0 oy
984 göst.
Diğer kategorisinde (225 puan) tarafından
Öncelikle linçlemeyin lutfen kimsenin esiyle iliskisi nasil bilmedigim cevremdede gormedigim icin soruyorum hanimlar ablalarim 20 yasindayim 1 bucuk senelik evliyim esimle normal sekilde oturamiyoruz isten geliyor elini ayagni yikiyor yanagimdan opuyor ama bu bununla bitmio boynumdan gogsumn ustunden opuyor sonra kiziyorum ben neden bole yapiyorsun diye normal sarilamiyoruz bile bana gore hemen oraya gidiyor 2 gunde bir beraberligimz olmasina ragmen  ozlememe izin vermiyor onu sarilip opsem hemen istiyormusn diye sacma sapan konusuyor tabire caiz bu kdr doyumsuz olmasi normalmi yani baska ne nedeni olabilr hic geri cevirmedm esimi cevirsemde guluyorm falan ciddiye almiyor beni ama saygin bi evlilihmz olsun istiyorum boyle degilde ne yapmam lazm neden boyle 

23 Cevaplar

0 oy
(216 puan) tarafından
Bi 3,5sene geçsin bu seferde niye yapmıyo diye şikayet edersin. Ne güzel işte adam ilgi alaka gösteriyor kıymetini bil
-Reklam-
0 oy
(516 puan) tarafından
Erkekler biz gibi degil canim,bize kalsa saatlerce sarilalim öylece duralım ama erkeklerin nefsi öyle degil yapacak bi sey yok,hem genc kani daha deli akıyor, zaten erkeklerin cok gece kalmadan o yuzden evlenmesi gerekiyor,cocugunuz olunca yada biraz büyüyünce kendini daha dizginler
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Herkesinbyaoisi farkli ama bemden sana tavsiye ondan once sen atil gunde 3 kere yine olsun o bikar bu sefer emin ol denedim cocuk olmadan ise taramisti simdi eger canim istemezse bn derim hadi diye ustune giderim o kacar bi sey yapmayiz assddd :D 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 426 göst.
5 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde mutsuzkz (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 880 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 494 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 394 göst.