0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından

Kızlar bugün çok kötü bir gün geçiriyorum. Aşırı gerginim. Gün içinde üç kez oğluma aşırı tepki verdim biraz sanırım hemen içerledi çocuğum. Biraz kızılmaya da alışkın değil. Doğru düzgün yüksek ses de duymadı. Uyuturken de birden bağırdım yeter ya diye. Feryat figan ağladı tabi 5 dk kadar. Ancak sakinleştirebildim. Kendi salaklığıma da ayrıca çok kızıyorum tepkilerimi kontrol edemediğim için. Normalde her yaptığına kızmadım sakın tüm hıncımı çocuktan almışım gibi üstüme gelmeyin. Tuvalet fırçasına dokunması yasak biraz hıı diye fazla sesim çıktı. Yemek yedirirken elime vuruyor normalde uyarırdım bugün oyunla karışık hı hı yaparken kafamla konuşuyordum mimiğim fazla kaçtı sanırım farketmeden ona ağladı filan. Ya ben onu üzdüğüm zaman çok üzülüyorum :(size de oluyor mu 

4 Cevaplar

0 oy
(54,521 puan) tarafından
oluyo tabi olmaz mi.kizmadan olmuyo hayiri yanlisi bilmiyorlar her istediklerini yapabileceklerini saniyorlar kizinca vicdan yapiyorum üzülüyorum özür diliyorum esim kizinca esime kiziyorum sinir oluyorum ona kızdığı icin oysa adam hakli ama olsun o kizmasin hic ☺️
(613 puan) tarafından
Ay canımın sıkkınlığıyla beni güldürdün. Ben de hayır diyorum yerine göre ciddi uyarı veriyorum ama babası bişey diyince çok çok zoruma gidiyor.. Hemen sarılıp adamın bütün otoritesini yıkıyorum :)
(54,521 puan) tarafından
ayni ben dün akşam yüzüne oyuncak kucuk kovasini attı atmamasi gerektigini bilmeli esim kizdi uyardi ben hep mudahele ediyorum oyle deme boyle de sen karisma bende babasiyim diyo küfür etsr daha iyi ☺️
(613 puan) tarafından
Yok yok annelik bu işte eti kemiği ağzı burnu hepsi bizim bu meleklerin :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazı günler öyle oluyo insanız sonuçta şimdi mükemmel anneler gelir vay sen çocuğa mı bağırdım derler 
(613 puan) tarafından
Hiç bitmiyor onlar. Kimse iyi yaptır hah bağır denmesini beklemiyor zaten zdük diye üzülüyoruz. Benim bu 2. 14 aydır. Geçen defa da sabaha kadar ağlamıştım şimdi de ağlıyorum valla oluyor bazen biz de üzülüyoruz ama oluyor işte..
0 oy
tarafından

Bebeğim daha kızılcak durumda değil kuzum 6 aylık henüz. 

Şu ana kadar zerre ses yükseltmedim yanında bağrılmasına dahi müsaade etmedim.. 

Asla hiç kimseyi kınamıyorum ( ama şiddet uygulayanları da Allaha havale ediyorum).

İleride nasıl bir durumda olurum o büyüdükçe kurallar nasıl genişler yada daralır bilmiyorum ama Rabbim den sabır diliyorum. 

Evladını yıpratmayan onu kırmayan ve özgüvenini elinden almayan bir anne olmak istiyorum 

tarafından
Ne gibi bir amacı olabilir kendi durumu yazdım. Hislerimi yazdım. İleride sizin gibi kızıcak duruma gelip üzülebilirim ama inşallah o duruma gelmem anlamında yazdım. Hangi şekilde okudunuz ki Bi amaç aradınız
tarafından
Siz postun sonunda SİZE DE OLUYOR MU demişsiniz
Bende henüz o durumda olmadığımı ama olmaktan korktuğumu belirtmek istedim.
Yazdığıma da pişman oldum. İyi akşamlar
(613 puan) tarafından
Size aksi bişey söylemedim. İyi akşamlar
(54,521 puan) tarafından
kiz bisey dememis ki ☺️ kendisi ileride kizar mi acaba diye kafasında kurmuş ☺️
(613 puan) tarafından
Yani ben de anlayamadım cidden. Ee oldum okuduktan sonra :)
0 oy
(1,930 puan) tarafından

Valla bendede oluyor insanız sonuçta ama sonra öpmeye doyamıyorum üzülüyorum :'(

(613 puan) tarafından
Ben de hemen sarıldım nasıl içim ezildi bana öyle bakınca anlatamam :(((

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 909 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 646 göst.
+1 oy
7 cevap 568 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 346 göst.
11 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (6,176 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,101 soru

24,410,220 cevap

350,847 kullanıcı

...