0 oy
1,690 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
annemlerden farkli sehire gelin geldim aramzda 35 40 dkkalik mesafe var onlar izmirde ben.manisada oturuyorum.

okadar cok ozluyorumki onlarii her.zaman gidip gelme firsatim olmuyor. 

onlara bisey olacak.korkusu etrafimi sariyor delircek gbi oluyorum bazen. 

arada gelirler kalirlar bende 2 3 gun gittikleri an oturur cocuk gbi aglarim ev bombos kalir. 2 yil oldu evleneli hala kucuk cocuk gbi arkalarindan sessiz sessiz aglarim.

rabbim ailemize uzun omurler versiinn ailesinden uzakta olanlara da rabbim sabir versinn ..

Onlara hasret ölücemm sankii 

24 Cevaplar

0 oy
(1,932 puan) tarafından

Ya ben ne yapayım aramızda 24 saatlik yol var cnm :(

tarafından
seninkii daha zoorr  canimyaa niye hepimizin kaderide ayniikii :(
(1,932 puan) tarafından
Ailemin tümünü geçen sene eylulden beri gormedim doğumda gözüm hep annemi aradı 3. Doğumum anami hiç birinde görmedim yanımda ben büyüdüm ama hala annemin zor zamnlarinmda ihtiyacim var o ise benim herseyi tek başıma yapabileceğime inanıyor :(((
tarafından
inaniyor cunkuu seni guclu biri olarak yetistirmis yakininda olmasada sana uzaktan cesaret veriyor anacagzinn ❣ kiyamamm yaa ne zor
(1,932 puan) tarafından
Zaten bu güçlü olmam herseye katlanmam yüzünden başıma gelmeyen kalmadı biraz güçsüz olsam hersey hallalocakta işte oda bende yok
tarafından
olsun sen hayatta dimdik dur canim gucluu ol herseye ragmenn. hayat gucsuzler icin okadar zor kii kiyamamm rabbim uzun omur versin ailene
(1,932 puan) tarafından
Amin canım çok sağolyanımda olmasalar da sağ olsunlar bana yeter cok isterdim sulugoz olmayı citkirildim olmayı nazlanmayi Narin olmayı falan yok bende yapımda yok ağlsam yalniz kimse görmeden ağlarım
tarafından
icine atmaa sen canim herkesin yapi meselesi farklii istee bende cok hassas bi insanim guclu olmakdan bazn yoruluorum ama mecbr oluyorsun hayat acimasiz cunkuu. icin skilirsa nzman istersen anlatmk istersen dinlerm icine atmaa
-Reklam-
0 oy
(795 puan) tarafından
Amin canim. Bende cok özlüyorum ama evlenince eskisi gibi olmuyor  maalesef 
tarafından
evett canimm rabbim.uzun omurler versn onlara napalimm
(795 puan) tarafından
Amin canim. Sagliklari yerinde olsun da uzak olalim onemli degil
0 oy
(150 puan) tarafından
4.yildan sonra alışmaya başladım baktım ki herkes yerinde mutlu baktimki ne ben izmire tasinabilirim ne onlar afyona. Mecburen alıştım. Ama o hep bisey olacakmış en son sen duyacakmissin korkusu hiç gecmiyo inan
tarafından
evetr gecmiyorr bazen aklima geliyor hasret olucem onlara diyee seninkii daha zor canm bayamesafe var
(150 puan) tarafından
Allah hepimizin yardimcisi olsun anne babamiza sağlık güç kuvvet huzur versin
tarafından
amiinn ins canim benim
0 oy
(31 puan) tarafından

aynı dert bende de var üstelik 12 saat var aramızda her zaman gitmeme imkan yok 3.senemize girdik 2 senede toplasan 15 gün kalmadım annemlerin yanında hep eşimle gidip geldik oda izni az olduğu için hemen döndük hiç doyamadan kanamadan geri geliyorm :( bebek olunca hiç gidemem tek hiç yollmaz eşim napcam bilmiyorm aynı bende senin gibi hasret ölcem gibi hissediyorum :( 

tarafından
ahh canimm seninkii daha zoorr ya kiyamamm:( rabbim uzun omurler versn ailelermize ins
(31 puan) tarafından
öyle canım amin sağol

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,436,510 soru

23,621,836 cevap

306,844 kullanıcı

...