0 oy
855 göst.
Diğer kategorisinde (3,520 puan) tarafından
Kızçeler bu yaz taşınmayı düşünüyorduk ben sobalı evde oturuyorum doğalgazlı  bi eve çıkmayı düşündük karşımıza bi fırsat çıktı 10 bin tl peşinat aylık 1200 taksitle 3+1 çok güzel bi ev var toplamda 205 bin evin fiyatı, ev kocaman yeni yapılı toki evlerinde siz ne düşünüyorsunuz taksit öderken biraz sıkıntı çekeriz ama kendi evimiz olur diye düşünüyorum 

26 Cevaplar

0 oy
(1,345 puan) tarafından
Hiç kaçırmayın bak biraz fedakârlik edin bazı şeylerden ama yine de alın kira ödeyene kadar her ay elin evine kendi evini öde bu fırsat bi daha gelmez eline şuan az kira ödüyorum dersin ama ileride git gide herşeye zam geliyor kiran çoğalacak ama ev için ödediğin fiyat hep aynı kalacak ona göre değerlendir bide 
(3,520 puan) tarafından
Aynen öyle canım bizde öyle düşünüyoruz hayırlısı
-Reklam-
0 oy
(392 puan) tarafından
İlerde eşinin maaşı artacağı için bu ödeme size çok kolay gelecek. Başta ilk 2 sene zorlanacaksınız ama git gide daha kolay olacak. Kira odemektense kredi öde ev sahibi ol en güzeli. Biz öyle yaptık 5 yıl kredi çektik ödedik bitti gitti şimdi 2.ev aldık onun kredisini ödüyoruz o da 4 yil. Öyle çabuk geçiyor ki anlamıyorsun bile
(3,520 puan) tarafından
Maşallah canım aynen öyle bi yerlerden başlamak gerek
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Çok uygun şuan o aylık 1200 seneye degersizlesecek. Borca girmeden bir şey sahibi olunmuyor. Her ay bir suru kira vereceginize kesinlikle kaçırmayın. Biz 1400 kira veriyoruz içim yaniyo inşallah biz de bütçemize gore bir ev buluruz. 
(3,520 puan) tarafından
Yaa ne kadar zor, inşallah canım
0 oy
(913 puan) tarafından
Kesinlikle kaçırma derim bir şekilde ödenir biraz sıkarsiniz kendinizi. biz ev aldiktan birkaç ay sonra eşim askere gitti . Tek maaşla odemistim ben de . 3500 maaş alıyordum 2100 ödemem vardı . Allah kolaylığını veriyor. Arttırıp eşime harçlık bile göndermiştim :)
(3,520 puan) tarafından
Yaa maşallah işte en azından kendi evin olduv☺️
(913 puan) tarafından
Tabiki de arabadan daha lazım olan ev kesinlikle . İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
(3,520 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
Bence kaçırma bedavadan biraz pahali bizde ev alicak burda 700 800 istedigimiz evler
(3,520 puan) tarafından
Yaa piyasa çok pahalı elimize geçmişken değerlendirelim diyoruz bakalım
tarafından
İnşallah olur
(3,520 puan) tarafından
Olmadı kuzum maalesef adam satmış bile

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 139 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hayatsarti2 (348 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 117 göst.