0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından
istah acivi alan varmi alsammi alinirmi bu yasta bilmiyorumki kizim 6 aylikken sutu birakti mamaya basladik 1 yasina kadar hamile kalmitim o yuzden istmedi sutumu ama suan sabah bode gece inek sutu veriyorum onun disinda zar zor yemek meyve 

8 Cevaplar

0 oy
(5,331 puan) tarafından
Benim oğlum 2 uaşında 12 kilo kuzum  dert etme sağlıklı ise sorun değil kilosu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Boyu kaç peki oran önemli çünkü sadece kiloya bakma
tarafından
Bi de dut pekmezi ve balık yağı iştah açıyor
(193 puan) tarafından
73cm cnm
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Onun şuan ihtiyacı olan formül mama, meyve ve sebze zayıf yada kilo olması önemli değil sağlıklı olsun yeter ki
(193 puan) tarafından
Evet sebze brokoli karnabahar havuc patates bunlari cok yapiyorum bazen hepsini karistiriyorum kemik suyu lyla falan
(2,481 puan) tarafından
Bunlar yetmez canım herşeyden yemeli yoğurdunu eksik etme dediğim gibi formül mama al alamıyorsan kaşık mamalardan al hergün mutlaka bir kase meyve  yedir salataların suyunu içir kahvaltıda yumurtasını peynirini bol bol yedir kilo alması artık zorlaştı ama kilo alamasa bile sağlıklı olur dikkat edersen yemesine içmesine
0 oy
(7,950 puan) tarafından
İnek sütü kilo yapmaz aksine midede fos yer kaplar sabah verme onun yerine alternatif katı gıda yedirmeye çalış   . Kilosu fena değil ayrıca üzülme 
(193 puan) tarafından
Ama inek sutu kemik gelisiminde yardimci bi besin
(7,950 puan) tarafından
İnek sütü değilde ev yoğurdu iyi canım takip ettiğim çocuk doktoru var güncel anne diye orda anlatıyor ayrıntılı bak istersen Instagram da
0 oy
(7,438 puan) tarafından

image

birincisi bebeğinizin kilosu gayet iyi hatta bakın 16 aylık ortalamasında.ikincisi de inek sütünün cocuklara hiç bir faydası yok mamaya devam etseydiniz keşke sağlıklı gelişim için mama ek gıda önemli 
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Her sabah pekmez yedirjn aç karnjna ve sonra 10 tane kuru üzümü kaynatıp suyunu içirin iştah açar
0 oy
tarafından
Benim 9.300 dert etme hareketli benimki kalmıyor kilosu
0 oy
(1,793 puan) tarafından
İnek sütü yerine formül mama yavda devam sütü ver. Muhallebi yap muz yoğurt pekmez tuketsin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 177 göst.
9 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Sarikizzz (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gencanne (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurozdemir429 (74 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,873 soru

23,712,760 cevap

312,379 kullanıcı

...