Defalarca kaynanamla ayni evde yaşadığımızı anlaşamadığımızı yazmıştım az once kaynanam ve esi balkondaydi bende icerde tv izliyordum bi anda kaynanam dediki gelin cok pis aslinda şöyle oldu bugün perdeleri yikadik kaynanam asti bizim odayada asarken dolabi itti altindan toz cikti ama az bisi yani normal oda bide benim atmaya kiyamadim posetler vardi esimin ilk aldığı hediyenin posetleri ama duzenliydi iste diyor sen burayi silmiyor musun niye posetleri biriktiriyorsun felan dedi bende esim istiyor bazen lazim oluyor dedim simdide gelin cok pis yığmış odaya posetleri oglum istiyormus diyor bide utanmadan sanki ne poseti isticek diyor bide benim duyduğumu da biliyorlar bende sinirden delirdim yanlarina gittim utanmadan cay icicen mi diyorlar Allahim bune insanlık ya deli oluyorum yuzzsuzun teki ya zaten esimle küsüm evi terk etmeye bahane ariyorum bide bu çıktı ya nasil insan bu hayir kocan ne alaka ona soyleyince eline ne geçti
Rabbim yardımcın olsun herkes yaptığını bulur kimse cezasız kalmaz ne bu dünyada ne öbür dünyada rabbime havale et bebeğin için takma onu
ben pasakliyim nenim odama karismayin deseydin yaz günü tozun onune geçilmiyor ki
Kaynananın eşi derken sanırım kayınpederin değil öyle mi. Eğer öyleyse onunla aynı evde oturmak hiç normal değil evinizi ayirmalisiniz
Bnce bu kaynanalar oğullarını paylaşamadklari için kıskançlıktan gelinlerine sarıyolar başka bi açıklaması yok çünkü hepsi aynı bin kaynana tanıdım hiç birinin diğerinden bir farkı yok
Valla böyle yaparak değerlerini düşürüyolar başkada birşey değil
Allah yardimcin olsun Rabbim ins en kisa zamanda sanada banada bi hayirli bi kapi acar. Yatip kalkip dua ediyorum bana bi cikis yolu gostersin die ins rabbim dualrimu bosa cikarmiyacak
Bu platformda bir çok kez kayinvalide ile problem yaşayan arkadaşların sıkıntılarını okudum. Bence sorun her iki tarafın birbirlerinin hayatindaki sınırı beliryememekten kaynaklı. Bu noktada sınırı belirleyecek olan "gelin" tarafı. Kayinvalide adayı lr tanışmadan itibaren sizin özel bir alaniniz olduğunu (bu alan hem maddi hem manevi) hissettirmeli ve buna inandirmalisiniz.yoksa nerde ne söylemeleri gerektiğini e nerde durmalari gerektiğini de bilmiyorlar.
Şu an ne durumdasınız merak ettim bayada geçmiş üzerinden hala burdamısınız bilemiyorum ama.
Aman boşver ne takiyorsun .Taktikca olan sana olur .Kendini de asla erzirme
401,978 soru
12,034,046 cevap
36,262 kullanıcı