Sabah 6 buçuk gibi kalkıyorduk kardeşimle 7 buçuğa kadar tempolu yürüyüş yapıyorduk eve gelip, sabah kahvaltı yapıyorduk, yumurta maydanoz dereotu, yeşil çay az peynir 4 tane falan zeytin ekmek yok hiç bi şekilde bu arada ekmeği çok seven biri olarak zorlandım ama alıştım sonra. Öğlen acıkırsam yoğurt yiyordum ergin kırbaç var youtube de onunla beraber egzersiz 15 dk. Yatmadan önce mekik 50yle başlayıp yükselttim bol su içtim akşam yemeği olarak çorba içiyordum, birde salata yada sebze yemeği kabak Brüksel lahanası falan oda haşlama gibi tabi biz baya zorladık kendimizi kilo vericez diye :) verdikte 1 haftada 65 dim 61 oldum ama ödemde vardı bence bide bişey yememeye alışınca canın yemek istemiyor mesela ekmeksiz yapamam diyordum gayette yaptım kepek ekmeği bile yemedim, şekerli şeyler zaten çıkarmıştım patates havuç bunlarda kilo yapıyor ama herkesin bünyesi farklı kendine nasıl rahat hissedersen o şekilde yap kadın isterse başarır merak etme yaparsın zor bişey değil kendini zorla ve kararlı ol