0 oy
937 göst.
Diğer kategorisinde (2,770 puan) tarafından
Esim 7 gundur hastaneye git gel yapip duruyor saglik raporu heyet raporu piskolojik durum raporu derken bugun bitmis hersey kazanmis ozel guvenligi kurs falan hepsi tamam simdi dusunuyorumda bizim iki aylik mutfak gelirimiz 7 gun icinde hastaneye raporlara gitti 2000 lira esim ise baslasa fabrikadaki gibi oluyor vardiyali gece gunduz vardiyasi izinleri varmi yada maasi fazlami oluyor yani daha rahat ederim diye boyle biseye kalkisti ama ben gene ayni olur diye duaunuyorum ozel güvenlik olanlar sizler nasilsiniz vardiya maas izin gunleri falan

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum etrafımda da yok hayırlı olsun
(2,770 puan) tarafından
Sagol canim
-Reklam-
0 oy
(14,583 puan) tarafından
3 bin uzeri diye biliyorum 

Bizim bir tanıdık 4 yıldır özel güvenlik olsun hemen ev aldılar belki daha da fazladır maaşı 
(2,770 puan) tarafından
Peki izin gunleri varmi fabrikada izin gunleri var ama muduru hep iptal ediyor izin gununu fabrikada temizlik yaptiriyor en cokda bundan sikayetciyim ben
0 oy
(1,806 puan) tarafından
abim özel güvenlik çok rahat işi var 2 vardiya calismA saatleri cok esnek izni var maaşı  da gayet iyi
(2,770 puan) tarafından
Izni nasil canim hep belirli bi gun mu
(1,806 puan) tarafından
Yok canim 2 günde bir vardiya degisio izin yapiolar iyi yani maaşı da 5 e yakın
(2,770 puan) tarafından
Oyy cok guzelmis o zamnn dogalgazli bi eve geceriz sobadanda kurtulurhz valla cok guzel olur
(1,806 puan) tarafından
Ay kuzum insallah rabbim gönlünüze göre versin inşallah ⚘⚘
0 oy
(24 puan) tarafından
Benim abim güvenlik olarak çalıştı bir süre. Ayın yarısı çalışıyor yarısı çalışmıyordu. Vardiya o şekildeydi. Gittiğinde 24 saat çalışıyordu ama. Firmadan firmaya değişiyor vardiyalar.  Maaşta asgari ücret olmayacağı kesin. Bizim iş yerindeki güvenlikler 3.5 alıyor 3 ayda bir prim yatıyor sodexoları falan var. 
(2,770 puan) tarafından
Aaa benim esim ya ofise girer burda pancar ofisi var yada sehirhastanesine girer baska bisey yok bizim burda onlarin izini varmidir ki
(24 puan) tarafından
İzinsiz iş yok ki canım. Hem dediğin yerler kurumsal yerler mutlaka olanakları iyidir. İyi olmasa 1 haftadır uğraştırmazlar eşini. Böyle yerler tam profesyonel çalışıyor çünkü
(2,770 puan) tarafından
Evet oyle orasi esimin suanki calistigi fabrika bi anda esimin iznini iptal ediveriyor bi plan yapsak kaliveriyor ortada o yuzden esimle haftada bir birlikte zaman gecirmek istiyorum ya normal olarak bide fazla calistigi zaman esimin gicik patronu mesai yazmiyor normal maas veriyor oda sikintiydi bizim icin
0 oy
tarafından
2 gunde 1 vardia degisiyo die biliyorumm esimin is yerindekiler oyle.. 
(2,770 puan) tarafından
Esin neyde calisiyor canim benimki daha belli degil ya ofiste yada sehirhastanesinde caliscak artik neresi alirsa
tarafından
Yem fabrikasi canimm bi tanidigimda havalimaninda guvenlik ordada oyle 2 gunde vardia degisiyo 2 gunde izinleri var haftayi 8 gun gibi yasiyolar
(2,770 puan) tarafından
Ayy guzelmis o zman bizim en cok sikintimiz izin di fabrika durdurk yere izinlerini iptal ediyor bide izin gununde calistigi mesaiyi yazmiyordu maas gunu
0 oy
(314 puan) tarafından
Görümcemin eşi var. Rahatlar vardiyalı ama izini de oluyor. Yıllık izini de oluyor. Görev yaptığı yere göre değişir mi bilmiyorum.
(2,770 puan) tarafından
Himm anlafim canim tesekur ederkm
(314 puan) tarafından
Rica ederim.
0 oy
tarafından
Benim eşim güvenlik canım yerini söyleyemem riskli Bi yer ama maaşı 3800 yeni zamandı. Vardiya sistemi Bi gün gece Bi gün gündüz Bi gün izin şeklinde biz alıştık haftaiçi işimiz olunca rahat oluyo. İlk başta gece nöbetleri zorlayabilir ama sonra alışır
