye gülüp geçtim :)
(894 puan) tarafından
O şekildr biri olsa çok kolay
(196 puan) tarafından
Aynen akrabaya mesafe koymak zor
0 oy
(413 puan) tarafından

image

bu sadece sevdiğim değil herhangi bir bağla bağlı olduğum insanlar için de geçerli. Ben bu yüzden annemle bile görüşmüyorum. Şununla soğudum veya beni böyle üzdü ama yine de görüşsem mi dediğim asla olmadı. Tekrar görüşmemin tek sebebi olabilir gerçekten pişman olması tekrarlamayacak olması ve bunA hem kelime olarak hem de davranış olarak beni inandırması. Tahammülüm yok benim böyle şeylere. Herkes de bildiğinden ona göre davranır bana. Sınırını aşamaz
(894 puan) tarafından
Peşimi bıraksa daha kplay olur benim içinde
(413 puan) tarafından
Ben aynı odada selam dahi vermiyorum yokmuş gibi davranıyorum öyle pis Bi huyum var :))))
(894 puan) tarafından
Selam vermediğin sürekli senle muhatap olsa nereye kadar tavır koyucan
0 oy
(613 puan) tarafından
Eşşek bile bi çukura bi kere düşermiş canım. Denenmiş denenmez benim mantığımda. 
(894 puan) tarafından
Hem yakın olup hem mesafe nasıl korunacak bilemedim
(613 puan) tarafından
Ben o kişiyi yokmuş mesabesinde görüyorum o raddeye geldikten sonra. O saatten sonra aynı evde de yaşasa yok bana göre. Akraba olması bişey değiştirmiyor. Benim görüşüm tabi. Senin tecrübe başka olabilir. O yüzden sadece benim fikrim ve belki bi gün ben bile bana aykırı davranabilirim. Şartlar ne gösterir bilinmez çünkü.
0 oy
(531 puan) tarafından
Mesafe koyduysam bidaha ne ölüsüne ne dirisine çok netimdir bu konuda 
(894 puan) tarafından
Gidip gelmeme işi sadece bana bakmoyor canım eşim gittiği için gidiyorum
(531 puan) tarafından
Eşin bilmiyor mu kadının dedikodunu yaptığını biliyor boşver diyorsa tepkini her zaman koy kadın da bi zaman sonra bıkar herhalde bıkmazsa ya yüzsüz ya seni seviyor bacım ne diyeyim nasıl kadınmış öyle o ahahah :Dd
(894 puan) tarafından
Eşimden duydum zaten dediklerini :D yüzüme birşey demiyor kötü biri değil ama bana göre biri değil eşim de bunu bildiği için belki mesafe koymama birşey diyemiyor ama kendi koymaz dolayısıyla bir şekildre muhatap oluyorum ama ah o da beklentiye girmese işim kolay olacak
(531 puan) tarafından
Ayy benim eşim duysa cevabını verir çok yakını olsa da savunur eve almaz bidaha senin eşin sabırlı galiba umarım istediğin gibi olur her şey canım
(894 puan) tarafından
Maşallah size. Zaten o konuda en çok eşime kırgın ve kızgınım aminnn inşallah canım
0 oy
(52,690 puan) tarafından
kesin eltindir ☺️
(894 puan) tarafından
Eltim yok :) Olsa daha kolay olur diye düşünüyorum :)

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 198 göst.
+1 oy
4 cevap 250 göst.
15 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
8 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (83 puan) tarafından soruldu