0 oy
210 göst.
Aile kategorisinde (866 puan) tarafından
tarafından kapalı

Hanımlar merhaba post kapanacak sanirim ama gören olur belki birinin isine yarar ...daha once hic katalog isi yapmadım asla da yapmam diyordum ta ki bu sistemi duyana kadar homm bitkisel diye bir katolog satış var ve kimseye satmak zorunda olmadan sadcee kendi evine aldigin deterjan makyaj malzemesi zayıflama çayları vs alarak da kazanmış oluyorsunuz..

Daha ayrıntılı bilgi icin instagram nikahsekeriatolyem5  ulaşabilirsiniz yada özel mssjndan konuşalım 

Güvenilir olduğundan şüpheniz olmasin

notu ile kapatıldı: Yasak post

1 cevap

0 oy
(6,859 puan) tarafından
Demin gül diye biri paylaştı bebek bakımında kapattım siz kimsiniz?
(866 puan) tarafından
Evet ben açtım ama internetten de bakabilirler bende bu satış işlerine karşıydım ama mantıklı geldi ..hem hic bir ücret talep edilmiyor yani kandıracak dolandıracak bisey yok ama yine kendileri bilir tabii
(410 puan) tarafından
Mesela diger sitelerde kapora yolluyorsun bida ses seda kesiliyor.. network katalog isi siparis veriyosun avon farmasi homm bilindik seyler dogrudur yasaktir sadece merak ettim neden diye
(6,859 puan) tarafından
Aynen öyle Cnm. Herkesin ihtiyacı olabiliyor tabiki. çok dolandırcı vakaları var o yüzden insan kendi akrabasına bile güvenesi gelmiyor. Hayırlı bereketli işlerini olur inş.
(410 puan) tarafından
Bende daha once dolandirildigim icin yazmak istedim e devlette vergi numarasina kadar vermislerdi ona ragmen 150 lirami aldilar kayboldular insanlar ona yonelmesin hadi ben mesgale aradim gercekten ihtiyaci olup o 150lirayi bile birinden borc isteyen gordum ondan yazmak istedim
(866 puan) tarafından
Kapora vs yok canm bunda ..bnde 50 lira dolandırırım başka bi iste..zehir zıkkım olsun pisliklere...
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 325 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayse57575 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
0 oy
0 cevap 57 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ayse57575 (19 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,457 cevap