0 oy
846 göst.
Diğer kategorisinde (1,231 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gazdan ötürü bebeğimi çocuk doktoruna götürdüm.Genel muayene ederken hafif bir üfürüm var dedi .Ben iki üç defa sordum onun için brisey yoamayacak miyiz diye .gerek yok önemli değil dedi .Bebeğimi kardiyolojiye görürmem gerekir mi çok üzüldüm .başına böyle birşey gelen varmı?

12 Cevaplar

0 oy
(214 puan) tarafından
Tabiki canim benim kiziminda kalpinde üfürüm var 2 tanesi kapanmis q1 tane kaldi dedi dokdor 6 ay sonra tekrar kalp hastanesine gicez korkma her bebekte oluyormus bu 
(1,231 puan) tarafından
Ama bana kardiyoloji ye git falan demedi .Siz nereye kontorle gittiniz
(214 puan) tarafından
Yurt disindayim canim
(1,231 puan) tarafından
Anladım canım
-Reklam-
0 oy
(512 puan) tarafından
Evet canım genelde oluyor bebekler büyüdükçe de geçiyor kalpte delik değil ayrıca o kalp dinlenince normal sesin yanisira üfleme gibi ses gelmesidir. Oğlumda da var dedi doktor büyüdükçe geçer merak etme dedi kardiyoloji ye götürdüm baktı doktor hiç merak edilecek bişe değil genelede her bebekte olur dedi biraz toplansin büyüsün geçer dedi merak etme yani çok üzülecek bir sorin degil
(1,231 puan) tarafından
Peki bu bir sorun yaratitormuymus bebekte nefes alırken falan ne bilim çabuk yoeulma falan
(512 puan) tarafından
Yok cnm bnm ohluk çok hareketli hiç sorun olmadı çok şükür
0 oy
tarafından
Sen yinede bir götür bence canım ya kendini garantiye al inşallah bişiy olmaz
tarafından
Yani tabiki kuzum ama ben drlara inanamıyorum kızımın kalcasinda proplem çıktı bu ayda goturcem ve başka de daha götürmeyi düşünüyorum sen bilirsin canm inşallah bir skinti olmaz.
(1,231 puan) tarafından
Yavrum benim İnsallah düzelmiştir kalcasi
tarafından
İnşallah canım bir önce günler gecsonde Dr gideyim diye bekliyorum
(1,231 puan) tarafından
Ne kadarlık bebeğin canım benimki daha 50gunluk .Yavrumda hep sıkıntılar var makatinda yırtık da var çok üzülüyorum kucuckler acı çekiyorlar
tarafından
2 aylık canım çok geçmiş olsun kuzum aynen öyle ya bebekler çok skinti çekiyor ya için sizkiyor
0 oy
tarafından
Mutlaka götür kardiyolojiye canım benim bebeğimdede damar açıklığı var doğumdan sonra kapanması gereken damar kapanmamış kapanır dedi ama bilmiyorum bir yaşına kadar kapanmassa anjio olacak bide kalbinde erken atımda var iki ay sonra kontrolümüz var
(1,231 puan) tarafından
Peki çocuk kardiyolojisi mi oluyor yoksa normal kardiyoloji bakıyor mu buna
(7,483 puan) tarafından
Cocuk kardiyolojisi bakıyor canim.
(1,231 puan) tarafından
Tamam. Canım sağol üniversitesi hastahendindr oluyormus ssdece ona nasıl sıra aldınız
(7,483 puan) tarafından
Canim benim bulunduğum şehirde sehir hastanesi var orda   yenidoğan doktorum yonlerndirdi ayni gun icinde sira aldim gozuktum. Üniversite hastanesinede randevu alıp gidersin buyuk ihtimalle. Telefon acip ogren canim daha kolay olur.belki ordada once cocuk doktoru gorup oraya sevk eder.
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Benim oglumdada var kuzum karnimdayken ultrasonda görünmüştü doğunca ufurum var denildi çocuk kardiyoloji ye götürdüm çok ufak 6 ay sonra kontrol dedi götürdüm iğne ucunun yarisi kadar kalmış hiç bı sorun olmaz ama 3 yaşında bidaha görelim denildi götür canım büyüklüğü yeri onemli
(1,231 puan) tarafından
Üfürüm ne oluyor ki tam olarak
(1,380 puan) tarafından
Kalpte sikinti kuzum ihmal etme götür kısa zamanda
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Benim bebegimde var normal muqnede dr soyledi cocuk kardiyolojiye gittik kucuk bir delik olustugunu soyledi kalbinde kapanma 100/99 dedi
(1,231 puan) tarafından
Peki herhangi bir sıkıntı yaratıyor mu cocukta
(2,840 puan) tarafından
Uykuda inleme yapiyormus nefes zorlugu morarma
0 oy
tarafından
Benim oglumdada vardı üfürüm. Bana çocuk doktoru kesinlikle kardiyoloji görsün demişti. Yeni doğan her bebekte hemen hemen olur ama sanki biraz riskli bi bölgede demişti hemn götürmüştük bizde sende götür cnm aklında kalmasın için rahat eder en azindan
(1,231 puan) tarafından
Peki buna çocuk kardiyoloji bakıyor yoksa normal kardiyolojiye de bakar mı bulundugumuz yerde çocuk kardiyoloji yok
tarafından
Bize doktorumuz çocuk kardiyolojiye gitmemizi söylemişti
0 oy
tarafından
1 yasina kadar kapanir illa. Kapanmazsa müdehale gerekir. Cogu bebekte oluyo
(1,231 puan) tarafından
Üfürüm delik mi oluyor illa ki
tarafından
Evet canim delige deniliyo
0 oy
tarafından
Canım benim bebeğimde de vardı üfürüm çocuk doktorumuz çocuk kardiyolojisine yönlendirdi gittim zamanla kapanır dedi baktı 2 yıl sonraya kontrol verdi sende ihmal etme hem için rahatlasın 
(1,231 puan) tarafından
İki üç defa sordum birseye gerke yok mu diye yok dedi gene de içim rahat etmedi
tarafından
Sen yinede bi götür kuzum nolur nolmaz hem allahin izniyle bişey çıkmaz sende rahat et
(1,231 puan) tarafından
İnşallah çok üzüldüm
tarafından
Üzülme kuzum sen güçlü dur annesi allahin izniyle bişey olmaz
0 oy
tarafından
benim bebegimde yok canimmm ama sen yinede bi cocukk doktoruna gotur
(1,231 puan) tarafından
Çocuk doktoru muayene etti o söyledi canım
tarafından
beninde ayni hem cocuk doktoru hemde saglik ocagina gittigimde ordaki doktorda muane etti oda olmadigini soyledi... ozman bekliceksin yapacak bisey yok kapaniosa
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim buyuk bir ufurum olsa git derdi. Ama bence icin rahat edee bi kardiyologa git. Bebim bebeğim de dogunca hafif ufurum var dediler yenidgodan doktoru bakti bence yok üfürüm ben duymadim ama yinede kardiyolojiye goturun dedi. Orayada gittik şükür temuz cikti. Götürmesem icjm rahat etmezdi sende için rahat etmesi için bi goster canim. 
(1,231 puan) tarafından
Çocuk kardiyolojiai bakıyor değil mi noemal kardiyoloji bakmaz değil mi
0 oy
(758 puan) tarafından
Canim be kadar dogru bilmiyorum ama bunu seninle paylasmak istedim biz bebegimi saglik ocagina goturmustuk dr kontrol ediyodu ve bebegim agliyo bize kalbinde ufurum var dedi neyse kendi dr goturduk kontrole ve diger dr dedigini anlattim oda bebek agliyosa ve kendini kastiysa ona oyle gelmistir dedi üzülme rabbim korusun insallah biseyi yoktur bebegin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
11 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,888 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.
21 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde damlademiral0 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 207 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,479 soru

24,430,280 cevap

352,443 kullanıcı

...