0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (1,662 puan) tarafından
Sürekli başım dönüyor mide bulantıları afedersiniz en son geçen ay yakınlaşdık ve adetde gördüm hani zaten emzirdiğim için düzenli adet olmuyorum ,ama en son adetim daha kısa sürdü 

2 Cevaplar

0 oy
(41 puan) tarafından
Bir test yap canım . Üstüne görme var bende öyle olmuştum
(1,662 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
(6,047 puan) tarafından
Bende hamile kaldigimda doktoruma üstüne görme olabilir mi demiştim . Oda üstüne görmek diye birşey olmadığını söylemişti
(41 puan) tarafından
Öyle birşey olmamış olsa ben öğrendiğimde 5 buçuk haftaliga yakındı bebeğim yani öyle adet görmüştüm hesaplayinca peki bu nasıl oluyor
(6,047 puan) tarafından
Valla canım benim hesaplarima göre de o zamanlarda 7 haftalık olmamam lazimdi 7 haftalık olmam için üstüne görmem lazımdı çünkü hafta olarak hesapladigimda ben o zaman evimdeydim. Ve tatile gittiğimde adet gördüm. Ondan 15 gün sonra birliktelik oldu yani benim hesabıma göre de 5 haftalık olması lazımdı ama doktor ısrarla 7 haftalık olduğumu söyledi hatta o hafta kalp atışı falan hepsini dinledik bende dedim o zaman adet görmüşüm üstüne. Doktorda üstüne görme diye birşey olmadığını söyledi. Birde öyle leke leke adet te değil baya 5 6 gün sürmüştü adetim. Karışık mevzular.
(41 puan) tarafından
Bencede karışık :-) çünkü bu mevzu kendimi bildim bileli var yok diyen hiç olmamıştı :-)
-Reklam-
0 oy
(612 puan) tarafından
Üstünü görmek öyle adet kanaması gibi olmuyor canım. Leke leke bikaç gün devam ediyor. Adet olacaksın da açılıyormuş bir türlü gibi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 238 göst.
0 oy
0 cevap 15 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sblrmzn02 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
6 cevap 101 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sblrmzn02 (9 puan) tarafından soruldu

413,050 soru

12,435,828 cevap

45,801 kullanıcı

Kategoriler

...