0 oy
413 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar abnem babamı aldatmış babamla ben 3 yaşındayken ayrıldılar beni babannem büyüttü bana hiç bakmadı gittiği adamdan bir kızı oldu sonra onu bırakmadı baktı evlendi sonra başka bı adamla daha adamdanda başka bı oğlu oldu hiç benle ilgilenmedi hep ben konuştum çabaladim sonra evlendim çocuğuma birsuru şey getirdi dedim aramız duzelcek ama bu kezde benim yüzüğünü çaldı huyunoldugunu biliyodum ama bana yapmaz diye düşündüm kayinvaldemede yaptı parasını aldı bende konuşmayı kestim  artık hiç konuşmuyorum bugün doğum günüymüş kardeşimle birsuru resim koymuş doğum günü kutluyorlar için yandı benim suçum neydi dedim bir anne evladını bukadar uzermi dedim onlar evladın ben değilmişim dedim çok canım sıkıldı bu hayatta ne babam var arkamda ne annem diyemedim bir gün bile :((( annelerinizin kıymetini bilin böyle vicdansizlarda var 

8 Cevaplar

+1 oy
(16,621 puan) tarafından
Onlar anne değil anne denilmez onları yüreği taş gaddar bir mahlukat demek lazım boşver sen sana eşin sana evladın sana yeter 
-Reklam-
0 oy
(295 puan) tarafından
Allah sabır versin gülüm takma seni umursamiyani sen hiç umursama sevgiyi dagan kişilere vermeli bu hayatta
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Doğurmakla anne olunmuyo iste 

Engelle her yerden en azindan gorme daha cok uzulme kuzum kiyamam sana kendi kaybeder 
0 oy
(707 puan) tarafından
Çok zor haklısın diyecek birşey yok ki annene Allah vicdan merhamet versin 
0 oy
(769 puan) tarafından
Biz ne desek te acın dinmez kuzum Allah görüyor ne yapalım bazen hayat çok acı şeyler gösteriyo :(((
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Gerçekten her doğuran  anne olamio yaa  ne diim ki  bilemedim
0 oy
(272 puan) tarafından
Ah be içimi yaktın farz etki 3 yaşındayken anneni kaybettin bu şekilde devam et bu saatten sonra sana ana olmaz ondan Allah affetmesin ya üzüldüm inan ki :(
tarafından
Mesaj attım gene benim güzel kardeşim isallh senin gibi güzel bı kızım olur yazdım görmüş cevap yok bende bu saatten sonra bir ilesime gecmicem
(272 puan) tarafından
Ya tabi canım sen onlar yokmuş gibi devam et hayatına bak bizden sana kardeş olur her zaman burdayız
0 oy
(29,564 puan) tarafından

Annelikmi anne değil nefsine yenik düşen bir varlık Allah akıl fikir versin

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 473 göst.
20 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde 34. (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,220 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Az (445 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 524 göst.