Kızlar bugün çok kötü bir gün geçiriyorum. Aşırı gerginim. Gün içinde üç kez oğluma aşırı tepki verdim biraz sanırım hemen içerledi çocuğum. Biraz kızılmaya da alışkın değil. Doğru düzgün yüksek ses de duymadı. Uyuturken de birden bağırdım yeter ya diye. Feryat figan ağladı tabi 5 dk kadar. Ancak sakinleştirebildim. Kendi salaklığıma da ayrıca çok kızıyorum tepkilerimi kontrol edemediğim için. Normalde her yaptığına kızmadım sakın tüm hıncımı çocuktan almışım gibi üstüme gelmeyin. Tuvalet fırçasına dokunması yasak biraz hıı diye fazla sesim çıktı. Yemek yedirirken elime vuruyor normalde uyarırdım bugün oyunla karışık hı hı yaparken kafamla konuşuyordum mimiğim fazla kaçtı sanırım farketmeden ona ağladı filan. Ya ben onu üzdüğüm zaman çok üzülüyorum size de oluyor mu
Bebeğim daha kızılcak durumda değil kuzum 6 aylık henüz.
Şu ana kadar zerre ses yükseltmedim yanında bağrılmasına dahi müsaade etmedim..
Asla hiç kimseyi kınamıyorum ( ama şiddet uygulayanları da Allaha havale ediyorum).
İleride nasıl bir durumda olurum o büyüdükçe kurallar nasıl genişler yada daralır bilmiyorum ama Rabbim den sabır diliyorum.
Evladını yıpratmayan onu kırmayan ve özgüvenini elinden almayan bir anne olmak istiyorum
Valla bendede oluyor insanız sonuçta ama sonra öpmeye doyamıyorum üzülüyorum
1,494,101 soru
24,410,220 cevap
350,847 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın