Bizde domdorma yemeye çıktık eşimle eve geldik minoşumu emziriyorum şimdi
oglusumu uyutmaya çalışıyorum kaç saattir uyumayor ısrarla birde hastayım bitmiş durumdayım anlicagan
Yine görüşürsünüz inşallah canım üzülme bende babamlarla balkonda oturuyorum
Büyük görümcemin oğlunun doğum günü vardı oraya gittik gelirken bir yağmur bakkallara şemsiye sora sora geldim en sonuna bakkalın biri dedi şemsiye yok ama çocuğun üstüne örtmeye naylon vereyim mi bende olur dedim arabaya naylon örttük telefona paket yaptırdım gitti 50 tl ondan sonra oğlumu emekletirmeye çalıştık 1 2 adım gitti az öncede tost yapıp yedim şimdide bolkonda dumanlanıyom :)))))
Böyle geçti yani :D
Arkadaşımın bebek mevlid-i vardı bugün ordaydım simdi de oğlum beni yika diye tutturdu banyoya gidiyoz
Çocuklara bak yemek çamaşır bulaşıkla geçti valla şuanda da hem oğluma bakıyor hem de oyun arkadaşı örüyorum
12 ye kadar uyudum cocukla esim ilgilendi sonra kalktik kahvaltiya pizza yaptik 4 makina camasir yikadim evi topladim 2 cesitte talıi yaptim :dd
İyi değilim kuzum ya oğlumun geceleri yanakları kızarıyor gündüz bişey yok gece yatınca kızarıyor ndn anlamadım dün sabah bi uyandık kıpkırmızı yanağı pütür pütür 15dk sonra düzeldi gece uyurken bişey ısırdı sandım ama şimdi yine olmuş olmadı yarın bi doktora götürcem
1,509,324 soru
24,630,425 cevap
365,070 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın