0 oy
914 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,352 puan) tarafından
Yeni gelinken temizlik konusunda veya başka bisey ettiği ilk laf neydi 

Biz birlikte oturuyoruz ilk bana ettiği laf banyoyu silmiştim detarjan kısmı çok toz olmuş ora aklima hiç gelmiyordu gel biraz dedi bak sen yukarıyı siliyorsun ama bura toz içinde demişti başkaa bide Kaynatam dışardan gelmişti bende odamdan çıkmadım gelip bana dedi ki neden çıkıp yemek koymuyorsun neyseki artik hiç öyle bi durum yok herkesin eli ayagi var 

25 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Saymakla bitmez su an aklima getirip azicik kalan moralimide bozamiycam
(549 puan) tarafından
Temsili bnnn:)
-Reklam-
0 oy
(83 puan) tarafından
Benimkinin bana yaptığı ilk pislik anneme giderken kavga çıkarmasıydı gitmicek diye hala devam yani. Mal çünkü insan olmadık. 
(206 puan) tarafından
Neden gitme dedi ki yani ne sebeple
(83 puan) tarafından
Düğünde altın takmadı annemgil diye kinli çünkü maddi durumları çok zayıf ailemin ve bunu biliyorlardı. Nisanlanirken karşı taraf
(83 puan) tarafından
Ona rağmen basa kaktilar grrizekalilar
(206 puan) tarafından
Böyle maddi şeyler söz konusu olunca çok üzülüyorum ya :(
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Oldu tabiki de hatırlamıyorum şimdi severim kendilerini birlik oturunca illaki problemler oluyor 
0 oy
(3,743 puan) tarafından
Bana dicek birşeyi olamaz dese ilk kendine bak derim 3 çeşit yemek yapar 1 kaşığı 3 üne de kullanılir, yeri siler bı bezle o sildigi bezle TV ünitesini de siler durulamadan, yumurta tavasini yıkamadan yağlı yağlı koyar o yüzden bana birsey demeye hakkı yok
tarafından
Bu benim  kaynanam yemek yapmaz  tv basında  dizi takip  eder evleri  üstten  üstten  süpürür camlar filan hak getire ben ondan cok cok üstünüm  aslada bisey demez zaten
(3,743 puan) tarafından
Demesin de zaten canim:)
tarafından
Aynen oyle
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Bi gün börek yapıyor bana bişi dedi tam hatırlamıyorum aklınca bilgin yok dicek bende her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır dedim o gündür bu gündür laf edemez
(3,352 puan) tarafından
Bunlara laf sokacaksın öyle daha tatlı olursun
(7,791 puan) tarafından
İlk ve son laf sokuşumdu kuzum daha tek kelime edemedi bide ben hep soğuk davrandım öyle ana kız değiliz hep resmi davrandım o yüzden kavgamız olmadı utanmasak sizli bizli konuşcaz :D
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Çamaşırları bahçeye asiyordum pijamami da asmistim bana dedi ki kızım yalnış anlama ama onu arka ipe as gören olur falan dedi ben goruncegini düşünememiştim bende tamam dedim başka da olmadı 
(3,352 puan) tarafından
Bu en masumu kalmış
0 oy
(13,583 puan) tarafından
3,5 sene de böyle bir fırsatı hiç bir zaman vermedim 
0 oy
(774 puan) tarafından

Benim kinin günü vardı temizlik yapıyorduk vitrinin tozunu aldım dantelleri vardı onları koydum biri aşağıdakiyle aynı hizada olmamış diye elini beline koydu sen kendi yaptığın işi kendin beğendin mi böyle olmaz annen öğretmedi mi dedi bende beğenmiyorsan elime bez verme al kendin yap dedim :D

0 oy
(190 puan) tarafından
Kaynanam ve kayinbabam in yaptığı İlk uyarı biz yeni evli iken eşimle sahile falan giderdik bize siz yeni evlisiniz oturun evinizde evinize alışın dediler evlendikten 2  ya da 3. Haftası hamile kaldım 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendikten sonra bu seferde hamilesin korona var otur evinde dediler şimdi doğum yaklaşti çocuk doğunca da çocuğun küçük otur evinde derler 
0 oy
(5,219 puan) tarafından

kendileri bi tencereye 5kilo tuz atar tuzlu yemeyi sever bende hamileyim yiyemezdim yaptığı yemekleri. kendi yaptıklarımda normal ama ona tuzsuz gelirdi haliyle. bigün bana senn annende tuzsuz yapıyo zaten yemekleri dedi ben şok. sonra eşim yoo anne gayet güzel oluyo yemekleri ben seviyorum dedi bende dedim annemde bende normal insanlara göre tuz atıyorız yemeklere bak oğlunda beğeniyo sen çok tuzlı yiyosun asıl sağlığa çok zararlı falan anlattım anlattım tabi ilk zamanlar daha yeni evliydim sonradan herşeyi kafama göre yaptım bu tarz laflarıda hiç kaale almadım :D

0 oy
(14,482 puan) tarafından
Hatırlamıyorum ama  sanırım İstanbul'dan vana tasininca gorumcemle temizledik.

Sonra yerleşirken geldi.

Yaz olsun bu halilaeini alip bahçemde yikarim ben dedi.

Ben de ben İstanbul'a banyom kocamandı yıkadım dedim.

Kabul etmiyorum demişti 2 3 kere.