(2,770 puan) tarafından
Benim esimin suan oglenci yani saat 4 de gidiyor gece 12de geliyor haftaya sabah 8 de gidicek oglen 4 de gelicek sonraki haftada gece 12de gidicek sabqh 8 de gelicek bizim hafta hafta ama fabrika tabi normal isci  aliskin tabi ama ben alisirmiyim acaba ya
tarafından
Bizimki sabah 8 de akşam 8.  Gece nöbetine akşam 8 de gdio sabah 8 de gelio o gün izinli oluyo ertesi günde izinli oluyo yani 48 E çıkıyo derler. Bazen personel eksik oluyo bişey oluyo çağırabiliyolar mesela izinli olacağı gün gece nöbeti yaptırılıyor öyle bazende mesai alıyo ben yerinden memnunum 4 yıl oldu 5.yıla girecek şükür evimizi filan aldık kredi ödüyoruz bebekde var idare ediyoruz yeni şirket geldi ikramiye olabilirmiş inşallah onu bekliyoruz
(2,770 puan) tarafından
InsAllah gonlundeki olur canim cok guzelmis o zman is
0 oy
(20,438 puan) tarafından
Eski güvenlik kocambey :D zor olmuyodu çokta güzel maaşı vardı saolsun babasının yüzünden manavı açtı onda daha çok para var ama yüzünü göremiyoruz adamın 
(20,438 puan) tarafından
Benimki çok rahattı bigün gecede iki gün evdeydi sonra gündüz 3binde maaşı vardı bundan 3 4 yıl önce manavda sıkıntı gece kalkıyo mal almaya gece 11 12 de geliyo zor ağır işi ben bi olim Allahın izniyle onuda yapcam kanına girip aklı üçe beşe yetmeyen bi babası var oturduu yerde ahkam keser Allah sorsun hiç sevmiyorum boş insanları
(2,770 puan) tarafından
Bizimkide oyle fabrikayai birakma diyor ama fabrikada esimin kemigini somurdu farkinda degiller  maasi da guzelmis benim iki cocuk olunca bez mama kiyafette ikiye katlancak bizim icin guzel olur o zman
(20,438 puan) tarafından
Aynen bide sömürücülerden kurtulurlarsa daha güzel olur bizimki yavaş yavaş kızmaya başladı bıktı
(2,770 puan) tarafından
Aaa bizimde oyle iki gun once gelmis esimden 1000 lira aldi gitti
(20,438 puan) tarafından
Hazırcılar işte
0 oy
tarafından
Babam merkez bankasında güvenlik gorevlisiydi bir ay gündüz nöbetine bir ay gece nöbetine yazıyorlardı sonradan 3 vardiya sitemine geçtiler o daha rahattı açıkçası hayirlsii olsun inşallah daha hayırlı bir iş  olur sizin için 
(2,770 puan) tarafından
Amin canim insAllah esiminde suan 3 vardiya sistemi fabrikada ama normal isci o yonxen aliskin sukur
0 oy
tarafından
Görümcemin oğlu güvenlik 2 gün çalışıyor 2 gün evde vardiyalı tabi 1 ay gece 1 ay gündüz çalışıyor maaşı da 3500+sigorta+yemek kartı site de 
(2,770 puan) tarafından
Ne guzelmis benim esim girse hastaneye yada pancar ofisine girer baska guvenlik calistiran yer yok insAllah guzel olur
tarafından
Güzel olur canım emin ol maaşı da iyi izin günü de var tabi ki tek kötü yanı vardiyalı olması gece tek kalacan o kötü sadece
(2,770 puan) tarafından
Benim esim suan gececi canim fabrikada calisiyor ben aliskinim seviyorumda oyle bazen gece tek kalmayi o konuda rahatim
0 oy
(33 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim eşim güvenlik canım  e vardiyada calisiyor her hafta vardiyasi degisiyor maasida cok şükür yetiyor izin günleri ise hep ayni olmuyor
(33 puan) tarafından
İzin gunleri belli olmuyor bayramlarda izni yok mesela ama hafta bir izni var
(2,770 puan) tarafından
Himm oda kotu ya insan o guzel gunlerde esinin yaminda olmasini ister de
(33 puan) tarafından
Aynen öyle canım ama alıştım ben o yüzden sıkıntı olmuyor
(2,770 puan) tarafından
Zor olur bana ya alismakda zor aileside yaninda olmayinca insanin daha zor olur ozel gunlerde
(33 puan) tarafından
Öyle ama yapacak birsey yok :)
0 oy
tarafından
Vardiya halinde çalışır özel güvenlikler girceği yere bağlı

