0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Pazartesi aksami dusuk yaptım bugun hastaneye gittim doktor 7 cm bısey oldugunu soyledı kan mı bebek parcası mı oldugunu anlamadı bir hafta sonra gel bakalım dedı kanda olabilir bugun 3. Gun benimle. Aynı durumu yasayıp dusuren oldu mu

4 Cevaplar

+1 oy
(8,061 puan) tarafından
Işte bu yüzden en sağlıklısı kurtaj. Içerde parca kaldıysa sıkıntılı regl olmazsın 
(51 puan) tarafından
O yuzden doktor kontrole cagırdı kurtaj da bazen saglıklı olmqyabılıyo
(8,061 puan) tarafından
Ne icin sağlıklı değil mesela hangi durumlarda?
(51 puan) tarafından
Rahim delınebılıyo yapısıklık olabılıyo sonuc olarak bı islem yasamıs oluyorsunuz hersey olabilir
(8,061 puan) tarafından
Yapışiklik kürtaj olmadan da olur canım iltihap varsa. Kendi kendine düşmesini beklemek psikoljik acıdan çok yıpratıcı bence
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
1 yıl önce düşük yaptım kurtaj olmadım imza verdirdi doktor bişey olursa diye ..

Ama 1 hafta boyunca sürekli parçalar düşürdüm  sonra hiç hasteneye gitmedim.. Isterseniz iyi bir doktora görünün 
(51 puan) tarafından
1 hafta sonra kontrole cagırdı
0 oy
tarafından
Ben kürtaj oldum ona rağmen içimde parça unutmuşlar eve geldim kocaman bir parça düştü tekrar hastaneye gittim içimde parça kalmış ilaç verdiler kendi kendine düşsün diye düşmedi tekrar kürtaj oldum 
0 oy
tarafından
Bilgim yok geçmiş olsun canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 206 göst.
22 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Annevebebekleri (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
0 oy
2 cevap 161 göst.
23 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 453 göst.
1 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,373 soru

24,384,949 cevap

348,961 kullanıcı

...