O ara çok takmıştım.

Şuan hiç de kırıcı gelmiyo
0 oy
tarafından
kenara çekip uyarmadı bu zamana kadar söyleyecekse direk yap diyorlar 
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Bol yemek yapmama takıntılı. 8 kişiysek o kadar çorba vardır bir tanrı misafiri gelse aç kalır ona. Çok şahit oldum ben yemeyeyim filankeşe koy çorbamı dediğini. Bana da ziyan yapıyormuşum gibi hissettiriyor fazla çıkarınca 
0 oy
tarafından

Neden cikip yemek koymuyosun.... Vallahi agzimi bozmak istemiyorum ama afedersin de kendi kocasi kendi eli ayagi var cok sukur amaç ne yani zerre anlamiyorum 

(3,352 puan) tarafından
Amaç şu gelinler hizmetli  dışardan biri gelince saat kaç olur sa olsun yemek koy kaldır ama yok öyle bi dünya taviz vermedim
0 oy
tarafından

Bana diyemedi de ilk bizim evimize geldiginde oglum gel bu camları silelim demişti. Hani oglum sana söylüyorum gelinim sen anla gibisinden. İşte o anda eşimden muhteşem bir cevap geldi. "Anne biz prensip olarak camları silmiyoruz " :)

(51,483 puan) tarafından
benimkide esim üstünden soyler bana diyemez gel salatayi yapalim der esime ben kalkarim o ayri mesele  ☺️
tarafından
Hahahah ah şu muzip kaynanalar :)
0 oy
(2,064 puan) tarafından
Aşığın camSira kadar karışırdı ne deyim ki 
0 oy
(402 puan) tarafından
Bende kaynanam köy evinde otryo onlar evin üstünü yikiyomuslar ben ne bilim daire çocuğuyum toz aldım kirecledim geldi ağzına geleni dedi bnde dedim bgnmiyosan kendin yap cnm ugrsamm dedim senle bide bgnmiyo 
0 oy
tarafından
Güya evım ayrıydı hergun sabah 7 de esımle bırlıkte onlara gıderdım gece 12 gıbı eve gelırdık ama hergun böyleydi yarım saat erken gidecek olsak kızarlardı daha erken ne yapacaksınız dıye cok sınır olurdum evımı hıc tanımazdım bı gun kaynanın kendı tarafı benım evıme oturmaya gelmek ıstemıs bende kabul etmedım 1 aylık gelındım ben daha evımı tanımıyorum bı tabak sor yerını bılmıyorum cunku mutfaga ugrayacak zamanın bıle yoktu benı cok aglatmıstı kabul etmedım dıye  1 bucuk sene cektım bu ıskenceyı çocuğum oldu sımdı oglen gıdıp gece gelıyorum halende devam
tarafından
Gıyınmeyı gectım esımle yatmadan yatmaya yan yana gelıyoruz ama kendısı kocasınıın dızınde yata yata dızı ızlıyor
tarafından
esımde annesıne kıyamaz karsına almaz hergun kavga edıyorum bunun ıcın ama anlamıyor pazar günü esımın tek ızın günü onada karısıyorlar ammada yattınız erken gelın bıdaha dıyorlar
tarafından
Ohoo bu nedir sürgün  gibi  yahu ben bi cumartesi  kaynanam evdedir onda inerim pazar eşim  evdedir onda inmeyiz cagiramaz gelemezlerde bence fazla taviz vermeyin sizinde özeliniz  olmalı
(6,907 puan) tarafından
Valla siz en başından taviz vermişsiniz öyle hayat mi geçer evimde ayağımı uzata uzata yatmak istiyorum ben belki arkadaşlarım gelmek istiyo çok saçma esin en başından tepkisini koyacaktı valla Allah sabır versin yardımcın olsun Allah razı olsun kaynanamlar ilk evliyken bir oturuyoruz demediler 1 2 ay sabah geldi akşam yemeği yemeden gitti cumartesi pazar gelmiyolardı görümcem de kalıyolardı anlayış çok önemli 12 ye kadar yatsam niye yatıyon demez şimdi hem çocuk var hem hamileyim huysuz biraz kızım dün gün içinde uyumuşum iyi oldu diyo kadın gece uyuma gündüz uyuma nolur sonra diyo
tarafından
Benmde  kaynanam anlayışlıdır  evime gelmez yatmama kalkmama karışmaz  inmeme karışmaz bende izin vermem evimde ciplakta gezerim giyinikte pazarlari esimleyiz asla cikmazlar bile  bencede cok taviz vermissiniz ama senin degil esinin  hatasi sen yakiniyoken o seni  haksiz görüyosa anlamiyo demektir
0 oy
tarafından
Hiç olmadı olamazda ayrı oturuyom ams
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Orta sehpam boyası iyi olmadığından boyaları atmıştı, kaynım telledin mi bunu dedi yok abi dedim, 2. Ye sordu kazımadıkya dedim. O zoruna gitmiş. Neymiş oğlunun ağzı var dili yokmuş da nasıl öyle dermişim. Düşündükçe sinirlerim kalkıyor
(3,352 puan) tarafından
He biz insan degiliz laf edemeyiz hay allahim
(5,489 puan) tarafından
Yok biz yeni geliniz kesinlikle ağzımızı açamayız

İlgili sorular

+1 oy
48 cevap 1,378 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,044 göst.
0 oy
29 cevap 777 göst.