2 gündüz 2 gece 2 güz zin şeklinde çalışıyo benm eşim
tarafından
Bende çıktım canım çocugum olunca 3 yıl yapmadım çocuk birikim yaptık eşimle çakkılıp gezdik tozduk snra dedik yeter bebek yapalım yaptık oldu şükür şimdi evde keyif çatıyorum :)
(2,770 puan) tarafından
Ohh ne guzel bende zamaninda tarlada calistim irgatlik yaptim hic nasip olmadi boyle temiz bir yerde calismak ya ne guzel valla cok sanslisin
tarafından
Biraz şans biraz azim canım istedikten sonra oluyo hersey bide sansıma da dediğin gbi İstanbul'da olunca iş imkanı çok 3 yıl hastanede çalıştım evlendm güvenlik işi yaptım şükür şuanda ev hanımı olmaya çalışıyorum :))
(2,770 puan) tarafından
Benim sansim kotu ya koyde yasiyordum ilceye gelin oldum ama gene ayni tarla capa var ☺☺ama aylik 5000 aliyordum tarladan o zmanlar ne guzel canim neyi istiyorsa onu aliyordum mutfagi ben aldim kimse yardim etmeden kactigim icin ne esimin ailesi ne kendi ailem bisey yapmadi bende tarlaya gidip aldim profilo var bizim burda orda adamla anlastik her ay gider bisey alirdim herseyin en pahalisini aldim esim askerdeydi  ozman ama simdi gidemiyorum tarlaya gecen yil hamileydim gene 6 aylik olana kadar gittim kizima herseyin en guzelini almak icin ama bi dogurdum tarla hayal oldu isde keske o zmanlar herseyin en pahalisi yerine orta butceyle alsaymisim cunki ben mutfagi yetistircem diye koltuk hali ve perde almayi unuttum esimde yok yanimda kaldi onlar oylece esim gelince askerden ayri eve cikdik ama malesef bi eve tasinmak 5000 liraya maal oldu bide koltuklar falanda ikinci el almak zorunda kaldik acele oldu keske gene calisabilsem
tarafından
Hayırlısı olsun canım ilerde nasip olur çalışırsın inşallah
0 oy
(11,803 puan) tarafından
Bacım ben özel güvenliğim. Nereye işe girdigi ne baglı. Ama genelde 2+2 olur. Yani peşi peşine iki gün gündüz iki gün gece 2 gün tatil. Ama dedigim gibi girdigi işe baglı. Ben hastahanede calıstım. 
(11,803 puan) tarafından
500 soru hani o piskiyatrideki sorularındiyor olabilirmi canım bende görmedim oyle 500 soru 120 soru yaptım birde bir hafta sonra silah sınavına girdim
(2,770 puan) tarafından
Bak esime cikan sorulardan ben sana bi kacini diyim hepside bu tarzmis

