0 oy
707 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (135 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar kizim 2 bucuk yasinda ve yemegini sadece cizgi film izleyerek yiyor. Ve 1 saatte anca yiyor Sut icerken bile istiyor, izlerken çok dalıyor korkuyorum gozleri bozulur vs diye. Bende telefon vermemeye karar verdim ac kalsin aciktigini anlasin ve yemek istesin ama 3 4 gundur hic yemiyor oyun oynuyorum konusuyorum ama yinede yemiyo en fazla iki kaşık ,aç yatıyor vicdan azabi cekiyorum ama onun sağlığı için de pes etmek istemiyorum sizce ne yapmaliyim kötü mu yapıyorum

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sadece gözleri değil, yeme problemi de yaşayabilir ilerde. Çünkü çocuk yediginin, ne yediğinin farkında değil. Bence üç dört gün dayanmissiniz az daha sabredin, sonuçta yeni bir alışkanlık kazanıyor kolay olmayacak. İnşallah en kısa sürede normal yemesine döner 
(135 puan) tarafından
İnsallah iyi geldi bu yorum:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu zamanki çocukların hepsi öyle aç kalmasın diye izleten bir sürü anne tanıyorum malesef onlardan bir taneside bnm ama sadece yemek vaktinde vermeye çalışıyorum yoksa iştahsız bir bebek yemiyor
(135 puan) tarafından
Benimde oyle sadece yemek yerken ama 1 saat 1 bucuk saate kadsr uzuyor ağzında tutuyor
tarafından
Yoook şükür bizim öyle değil cnm taş çatlasa 20 dakika falan kızıyorum çünkü
(135 puan) tarafından
Bende kiziyorum ama daldığı icin cignemeyi yutmayı unutuyor
tarafından
Hmm anladım cnm o zaman iyi yapıyorsun sen inşallah yer
(135 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Tecrübeli değilim ama bu kadar dayanmissiniz pes etmeyin bence. Elbet yeni düzene de alışacaktir. 
(135 puan) tarafından
Umarım cabuk alışır cok yorucu
(1,012 puan) tarafından
İnşallah... Allah kolaylık versin
(135 puan) tarafından
Amin kuzum benim
0 oy
tarafından
9 aylık bizde aynıyız aşı zamanları huzursuz diye öyle yediyiryodum bir alıştı pir alıştı valla yemiyor bizimkide 
(135 puan) tarafından
Bence yol yakinken vazgec cok kotu bir alışkanlık
0 oy
tarafından
Vazgeçme canım benimkidd öyleydi..pes etmedim..ağladı çok yemek iştemedimi..bir hafta sonra unuttu gitti..sağlıklı bisiy değil.
(135 puan) tarafından
İnşaallah canim pes etmek yok
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Geçen. Okudum Cnm bebeğinizi beslerken TV telefon vs açık olmasın ne yediğini görsün bilsin tadını felan yazıyordu. Bence bu kdr devam ettirmiştir biraz daha dene cnm inş düzene girer.bnm 7 aylık bebemde TV karsisinda rahat rahat yiyo simdiden çok yanlış biliyorum ama sebeklik yapa yapa yediriyorum Allah yardımcın olsun
(135 puan) tarafından
Sagol canim icok zor bi süreç
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Benimde öyle telefon olmadan asla yemez yemeğe oturunca telefon der hemen 2 yaşına girecek mayısta aç kalmasına dayanamıyoruz ama ne yapalım bende korkuyorum 
(135 puan) tarafından
Çok dalıyor canim korkuyorum artik
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Bizde oyleydik şimdi şarkı açıyorum telefondan sadece ses varvyani görüntü yok. Bazen oyuncak veriyorum bazen takla atıyorum bazen çıldırıyorum bazen çok az yiyor bazen hiç yemiyor çok Zorlu bir süreç.. Allah yardımcımız olsun
(135 puan) tarafından
Amin geercekten cok zor
0 oy
(1,390 puan) tarafından
17 aylık benim kızda böyle tvde çizgi film açmadan yerinde oturtup yemek yediremiyorum. Yemek zamanı tv açılıp karışsına otueutup yediriyorum zar zor oda. Bende bırakmak istiyorum çünkü bir saat ağzında tutuyo zor yiyo şöyle kendi yesin istiyorum. İnşallah havalar ısınsnda dışarda fln tv olmadan yedirmeye alıştırcam balkonda fln etrafa bakarak 
(135 puan) tarafından
Oyunla yedirmeye calis tencere tava çıkar su koy yemek yapsın benimki bir sure oyle yedi :)
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Yaa bnm ki de öyle 20aylik TV yoksa yok.bnde aç kalmasın diye mecbur o sürede baksın diyrm.bn de denedim snn gibi yemedi bnm ki günlerce aç gezdi mecbur bn pes ettim
(135 puan) tarafından
Pes etmeyi düşünmüyorum canim cunku yemegini 1 saatte fln bitiriyor yemek saatleri bana cok zor geliyordu ikimiz icinde en iyisi bu olacak gibi
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Bnce pes etme cnm..bn en bastan hic acmadim öle alisti ole gidiyo..acsam belki daha fazla yerdi ama ne yedigini bilmeden agzina tikalamak bana dogru gelmedi..oyizden hic acmadim..8.aydan beri kendi yiyo elinde tutulacak seyleri..kendi kendine yemeyi ögrenirse tv fln aramaz cnm  koy onune yesin..zamanla unutur tv yi
(135 puan) tarafından
Umarım öyle olur ya
0 oy
(54,512 puan) tarafından
gün icinde yemek degilde eline biseyler ver havuc salatalik meyve gibi en azindan onlari yemiş olur
(135 puan) tarafından
Bende onlarla karnını doyurmasin diyorum. Yemek saatinde bizimle ne yerse o
(54,512 puan) tarafından
yemiyorlar iste bak kahvaltiya krep yaptim yemedi ayva yiyo simdi
(135 puan) tarafından
Bugun iki yumurta kirdim onu yedi birazda pekmez

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 268 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 846 göst.