0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kızlar nasılsınız iyi akşamlar. Benim içim daralıyor nefes alamıyorum sanki biri beni sıkıyor. Kocam olacak safkoloz bana küsmüş surat yapıyo kaç gündür yine şeytanları geldi herhalde. Bi ara ayetel kürsi okuyodu her gün o zamanlar iyiydi aramız şimdi yine aynı uyuzluğu devam ediyo sanki evli değilmişim gibi hissediyorum bazen. Şimdi diyeceksiniz sen oku ben zaten okuyorum sabah akşam ama kendi okumayınca böyle oluyo. Adamın mizacı böyle sürekli asık suratlı konuşmaz etmez değişmiyor ama ben de insanım ya bi güleryüz bekliyorum iki güzel söz istiyorum ama yok çok bunaldım ona da söylüyorum sürekli ama dinlemiyor umrunda bile değilim böyle oldukça ben de eski olan şeyleri düşünüp daha çok sinir oluyorum bazen yanlış kişiyle evlendiğimi düşünüyorum zaten kafamda saçma sapan kötü düşünceler de var. Allaha sığınıyorum dua ediyorum bol bol Rabbim inşallah güzel günler gösterir bizlere de

6 Cevaplar

0 oy
(7,096 puan) tarafından
Evinde surekli bakara suresi ac dinlekuzum rabbim yardimcin olsun gonlune ferahllik versin
tarafından
Temizlik yaparken açıyorum genelde canım
-Reklam-
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Caniiim.senn esinde bnmki gibiymiss.mutlu olsa bile mutlu oldugunu anlaman icinn munecim olman lazim :-)) 

Mimiksiizz konusmazz icine 90 yasinda adam kacmis gibi

Bende taam.tersi guleryuzlu surekli yuzunde gülücük  olan bir insanim. Ama artik alistim ona amaaan kendime bakiyorum

Haaa ona sorarrsamda bnm halim yadirganasi bir durum :-)
tarafından
Biz de 6 yıldır birlikteyiz 4 yıldır evliyiz ama darlandım artık
(4,152 puan) tarafından
Walla bacim 6 yil dir birliktelikte anlamadin mi bu adami :-)
tarafından
Anladım anladım da insan bi yerden sonra tahammül edemşyı
(4,152 puan) tarafından
En guzeli oldugu gibi kabul etmek canm.valla yoksa ikinci secenek bosanma oluyo oda fedakrlik istiyo cocuklar olunca zoorr. Nersen bakarsan cikmaz.
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Canım diğer postlarınıda görmüştüm eşin gercekten deyişken bir tıp Allah yardımcın olsun 
tarafından
Sorma bacım artık sevmiyorum sanırım
(1,329 puan) tarafından
Ne diyebilirim Kı sevgi bittiyse herşey bitmiştır hakkında hayırlısı olsun
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Amaaann boşver be mühendisim gel alavaraya gidelim sonra kızlar agasinda bir  kahve içeriz ☺♥️
tarafından
❤️ O kadar ihtiyacım var ki anlatamam
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Okurken ben fenalık geçirdim.. Allah yuvanıza huzur mutluluk versin inşallah.. 
tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin inşaallah canım 
tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 561 göst.
0 oy
6 cevap 222 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Aşkı❤evladı⚘ (2,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 753 göst.
30 Ocak 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde linaaras (1,405 puan) tarafından soruldu

405,844 soru

12,163,427 cevap

36,613 kullanıcı

...