Karsi cins olmak istermisiniz ileride cinsiyet degistirmeyi

Sinirlendiginizde yaptiginiz ilk sey darp midir

Gecmisde piskolojik olarak kalici bi olay ile karsilastinizmi

Ve hepsinin şıkkı evet veya hayirmis
(11,803 puan) tarafından
Bebegim onlar psikolojik test yani güvenlik testi degil eşim birde univ sınavı gibi genel olan pazar günü yapılan bir sınava girecek o sınavdan en az 60 alması lazım ondan sonra o sınavı gecerse ög olabikecek
(2,770 puan) tarafından
Ben anlamiyorum valla canim nedir ne degildir kac gundur adamin yuzunude gormuyom sabah hastanede aksam iste
(11,803 puan) tarafından
Aman bacım bırak calıssın bu zamanda işsizlik cok zor
0 oy
tarafından
Vardiyali canim,esim silahli ozel guvenlik sertifikasini aldi ama hastanede yapmasini istemiyorum. Is bulamadi daha baska iste calisiyo
(2,770 puan) tarafından
Benim esim lise okumadigi icin silah vermiyorlarmis jop ve kelepce verceklermis sadice olsun ama oda guzel
tarafından
Olsun kuzum sonucta guzel bir isi var insallah esimds bulursa :)
(2,770 puan) tarafından
Ahnen canim sukur insAllah seninde bulur oyle guzel bi is
tarafından
Insallah kuzum :)
0 oy
(129 puan) tarafından
Ben kamu kurumunda güvenlik görevlisiyim 4 bin kusur maaşım ve yılda 3 kez tediye yatıyor. Vardiyalı çalışıyprum ama biz 2 gün çalışıp 2 gün tatil yapıyoruz rahatım gayet iyi 5 yıldr çalşıyorum
(2,770 puan) tarafından
Oyy cok guzelmis insAllah esimde oyle olur ya
0 oy
(73 puan) tarafından
Sektöre göre dğşir bence benim eşim ünide gvnlik Bi nebi kamo görevlisi oluyor iki gün gidiyor iki gün evde o şekil oluyor maaşşa gelirsek dğşyor sürekli vergi kestikleri için geçen ay 4100 almıştık bu ay mesela 3300 aşırı kesinti yapıyorlar evin varsa rahat geçinirsin yoksa biraz ay seni zorluyor çünkü hayat pahalı
(2,770 puan) tarafından
Biz suan 2900 aliyor esim isde ona ragmen komur odun kira bez mama hepsine yetiyor arti bide altin yapiyor her ay gelecek olan cocugum icin birikim simdi boyle bi maas alirsa biz direk 500 600 liralik olan evlere geceriz dogalgazli olur bizim suan 250 idi kira ev sahibi zam yapti 300 oldu
(73 puan) tarafından
Vala benim kiram 800  doğal gaz 400 elektrik en az 150  2 çocuğum var ne istese alıyor sütü bezi 3 nımara da Bi kaç güne gelir :) arabanın benzini şu bu derken ancak yetiyor
(2,770 puan) tarafından
Ooo cok pahaliymis canim kiran  biz dogalgazli evde oturuken kayinbabalarla aylik 1000 lira dogalgaza giderdi  dogalgaza cok yakiyor valla ama soba kadarda isitamiyor iste
0 oy
tarafından

O çalıştığı yere göre değişir...

Ben 2 sabah 2 öğle 2 gece 2 izin şeklinde çalışıyordum şimdi evde 7/24 çalışıyorum :)))

(2,770 puan) tarafından
Ahahah annelik kadar kutsal bisey yokki canim
tarafından
Tabi ki canım ben bi tane büyüttüm 11 yaşında o  :)  alışmışım rahatlığa bi de bu bebeğim abisi gibi hiç değil 1 dk yerinde  durmuyo bi ona saldırıyo bi buna :) 10 aylık olduk tutup kalkmaya da başladı varya anam ağlıyo aman düşmesin diye peşine koşmaktan :) havayimanında yolcu patlaması olurdu o zmnlar bile böyle yorulmuyordum :)
(2,770 puan) tarafından
Ahahha benim ilk cocuk suan boyle bide simdi pesinden ni tane daha geliyor arka arkaya oldu bakalim ☺bir gun icinde yasadiklarimi anlatsam inanmaz kimse
tarafından
Rahatlığa alışınca zor oluyor bebek bakmak hele de hiperaktif bir bebekse geçmiş olsun :)))
İlk bebekte zorlanmadım çünkü 4 yaşında kardeşim vardı ben büyüttüm hatta bana anne diyodu sıpa :)) ama şimdi oğlan 11 yaşamış bebek yüzü görmemişim iş hayatına alışmışım çat diye bir geldi hala bazen bu bir rüya mı acaba diyorum :)))
Ama tabi bir gülüşü tüm herşeyi alıp götürüyor dün akşam kendi kendine oyun çıkardı gülme krizine girdim ben güldükçe kendi güldü stres yorgunluk bişey bırakmadı bende :)
(2,770 puan) tarafından
Oyleler valla ne kadar yorsalar sinirlendirselerde gelip bi sarilmalari yuregimi yumusacik yapiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 71 göst.
6 Eylül 2024 Aile kategorisinde Emirannesi (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 615 göst.
23 Mart 2024 Aile kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.