0 oy
127 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,247 puan) tarafından
Kızlar bebeğim göğsümün birini emmiyo birini emmiyo 16 günlük emdiğiyle de doymuyo biberonla sağdığım sütü veriyorum yada mama veriyorum çok uyuyo uyandırıp veremiyorum 2 saate bir yiyo beni emdikten sonra bile ya sütümü yada mama veriyorum çok mu fazla zamanı biraz sarılıkta var ama uyandırıp emziremiyorum

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kuzum öncelikle biberon verme çünkü ondan çok gelir meme az gelince emmek istemez. Çay kaşığıyla az az ver. Diğer göğsünü de ver açılır emdikçe süt gelir bebeğin de emer. 2 saatte bir zorla da olsa uyandır emzir memeye alışsın eğwe biberonla alıştırursan çok zorlanırsın 
(2,025 puan) tarafından
Ben den önce yazmışsın  aynısı  diyor ve ekleme yapıyorum  :)  uyuyorken bile ver çenesine dokun rahatsız  et  sarılık da var demişsin en geç 1 saat arayla emzir    (  Ben yarım saatte  bir emziriyordum)
tarafından
:) aynen canım haklısın uyurken de vermeli
(2,247 puan) tarafından
Peki kaç ölçek vermeliyim 1 saate bir beni uyanık olunca emiyo o da 5 10 dk evime yeni geçtim de tekim yani o yüzden soruyorum
tarafından
Ben hiç mama vermedim canım bilmiyorum o konuyu ama 60 cc kadar veriliyormuş sanırım sen emzir bolca rezene iç Pekmez tahin helva bal ceviz badem ye kuru üzüm incir kayısı ye süt olsun
(2,247 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
SaRi lik  olduğu için uyuyor.  20 dakika da bir uyandrp sut  ver.  2  ssat  bi meme ver 2 saat da diger ini .. 
(2,247 puan) tarafından
Kaç ölçek vermeliyim 1 saate
tarafından
Bak kızım da  öyleydi bizim doktor dedi bi  meme tamamen  bitecek o  son
tarafından
O son  süt  çok önemli .  Olçek bilmiyorum  .  2 saat den sonra diğerini ver
0 oy
tarafından

16 gün oldu mu bile ya :'(

Maşallah teyzem benim sağlıklı ömrün olsun bahtin açık olsun bitanem ❤
(2,247 puan) tarafından
Amin teyzesi sende sağlıcakla bi doğum yaparsın inşallahhh:))
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Sarılık varsa sık sık emzir ki çabuk geçsin. Uyanmıyorsa da uyandır. Ayağını gıdıkla burnunı hafif sık falan. Bu kadar çok uyuması sarılıktan oluyordur. Yarım saatte bir emzir
0 oy
tarafından
1 buçuk saati geçirme 30 CC ile başla doymazsa artirirsin 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Uyandırıp emzirmen lazım kesinlikle gece bile alarım kurup kalktım hep ben 2 satte bir kesin emzır uyanmazsa altını ac uyanır oyle emzır yoksa sarılık olur 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 40 göst.
0 oy
9 cevap 126 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Leyla042 (1,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nursevim55! (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 133 göst.
3 Haziran 2023 Aile kategorisinde Esra129 (102 puan) tarafından soruldu