0 oy
952 göst.
Aile kategorisinde (39 puan) tarafından
Merhabalar kızlar.

11 aylık oğlum var ve korunmamiza rağmen bu ay adetim 9 gün geçti. Bende acaba birşey olmuşmudur sonuçta %100 garanti vermiyor korunma yöntemleri diye az once hastaneye gidip kan verdim. Ancak eşim maddi olarak durumumuz iyi olmasina ragmen bana, eger hamileysen aldirmani istiyorum ben 2 çocuğa ayni anda maddi olarak yetemem diyor ikisine de aynı geleceği veremem diyor. Ancak esim cocuk olmadan once de surekli gelecek kaygısı duyan biriydi. Bende calismayip bebeğime bakıyorum su an. Yani maddi olarak elim ona mahkum malesef. Simdide kalkmis bana bunu diyor. Asla boyle birşey yapmam dedim tartışmaya tutustuk.. Bende muhattap olmadim daha sonuçlar çıkmadi diye. 

Ben asla asla asla asla istemiyorum onun isteğini yapmayı ama ona maddi olarak mahkumken (cocuguma bakmak zorunda oldugum icin ) ve kesinlikle para problemimiz yokken sirf onun kendisine yapışmış bu gelecek kaygisi takıntısı yuzunden evladimdan mi olacağim ? Ya testim pozitif çıkarsa?

Siz olsaydiniz benim durumumda ne yapardiniz ?

31 Cevaplar

0 oy
(2,265 puan) tarafından
Bosanip anamin evine giderim cocuguma bakar annem bende çalışırım yine de almam derdim.. ve gerekirse de oyle yapardim.
-Reklam-
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Gerekirse kocamdan olurum herturlu hakareti şiddeti de görürum gene de çocuğumdan olmam hesabını veremeyeceğim iş yapmam 
0 oy
tarafından
Evlat bu istenmezmi . Istemiyosa uckuruna sahip cikacakti biraz 
0 oy
tarafından
Ben aldirmazdim ya eşin yumuşar ilk cocugunu nasıl seviyorsa ikinciyi de oyle sever insan canına kiyarmi
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Sonuç ne çıktı canım
0 oy
tarafından
ben bu vebali alamam eger sen bakmayacaksan cocuklarimla giderim, sende dogan cocuga sakin babalik yapmaya kalkma derdim canim ama cok zor bir.durum Allah yardimcin olsun. Ama ailesi falan araya girip dogru yolu buldurur herhaldr
0 oy
(6,922 puan) tarafından
Aldırmak senin vebaline..

Eğer şuan da bir bebeğe bakacak durumunuz varsa 11aylik oglunu öldür ve karnında kini doğur ikisi de aynı şey. MASUM BİR CANA KIYMAK....

Eşine bunu söyle..

AYRICA MADDİ DURUMU İYİ OLAN BİRİSİ BUNU NASİL DER YAZIKLAR OLSUN EŞİNE..
0 oy
tarafından
Nevesini tutsaymis garanti olurmuş o zaman...ben olsam aldirmazdim tabiki bebek rizkiyla gelir.korunmaya rağmen gelirse alacak nefesi varmış demektir..ama madem eşin boyle.bir adam.k.bakmada ins.degilsindir..allah isteyenlere nasip.etsin..
0 oy
(658 puan) tarafından
Test sonucu ne cıktı canım 
0 oy
(514 puan) tarafından
Esim uzman cavus 4ay2gunluk bebegim var yeminle daha hic adet olmadim midem bulaniyor sakin hamile kalma kalirsam aldiririz aldirmazsan ayriliriz diyor yaklasamiyoruz bile hic dusun :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 502 göst.
0 oy
7 cevap 668 göst.
13 Ekim 2022 Aile kategorisinde Yagmurr1608 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 240 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 221 göst.

408,166 soru