Merhabalar, Bu konuyla alakalı daha önce de post açmıştım dertlesmistim sizlerle ve tekrar yazıyorum ilk hamileliğim bir oğlumuz olcak nasip olursa inşallah son 1 ay kaldı doğuma ve hala isim ne koyacaz belli değil daha doğrusu eşim en başından beri babasının adını istiyor (ali) ve bende katiyyen istemiyorum bazı olaylardan geçmişte yasanmisliklardan ötürü koymak istemiyorum kayınpederin ismini ve eşimide her defasında belirtmeme rağmen o koymak istiyor ama benim içimden gönlümden gram gelmiyor bari Umut Ali olsun dedim çok hoşuma gitti bu isim yada Yiğit Ali gibi olsun dedim ama eşime kalsa sadece ali olsun diyor bende istemiyorum en son büyük kavga ettik isim konusunda eşimle baya tartıştık ben içimden geçenleri istemediğimi söyleyince her seferinde umursamayıp konuyu kapatıp hic bisey olmamış gibi davranıyordu en son ki kavgadada böyle oldu isim konusu yine rafa kalktı anlicaniz ve dün akşamda karnımda severken ali ali diye seviyor hala yaaa benn istemiyorum kızlar yada bari benim dedim gibi olsun diyorum taştan ses cikiyo ondan çıkmıyor napicam ben hastane çıkışı olarak özel isim yazdiriliyor bilirsiniz bende çok istiyordum ama bu konu yüzünden belli.olmadigi için onu da yaptiramadim ve erken doğum riskide var az bende yani bugün yarın Allah korusun çocuk doğsa ismi yok düşünebiliyormusunuz ve kaynanam gelecek doğuma farklı şehirlerde yaşıyoruz ve ben kaynanam gelmeden bu isim konusu nu aramızda halletmek istiyorum ama gelin görünki durum bu günler geçiyor bakalım nolcak bilmiyorum ne dedim ettimse kabul ettiremedim alide ali o böyle yaptıkça bende sinirleniyorum...valla bıktım diyer insanlar gibi medeni bi şekilde halledemiyoruz basit bi konuyu ...siz neler söylersiniz tavsiye edersiniz:(