0 oy
1,370 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Saat 04:00 ve biz severek ayrılıyoruz mecbur.biraktilar dua edin bana ben hiç iyi degilim dunysm başıma yıkılıyor...

25 Cevaplar

0 oy
(2,265 puan) tarafından
Neden canim ya biz de yaşadık ucundan döndük deneyin tekrar
tarafından
Biz donemeyiz
(2,265 puan) tarafından
Kapinizi kapatin canim kimseye bakmayın inan cocukla boşanmak cok zor
tarafından
Keşke öyle olsaydi
(2,265 puan) tarafından
Sakinlesin canım acele adım atmayın severek ayrılık olmaz. Uzak kalin anlarsınız. Rabbim yuvanızı düzeltsin insallah. Sebep olanlarin da yanina kalmasın
-Reklam-
0 oy
(20,729 puan) tarafından
Kız niye inanmıyorum mutluydun ama nolduu başkaları için ayrılınırmı :(
tarafından
Çok sevdik ama yok olmuyor bacım bizi bize bırakmıyorlar hergun birşey çıkıyor uzuyorlar ayrı kalmak daha iyi olacak bebeğimiz icin
(20,729 puan) tarafından
Ya kıyamam ya ayrılmayın o kişilerden uzak durunnn :(
tarafından
Olmuyor zaten uzağız ben bı yerde esim bı yerde ağlıyoruz benim dertlesecek kimsem yok buraya yazdım ama Allah a havale ettim hepsini
(20,729 puan) tarafından
Ya iki insanı niye ayırırlar ya nolur ayrılmayın çok üzüldüm ya
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Başkaları için değmez. Yıkmayın yuvanızı. :( neler yaşadınız bilmiyorum ama huzurunuzu bozan kim varsa çıkarın hayatınızdan çocugunuz varmış. 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bacım severek ayrılınir mi hiç bak seviyorsanız kavga gürültü şiddet aldatma vesaire yoksa bırak bize de vakti zamanında çok yapıldı eşimi doldurdular boşan diye ama biz pes etmedik sende pes etme 
0 oy
(535 puan) tarafından
Eşinde seviyorsa sende seviyorsan sebep ne olabilir anlamadim canım 
0 oy
tarafından
İşte üçüncü şahısların evlilik üzerinde ki etkisi. Rabb'im eşinle seni selamete çıkarsın. Yarattıklarının şerrinden korusun âlemlerin Rabbi
0 oy
(3,130 puan) tarafından
Ayrılma yaa postlarından biliom mutluydunn her ne varsa lütfen bi kenara bırakın. Hamilesin de 
0 oy
(63 puan) tarafından
Bu durumu 6 ay önce karnım burnunda yaşadım eşimin hatları yüzünden ne hata yaparsa yapsın bırakmak zor geldi sonra şans verdim ama şimdi diyorum ki keşke ozan bırakmış olsaydım alışmış olurdum şimdiye 
0 oy
tarafından
Noldu da ayrılıyosunuz ki severek ayrılıyoruz yazmışsın yazık valla yapma yavrunu düşün eğer başkaları yüzündense değmez yuvanı yıkmaya Allah ım yardımcınız olsun inşallah eşinle aran düzelir 

Ayetel kursi yi oku canım Allah a sığın 
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Hiç kimsenin yuvanı yıkmasına izin verme. Herkesle kötü ol ama ailene sahip çık
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun ama siz yuvanıza sahip cikamazsaniz dağıtan cok olur eger dedigin gibi  seviosaniz sahip çıkın 
0 oy
tarafından
Kuzum nolur yapmayın başkaları için yuvanızı yılmayın yapmayın ya :( gerekirse başka şehire taşının sıfırdan başlayın ama yapmayın severken:(
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm. Ayrılmayın ya oturduğunuz şehiri değiştirin insalrin aranıza girmesine izin vermeyin ama yeterli ayrılmayın :( Allah yardımcınız olsun. Buna sebep olanlarında ıslah eylesin inşaallah... 
0 oy
tarafından
O baskalarının ıstedıgını yapma canım yıkma yuvanı onları sevindirme 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Neden ayrsılıyorsunuz ki bende bosanma nın esıgınden dondum daha iyi oldu yuvam kimseyi ilgilendirmez dıyorm bısı denince evımle alaka kimseyi aranıza sokmamak sızın elimizde esımın eaılde madem seviyor neden karsıma karina ızın veriyor ki 
0 oy
tarafından

BUYUK HARFLERLE ALTINI CIZEREK YAZIYORUMM... 

SEVIYOSANIZ TEK CARE AYRILIK OLMAMALI. KAPAT KAPINI KIMSEYI TAKMAYIN HAYATINIZA EVINIZE KARISTIRMAYIN. KIM OLURSA OLSUN HADDINI BILDIRIN. BASKASI YUZUNDEN YUVA YIKMAKK NEDIRRR? KIMSENIN ONLARIN OLMADIGI BI SEHRE ÇIKIN GIDIN. BEN OLSAM FARKLI BIR SEHRE GIDERDIM BAHANELER COK FAZLA AMA KABUL ETMIYORUM. SEVEN ILK CAREYI BOSANMAK OLARAK GORMEZ.
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Başkaları için yuvandan olmaa pişman olursun
0 oy
tarafından

Çok üzüldüm :( umarım düzelir ve herşey çok iyi olur

0 oy
(5,893 puan) tarafından

Mecbur kaldık diye birşey yok

O kişileri mutlu edeceksiniz 
0 oy
(16,106 puan) tarafından

Kız noldu durup dururken. Biraz kafanızı dinleyin ne ayrılıģı :(.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 311 göst.
11 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 510 göst.
15 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,415 soru

23,664,814 cevap

309,195 kullanıcı

...